Webcafe

10 начина да се превърнеш в алфа мъжкар

webcafeLifecafe, по The Richest
24.10.2016, 14:14 (обновена 26.10.2016, 18:35)

1 от 10 снимки Назад Напред

скалата

Добрата спортна форма е от ключово значение. Въпреки че живеем на Балканите, това да имаш огромен тумбак не е от характеристиките на алфа мъжкаря. Изисква се труд по отношение на физическата сила и издръжливост. Здрав дух в здраво тяло.

Царят на джунглата, най-добрият, истинският мачо - няма значение как ще го наречем. Има десетки вариации на определението за една и съща порода мъже - алфа мъжкарите.

Това са онези господа, на които всяка жена трудно би устояла. Те имат специфично излъчване, около тях се носи една особена енергия, която заразява и поглъща.

Те всяват уважение и респект с присъствието си, без да се налага да правят кой знае какво.

Много мъже мечтаят да притежават това обаяние, но за жалост то е колкото дар отгоре, толкова и съвкупност от добро възпитание, стабилни навици и целенасочено развити умения.

С повече желание и труд, разбира се, повечето мъже биха могли да се научат как да овладеят силата и да се превърнат в истински алфа мъжкари. Вижте някои от основните качества, необходими за целта, в галерията.

Oще: алфа мъжкар  мачо  мъже  мъжественост  мъжество  мъжкар  сексапил  харизма 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

2 KingoftheROAD | 25.10.201609:13

Кинаджиите както винаги джокат тва дето се продава, нищо лично само бизнес. Нъл тъй?

Да да ама не. Така се води примитивно общество по-близо до глутница, отколкото до цивилизация. Има една тъъъъничка разлика между вожд и водач. Ей това им убягва на кинаджиите, ама те си знаят само бизнеса де, професионално изкривяване. Това по-горе са основно качества на единия от двамата, познайте на кого !?!?!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.07.2011, 12:03

1 Дракон с кисело зеле | 24.10.201615:46

1. ОК.
2. Дефинирайте "сблъсък". Физическият сблъсък почти никога не си заслужава усилията.
3. ОК.
4. ОК.
5. Почти ОК. Едно време имах навика някой ако се вторачи в очите ми, да го гледам, докато извърне поглед. Не ми е приятно, принципно това.
6. ОК.
7. ОК, ама Джон Маклейн изобщо не е добра илюстрация на това.
8. Редуцира себе си до банкомат, а жената - до кифла, която не може да си плати кафето, викате?
9. Винаги ли? `щото понякога по-слабите просто не го заслужават.
10. И отново сексизъм.
   

оценка

+0 -0