Webcafe

Най-абсурдните конспиративни теории в мрежата

webcafeLifecafe, по Shortlist
25.08.2015, 18:38 (обновена 28.08.2015, 17:20)

1 от 11 снимки Назад Напред

обама на марс

Обама бил пратен на Марс като студент

Ако питате определящите се за пътници във времето Андрю Басиаго и Уилям Стилингс, много истини за студентските години на Обама тънат в мъгла. Те твърдят, че двамата заедно с Обама са били хрононавти, работещи за DARPA - правителствената агенция, занимаваща се с развитието на новите технологии в американската армия. Мисията им? Да преминат през портал във времето, следвайки указания, намерени в апартамента на Никола Тесла след смъртта му, и да отидат на Марс, за да установят териториален суверенитет над планетата и да проучат местния климат.

Най-забавното е, че според тях тогава 19-годишният Обама се е подвизавал под името Бари Соетеро. От Белия дом обаче официално отрекоха президентът да е ходил на Марс.

Хубаво е човек да мисли критично и извън рамките.

Само че в голямата мрежа дебнат такива теории и твърдения, които безобразно прекрачват всякакви граници на здравия разум и запращат доверчивите директно към лудостта.

Става въпрос за теории със забележимо количество поддръжници, в които обаче смеем да се усъмним.

И да изброим тук, за да сте наясно с тях, ако ги срещнете някъде.

Oще: mh370  twitter  абсурд  акули  барак обама  динозаври  египет  елизабет ii  земя  израел  иран  канибал  конспиративни  конспирация  кралица  куха  лудост  луна  майкъл джексън  малайзия  марс  мрежа  обама  пирамиди  разум  робин уилямс  самолет  сняг  теории  холограма 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.03.2017, 20:10

2 Nikolai Angelov.1809462969315342 | 07.10.201718:10

Забравихте най малоумната теория на конспирацията 'Руската заплаха" Русия била напандала и дестабилизирала Украйна окупирала Крим заплашвала Европа, а лайНАТО и ФАЩ са добрите пазители на мира и демокрацията Много щастлив
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

1 Крив Макарон | 26.08.201508:50

Точно така си е! Имам една колежка, която като ме види започва да се черви като ученичка. Мисля, че ми е метнала око?! Вероятно е пратена, за да ме изтощи сексуално до припадък, и по този начин да ме обезвреди, а после да се възползва, и да се омъжи за мен. И всичко това се случва поради намесата на столично дружество, което ми праща частни съдия-изпълнители, които искат да ми запорират заплатата. Дори са се прицелили в болезнената за мен финансова точка, и са ми намалили процента за прослужено време наполовина.
   

оценка

+0 -0