Webcafe

Летисия Каста, Джиджи Хадид и Сергей Полунин - лицата на Pirelli 2019

webcafeLifecafe
26.07.2018, 18:43 (обновена 28.07.2018, 10:47)

1 от 18 снимки Назад Напред

pirelli 2019

Снимка: © Albert Watson / Pirelli

Мисти Коупленд и Калвин Роял III отново са млади влюбени балетисти, които мечтаят да станат звезди на световната сцена. Героинята на Мисти обаче е принудена да издържа себе си и партньора си, като танцува в нощен стриптийз клуб.

Моделите Джиджи Хадид и Летисия Каста и балетистите Сергей Полунин и Мисти Коупленд са част от лицата на новия календар на Pirelli. Италианската компания показа кадри от сесиите на фотографа Албърт Уотсън от април в Маями и Ню Йорк.

Темата на Pirelli 2019 е променливата природа на амбицията и успеха. В снимките участват четири жени и трима мъже, като всеки от тях влиза в ролята на специфичен герой.

Джиджи Хадид играе богато и успяло момиче, чийто на пръв поглед бляскав живот е пропит от тъга въпреки парите. Дизайнерът Александър Уанг е избран за ролята на нейния довереник, който й помага да преодолее самотата.

Манекенката признава, че чувства силна връзка с образа, който фотографът Албърт Уотсън й е отредил - "Винаги пътувам сама. След като съм прекарала деня в компанията на стотици хора, в среда, която изглежда бляскава и идеална, вечер се връщам в хотела си сама, в държава, в която не познавам никого. Няма на кого да се обадя вкъщи, защото има часова разлика и всички вече спят. Откривам се в ситуации, които напомнят на тази героиня - някак самотни и тъжни, но в същото време красиви заради възможността да опознаеш себе си и да се научиш как да откриваш силата си".

Втората двойка във фотосесията включва руския балетист Сергей Полунин и френската актриса Летисия Каста. Тя е художничка, която мечтае за красивото бъдеще. Живее в апартамент в центъра на града заедно с приятеля си (Сергей), който си изкарва прехраната като танцьор.

Мисти Коупленд и Калвин Роял III отново са млади влюбени балетисти, които мечтаят да станат звезди на световната сцена. Героинята на Мисти обаче е принудена да издържа себе си и партньора си, като танцува в нощен стриптийз клуб.

Последният етюд от календара на Pirelli е поверен на 24-годишната актриса Джулия Гарнър - тя влиза в образа на фотографка, чието портфолио съдържа само снимки на цветя, а не портретите на човешки лица, за които тя си мечтае.

Календарът следва новата тенденция на Pirelli, която отдалечи легендарните календари от еротичната естетика от последните десетилетия.

Oще: джиджи хадид  летисия каста  сергей полунин 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.