Webcafe

Техни Величества Специалните ефекти

лебовскиFilmcafe, Bored Panda
12.03.2016, 15:38 (обновена 25.03.2016, 17:21)

1 от 19 снимки Назад Напред

преди и след специалните ефекти

Game Of Thrones вдигна нивото на ефектите невъобразимо високо за телевизионен сериал, но съвсем не е единствената продукция, която се възползва от силата на новите технологии.

Вижте в галерията уникалните постижения на Техни Величества Специалните Ефекти

Няма човек, гледал Game Of Thrones, който да не се е изумил колко правдоподобно изглеждат драконите на Денерис или отрязаните глави в храма на Многоликия бог.

Въпреки че Game Of Thrones вдигна нивото на ефектите невъобразимо високо за телевизионен сериал, това съвсем не е единствената продукция, която се възползва от силата на новите технологии.

"Животът на Пи", „Отмъстителите", "Алиса в Страната на чудестата", а съвсем скоро и "Алиса в огледалния свят" биха били невъзможни без тяхното величествено участие.

Вижте в галерията някои колажи, които ще ви покажат как точно са заснети фантастичните сцени в някои от най-добрите филми на новото хилядолетие.

Защото сигурно не знаехте, че драконите, които Денерис гали всъщност са имитация от плат преди да се превърнат в огнени чудовища?

 

Oще: визуални ефекти  галерия  ефектите в киното  кино  кино ефекти  сериали  специални ефекти  специалните ефекти в киното  филм  филми  филми за мафиоти  филми за престъпници  филми за сводници  филмови ефекти  фотогалерии 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.