Webcafe

Визитки с характер

Lifecafe, по boredpanda
24.04.2014, 12:26 (обновена 29.04.2014, 16:21)

1 от 20 снимки Назад Напред

bcard

Визитната картичка не е само парченце картон, на което са изписани контактите и името

Вероятно ви се е случвало - получавате визитна картичка от някого, взимате я от благоприличие, а после я изхвърляте или забравяте, че съществува. Това става, когато визитката е просто картонче с изписани върху него контакти.

Добрата визитна картичка няма със сигурност да ви донесе успех, но определено може да помогне. Тя може да се окаже решаваща за първото впечатление, което правите на някого и да определи дали изобщо ще направите впечатление.

Визитните картички в галерията гарантират на притежателите си, че ще бъдат запомнени. Някои от тях са с дизайн, който позволява двойна употреба - удобни инструменти, мостри на продукти или малки играчки. Други успяват да привлекат вниманието към човека, на когото визитката принадлежи, за да не бъде той само телефонен номер и адрес, изписани върху картонче.

А във времето на социалните медии е дори още по-важно да изпъкнеш пред тълпата.

Oще: визитка  визитна картичка  галерии  галерия 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.