Webcafe

Хо-хо-хо и не искаме да чуваме за тези коледни филми повече

webcafeLifecafe
15.12.2018, 14:13 (обновена 17.12.2018, 18:36)

2 от 8 снимки Назад Напред

коледата невъзможна

"Коледата невъзможна"

Арнолд Шварценегер влиза в ролята на добър баща, който иска да купи перфектния подарък за детето си под формата на героя Турбо-Мен. За целта минава през безумни препятствия, които уж трябва да са смешни.

Тълпите пазаруващи по пътя му са по-настървени и от тези на Черния петък и пазаруването се превръща в мисия почти невъзможна. Приключенията на Шварценегер обаче не са особено забавни, а в наше време изглеждат и направи невъзможни. Въпреки това и за ужас на всички "Коледата невъзможна" също се върти всяка Коледа.

Коледа е време за семеен уют, който почти неминуемо включва някоя и друга тиха и спокойна вечер пред екрана с някой приятел тематичен филм.

На теория коледните филми са идеалното забавление за цялото семейство - от най-малките до най-възрастните.

На практика има един куп заглавия, които предпочитаме да не чуваме повече, камо ли да гледаме.

Разбира се, начело на тази класация застава "Сам вкъщи" и проклятието да гледаме как Кевин се справя с двама глуповати крадци абсолютно всеки декември. Абсолютно сме сигурни, че тази Коледа все някъде Маколи Кълкин ще бъде забравен, докато родителите му летят за Париж.

За съжаление това далеч не е единствения празничен филм, който е изключително досаден на по-голямата част от зрителите. Нелепи сюжети, клишета на килограм, романтични комедии, които не са нито романтични, нито особено забавни.

Да не забравим, че голяма част от тези проекти завършват със сладникав щастлив край, писнал на зрителите, защото е твърде шаблонен.

В галерията ще видите 8 коледни филма, които, деликатно казано, не понасяме.

Oще: да преживееш коледа  джак фрост  досадни коледни филми  елф  коледа  коледата невъзможна  коледни филми  палави мамчета  палави мамчета по коледа  празници  сам вкъщи  снежният човек  фред клаус  четири коледи 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.