Webcafe

От Туитъра на Шарапова: Хартиени рокли

Lifecafe
03.03.2014, 17:14 (обновена 05.03.2014, 14:05)

1 от 20 снимки Назад Напред

paper dresses

Изработването на тази рокля със сигурност е било много забавно

Анджи и 4-годишната й дъщеря, която тя нарича с краткото Mayhem, откриват страхотен начин да бъдат заедно и да задълбочават чувството на привързаност една към друга, създавайки дизайнерски рокли от ... хартия. Майка и дъщеря публикуват резултатите в блога Fashion от Mayhem и Instagram. А Мария Шарапова ги сподели в социлната мрежа Twitter.

Идеята на Анджи идва случайно, докато се опитва да измисли как да спаси собствените си рокли от невнимателните ръце на любопитната си дъщеря. Така й хрумва да „ушие" рокли и за нея, но от хартия. Не я спира фактът, че няма нито образование, нито опит в тази сфера. Казва, че уменията й стигат, докъдето материалите й позволят.

Двете дизайнерки публикуват в интернет своите стилни творения. Роклите са изработени от хартия, найлонови торбички, тиксо, лепило и често срещани предмети от бита. Творческо правило на авторите е да се опитват да „рециклират" в дрехи колкото се може повече материали, харчейки пари само за лепило и тиксо.

Идеята не е много практична, защото една такава рокля може да се носи около 5 минути, но за сметка на това самата изработка дава на родителите необходимото време, за да наблюдават как растат децата им и да бъдат заедно с тях.

Oще: възпитание  галерия  деца  дрехи  мода  родители  рокли  хартия 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.