Webcafe

Когато Photoshop тръгне в погрешната посока

Webcafe.bg по Cropped-magazine.de
10.04.2016, 15:16 (обновена 18.04.2016, 17:29)

1 от 15 снимки Назад Напред

Photoshop гафове, фотошоп, photoshop

Разгледайте 14-те примера за гафове при манипулация на снимки

„Странно беше да видя своя снимка, която е толкова различна от начина, по който изглеждам, като се погледна в огледалото. Чувството е неприятно", написа актрисата от "Скандал" Кери Уошингтън в Instagram тази седмица, изразявайки недоволство към списание AdWeek.

Тя бързо получи широко одобрение и в последствие повдигна темата за обработката на снимките.

"Вижте, Photoshop обработката не ми е чужда", обяснява тя. "Случва се често. По някакъв начин сме станали общество от хора, коригиращи снимките си - кой не обича филтрите?!? Аз невинаги критикувам такива корекции, но съм имала възможността да говоря за влиянието на изменения ми образ в миналото и смятам, че това е важен разговор".

И това наистина е важен разговор.

Още повече, когато снимките дотолкова целят да налагат непостижими стандарти за красота, че нарушават физиката и довеждат до наистина недействителни образи.

Като тези фотоманипулации, в които с малко вглеждане можем да видим сериозни гафове.

Oще: photoshop  photoshop гафове  tutorials  галерия  гафове на корицина списания  кери уошингтън  манипулация на снимки  обработка на снимка за корици  обработка на снимки  уроци  фотошоп 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.