Webcafe

Без дъх

Lifecafe, по Bored Panda
23.06.2014, 14:39 (обновена 23.06.2014, 16:01)

1 от 29 снимки Назад Напред

bar interior

Барът на музея на Гигер в Швейцария

Всеки посетител на кафене, ресторант или бар осъзнава колко голямо значение има дизайнът на мястото, в което избира да прекара известно време, независимо дали за чаша кафе, вино или вечеря.

Навярно и собствениците на заведения са наясно, че интериорът има също толкова голямо значение за клиентите, колкото качеството на пиенето, храната и обслужването.

В галерията са събрани невероятни вътрешни дизайна на различни заведения по света, които човек не може да забрави, ако веднъж е посетил.

Предвид високата класа на показаните заведения, е нормално, че някои от интериорите, показани в галерията са печелили множество награди.

Действително, да създадеш дизайн на заведение може да е всичко друго, но не и лесно. Има хиляди фактори, с които трябва да се съобразиш. Първо е добре да се запиташ: какъв да бъде стилът на интериора? Как да го направиш красив и възможно най-добре декориран, без да нарушиш работното място за персонала? А дали изискаванията за безопасност, които навсякъде по света са различни, но винаги - строги, няма да променят формата на грандиозната иначе идея?

Когато помислите за всички тези фактори, съпътстващи работата с пространството, ще разберете и оцените действителната стойност на показаните в галерията шедьоври.

Oще: бар  галерии  галерия  дизайн  кафе  ресторант 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.