Webcafe

Най-младите убийци в света

webcafeLifecafe, по The Richest
31.07.2015, 11:55 (обновена 02.08.2015, 14:47)

1 от 9 снимки Назад Напред

деца убийци

Катрин и Къртис Джоунс, на 12 и 13 г.

Катрин Джоунс е едва на 13 г., когато решава да разкаже на брат си, че е била насилвана от техен роднина. И двамата живеят с баща си и приятелката му, заедно с неназован човек, който злоупотребявал с момичето в продължение на години. Тя вече не може да се пази тайната си и, след като казва на 12-годишния Къртис, той също споделя, че е бил малтретиран.

Двете деца разказват на социалните за инцидента. Майка им ги е напуснала преди години и никой не вярва на твърденията им. Катрин и Къртис решават да вземат нещата в свои ръце. Планират да убият насилника, баща си и приятелката му. В една студена сутрин в началото на 1999 г., децата взимат личния пистолет на баща си и застрелват приятелката му.

Осъдени са на 18 г. затвор и ще прекарат остатъка от живота си на изпитателен срок. Никога не са давали показания в съда. Според USAToday, Катрин и Къртис са "най-малките деца в историята на страната, която са наказани като възрастни за убийство първа степен."

Какви са причините човек да иска да отнеме живота на друг? И на каква възраст човек е готов да поиска да направи подобно нещо?

Това са въпроси, на които не е намерен отговор. Оказва се, че по-голямата част от убийците са на възраст над 18 години, но има и деца, които са поискали да убият и са го направили.

Данни, които датират от началото на 20-те години, сочат, че деца до 6-годишна възраст са способни на ужасни престъпления срещу други човешки същества. Дали от възпитанието на едно дете се определя дали то ще посегне на някого? В някои случаи е така. В други невръстните престъпници просто повтарят онова, което смятат, че е нормално. В трети случаи децата правят грешка и не осъзнават величината на своите действия.

През май 2014 г., две 12-годишни момичета намушкаха друго, защото вярваха, че измисленият герой Slenderman ги е накарал. Повечето от младежите в тази статия са имали ужасни домашни проблеми, докато други изглеждат като напълно нормални деца.

Вижте в галерията кои са най-младите убийци в историята!

Oще: галерия  деца  деца убийци  джордан браун  карл маан  кристиян фернандес  мери бел  убийство  убийци 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.12.2014, 19:07

1 Шамито | 31.07.201513:38

Как да разбирам посланието на статията.Влез в класацията на най младите убийци?Ало –това свобода на словото ли е или е призив за самоунищожение?Анархия и перверзия–висши демократични ценности.Очаквайте вой на перверзниците.
   

оценка

+0 -5