Webcafe

Големите личности, които бяха осиновени

webcafeLifecafe
01.07.2017, 10:56 (обновена 17.07.2017, 15:57)

1 от 10 снимки Назад Напред

стив джобс

Снимка: © Getty Images

Стив Джобс, който си отиде на 56 години, е изоставен след рождението си и осиновен веднага след това. Родителите му били в гимназията, когато той се ражда.

Не всеки има шанса да се роди и израсне в любящо семейство. Казват, че трудното детство води до емоционални, социални и поведенчески проблеми в по-зряла възраст. Много хора са изоставени от родителите си още при раждането, а други са се сблъскали в съвсем ранна възраст със загуба на родител, което е предопределило хода на събитията в живота им.

Подобни предизвикателства обаче често се оказват по-скоро трамплин в развитието на личността, тъй като опитът в справянето  трудностите дарява с качества и умения, които в друг момент могат да ти помогнат да изявиш себе си като наистина успешна личност.

В света на богатите, известните и доказалите се имa много хора, които са отгледани не от биологичните си родители, поради една или друга причина, но това предизвикателство ги е калило и те са успели да оставят своя ценен отпечатък на Земята в полза на други хора.

Вижте в галерията някои от известните личности, които са били осиновени.

Oще: джон ленън  дом  знаменитости  известни личности  мерилин монро  осиновени  осиновяване  приемно семейство  родители  семейство  социални грижи  стив джобс  холивуд 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.