Webcafe

Писна ли ви от шеги за вегани? Ето 10 броя

webcafeLifecafe
01.11.2016, 15:17 (обновена 13.11.2016, 13:14)

1 от 10 снимки Назад Напред

веган

Търся шеги за вегани в нета, ама нещо много постна работа...

Може би дойде време да признаем, че веганите не са чак толкова забавна тема... Поразровихме се за някоя-друга смешка из мрежата на тема "вегани", тъй като на 1 ноември отбелязваме Световния ден на веганството.

Честно казано, посмяхме се, но и на моменти откровено се чудихме дали Къци не би родил нещо по-оригинално. Липсваш, Къци!

Както и да е... Различните винаги са били обект на шеги и закачки отстрана на мнозинството. Хубавото е, че интелигентните хора носят на хумор, а останалите си заслужават да бъдат осмивани.

Многобройни са аргументите "за" и "против" веганския начин на живот. В последните години тази тема винаги е била актуална и обсъждана горещо в публичното пространство.

Единственото, което със сигурност може да се заяви е, че всеки има правото да се храни, както намери за добре, стига да не се опитва да натрапва позициите си на околните, да не съди и да не заклеймява онези с различна гледна точка и различен начин на живот.

Пожелаваме на всички вегани да са живи и здрави, румени и засмени, обичани и красиви!

Независимо дали сте един от тях или не, вижте в галерията някои вегански закачки за по-усмихнат ден.

Oще: вегани  вегетарианство  вицове  диета  зеленчуци  къци вапцаров  марули  месоядни  световен ден на веганството 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.