Webcafe

Болната обсесия на Дан Билзериан от оръжията

webcafeLifecafe, Fusion, GQ, Instagram
17.11.2015, 14:39 (обновена 04.12.2015, 07:32)

1 от 17 снимки Назад Напред

Дан Билзериан

Снимка: © Instagram

Мацки и оръжия, оръжия и мацки за милионерския наследник

Вижте галерията с арсенала на самоиздигналия се за плебой Instagram-бонвиван Дан Билзериан

На фона на зачестилите злоупотреби с огнестрелно оръжие в САЩ и на горещите обсъждания в Конгреса относно бъдещето на личните пистолети и автомати, плейбоят-звезда, покер играч и милионер по наследство Дан Билзериан не се свени да пропагандира открито мощта на своя арсенал пред поне 13 милиона свои почитатели в Instagram.

I think I got it...

A video posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jan 24, 2015 at 10:19am PST

Манията на Билзериан към оръжията не е нова - миналата година той публикува снимка, на която се виждаха около 15 ножа и пистолета на масата. Отдолу той беше написал "Моят най-голям страх е, че някой ще проникне в дома ми и няма да съм способен да реша с кое точно оръжие да го застрелям".

Друга снимка показа как домът му е отгоре-додолу окичен с оръжия, а отдолу пишеше "Моят кабинет е малко в хаос".

Неслучайно обществеността е притеснена: дали толкова оръжия не представляват заплаха?

Пред GQ Джонатан Гротенщайн, професионален играч на покер и приятелче на Билзериан съобщава, че всичките оръжия, които той държи у дома си, са заредени.

"Виждате всички тези оръжия, всички тези жени, които идват и си отиват... и се чудите как точно ще свърши всичко това", коментира той.

Плейбоят, наричан от някои и съвременния Хю Хефнър обаче обожава своите оръжия.

Затова и когато девет от тях се озовават в ръцете на полицията в Ел Ей след обиск в дома му, той е силно притеснен. А неговите притеснения не са безобидни. Билзериан получи силно влияние не само в социалните мрежи, но и в консервативните среди след публикация в десния The Washington Times, където открито се прояви като "вбесен" от тактиките на конфискация на полицията.

Полицейските служители влизат в дома на покерджията през септември след сигнал за проникване в къщата му. Това се случва през уикенда, когато той не си е у дома. Когато полицията пристига, крадците вече са напуснали.

Тогава служителите на реда забелязват огромното количество оръжие у дома на милионера и конфискуват осем пистолета и един нож. След седмица те връщат оръжитето но според защитника на правата на носене на огнестрелно оръжие, какъвто сега се явява Билзериан, те били върнати без амуниции, което повдигало въпроси за легитимността на действията на полицейския департамент в Лос Анджелис.

Причината да бъдат взети деветте оръжия, според властите, била "да се осгури безопасност в случай на ново проникване в къщата", но Билзериан оспорва компетентността на полицията.

"Значи те са се опитвали да предпазят моята собственост и сигурността на хората. Това е трудно да се проумее, предвид факта, че са оставили моето FN SCAR17 на цена от 21 000 долара с оптичен мерник да си седи недокоснато в същата тази стая".

За the Washington Times Билзериан казва, че е огорчен от "агресивната и антиконституционална" позиция на Калифорния срещу оръжията.

Това е във връзка с предвиждащия се да влезе напълно в сила от януари закон, според който полицията в Калифорния ще има правото да конфискува огнестрелните оръжия на някого за цяла година, ако член на семейството, полицейски служител или професионален психолог или психиатър прецени че човекът може скоро да предприеме насилствен акт.

What a fucking asshole @bjbaldwin @bulletslinger #DeskPop

A video posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Aug 12, 2015 at 1:23pm PDT

 

Иманно в този закон, покер плейбоят и Instagram-звезда вижда нарушаване на своите права, въпреки че той "упражнява своите права по екстремен начин", коментира Fusion.

Дан е обсебен от оръжията още от дете. Даже лежи в затвора през зрялата си възраст заради занасянето на огнестрелно оръжие в училище в багажника на колата си, докато е тийнейжър.

I Wanna wish my fellow veterans a happy #VeteransDay, respect to all of you for the sacrifices you've made, so others don't have to. People ask a lot about my service, so for those that wanna know, I'm a 4 year Navy veteran. I spent a lot of that time going through BUD/S, I went through the entire program twice from start to finish and got admin dropped 2 days before graduation. That was a tough pill to swallow, I never really was good with authority, I pissed some people off, but at least in the end, they couldn't make me quit. I made some good friends in the military, some I lost contact with, some are dead, but 2 of them are still my best friends 14 years later. I've fucked up many times in my life, but my regrets are not from the things that I failed at, but the things I didn't try. People been telling me my whole life what to do, & I never really listened to any of them, think it turned out ok

A video posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Nov 11, 2015 at 5:57am PST

Вижте в галерията болната обсесия на популярния в социалните мрежи мъж.

Oще: instagram  автомати  арсенал  дан билзериан  калашници  колекция от оръжие  оръжия  пистолети 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 27.02.2012, 11:18

3 IRCPoliceman | 19.11.201516:52

Пълен аматьор! Това че има пари и може да си купи всякакви оръжия не го прави голям мъж! Видях липса на елементарни правила за безопасност, на половината снимки на тъпите кокошки около него пръстите са им в спусъците, а двете клипèта въобще няма защо да ги коментирам! В една реална ситуация на война или ан стрелба срещу него ще забрави всички пушки и ще изчезне яко дим с...предполагам Ламборджинито си! Мишок!
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 06.02.2014, 19:26

2 Филип Стефанов | 17.11.201523:50

Стига с тия побългарени английски думи... бой
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 10.12.2014, 11:36

1 Пенчо | 17.11.201517:37

Позьорче, с големи пушки и банкови сметки и фалшив, колкото циците на мацката, която се опари от гилзите на второто клипче. Ми като е толкова милитаристично-обсесивен да ходи в Сирия при онези другите позьорчета, неприятните, дето вместо с мацки се снимат с отрязани глави и са закичени с АК подобно на този хубавец...Там да си спретнат парти, както подобава и да си мерят пистолетчетата. Много кофти вкус, ама при толкова почитатели, където го следват в социалните мрежи, може пък аз нещо да не ги разбирам нещата.
   

оценка

+3 -0