Webcafe

Те напуснаха училище, за да станат звезди

webcafeLifecafe, по The Richest
18.04.2018, 15:19 (обновена 19.04.2018, 17:23)

1 от 13 снимки Назад Напред

Дженифър Лорънс

Снимка: © Getty Images

Дженифър Лорънс

Лорънс прекъсва образованието си в гимназията. Напуска училище не само защото вече е убедена в желанието си да се занимава с актьорско майсторство, а и защото изпитва все повече трудности в обучението си. Въпреки че остава без диплома за средно образование, твърди, че не съжалява за решението да се отдаде на киното.

Да ходиш на училище, да изкарваш високи оценки, да завършиш висше образование, да получиш диплома - това е императивната рецепта за успеха, която обществото налага на всяко дете.

Безспорно образованието е основно човешко право и незаменим ресурс както за личното усъвършенстване, така и за напредъка на цели нации.

Въпреки всичко има отделни личности, които успяват да постигнат целите и амбициите си, въпреки че са изпаднали от учебния процес.

Сред тях са някои от най-известните звезди от Холивуд, които ще ви изненадат с липсата на диплома за средно образование. Някои напускат училище заради стремежа за слава, който усещат от ранна възраст, други - просто страдат от тормоза на съучениците си.

Много от тях съжаляват за пропуснатата възможност да довършат образованието си, но и сега са убедени, че напускането на училище е било най-доброто възможно решение.

В галерията можете да видите актьорите и актрисите, които напуснаха класните стаи, за станат световно известни.


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.