Webcafe

10 откачени сексуални фетиши

webcafeLifecafe
25.02.2016, 15:03 (обновена 02.03.2016, 19:22)

1 от 10 снимки Назад Напред

балони

Снимка: © Getty Images

10. Фетиш към балони

Хората с фетиш към балони често са наричани "looners". Te намират балоните са особено еротични. Фетишът към балони може да се прояви по много начини, включително в гледането на това как някои надува или пука балон. Колкото и странно да звучи, сексуалната възбуда от балони има повече психологически смисъл, отколкото си мислите.

Всъщност се оказва, че пукането на балони за много от фетишистите се свързва психологически с отпускане, след като адреналина им е бил вдигнат необичайно много от усещането, че балона всеки момент ще се спука. Тези усещания, свързанис със страх и очакване са широко разпространени при повечето сексуални фетиши. Тези чувства при някои хора предизвикват сексуална реакция

Светът, или поне развитата част от него, става все по-либерален по отношение на различните сексуални практики. Същото се отнася и за отношението към сексуалните фетиши, които вече не се възприемат като нещо скандално или като патологично отклонение от нормата.

Въпреки че... ами добре - някои фетиши са толкова странни, че граничат с откаченото.

В последно време обаче фетишът - в смисъл на сексуална възбуда от предмети, телесна част или миризма, се оказа изключително притегателна тема и за телевизията.

А след като по телевизионния канал TLC вече и в България се гледат с невероятен интерес екстремните научнопопулярни серии "Табу" (My Strange Addiction) - явно е, че и българската публика не изостава от света по отношение на интереса към различните сексуални практики.

Друг е въпросът кой какво обича и успява ли да задоволи своите сексуални фантазии.

В крайна сметка, модата на фетишизма не подмина и киното. Така през 2015-та в нашумелия филм "50 нюанса сиво" патологичната любов на господин Грей към камшиците беше представена едва ли не като някакво неописуемо привлекателно негово лично качество.

В действителност фетишизмът все още масово се бърка с нетрадиционните сексуални практики.

Разликата е фина - при сексуалния фетиш не говорим за действия, които се извършват в определена последователност, с определен сценарии или в определен ред, за да се постигне сексуално задоволяване, а става дума по-скоро за обожествяването на предмети и явления, за превръщането им в основен, ключов момент от сексуалната фантазия.

Вижте в галерията 10-те неща, за които не сте и предполагали, че могат да бъдат сексуален фетиш.

Oще: бондаж  връзване  откачени неща в секса  откачени психологически неща  психология  садо мазо  секс  сексология  сексуални разстройства  сексуални фантазии  сексуални фетиши  фетиш  фетиши  фетишизъм 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.