Webcafe

Помощ от приятел: Къде скриха черпака на Олга и Невена

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
04.04.2018, 10:51 (обновена 07.04.2018, 09:35)

Какво ще стане, ако съберем на едно място двама кулинари, скрием им черпака и ги накараме да си го намерят сами? Е, със сигурност ще почакате за храната, защото вечеря без черпак не се готви, но пък ви уверяваме, че с комбинацията от добри кулинари и хубава кухня, чакането ще си заслужава. Все пак решихме да проверим.

Каква е задачата?

Предизвикателството е точно и ясно - в две различни кухни на ИКЕА сме скрили два черпака. Двамата участници трябва да намерят скритите черпаци. Печели този, който намери първи черпака в своята кухня.

Кой търси?

„Черпакотърсачи" са Олга и Невена - основатели и собственици на най-новата услуга в България gastronomy.bg.

Олга и Невена са откриватели в кухнята по душа - готвенето е тяхната най-голяма страст, затова измислят начин да помогнат на любителите на готвенето да прекарват повече време в кухнята и по-малко - по опашки в супермаркетите. Именно това предлага услугата gastronomy.bg - избирате си от сайта рецепта, която да сготвите, посочвате броя порции и поръчвате продуктите. А те пристигат директно във вашата кухня с гарантирано качество и от сигурни производители. В gastronomy.bg можете да избирате сред разнообразни рецепти, между които не липсват и тематични такива - най-новото е специалното им великденско меню.

Звучи лесно и бързо, нали? Да видим обаче дали Невена и Олга са толкова чевръсти в търсенето, колкото и в готвенето.

Къде ще търсят?

Двата черпака скриваме в две различни кухни на ИКЕА с кухненската система METOD* - кухня SÄVEDAL с традиционен скандинавски дизайн  и кухня VEDDINGE/UDDEVALLA, подходяща за цялото семейство.

И така...три, две, едно...начало на търсенето!

В двете кухни настава стихия. Олга и Невена отварят шкафове, хладилници и кошчета, намират скрити чекмеджета, проверяват дори в пералните. Няма да чуете стандартното разярено тряскане на шкаф, когато сте объркали захарта със солта, тъй като шкафовете на кухните имат механизъм за плавно затваряне.

Олга и Невена се гонят с времето, защото местата в кухните, където може да е скрит черпакът, са толкова много, че надали 1 минута ще им стигне да го намерят. От наша гледна точка това не е никак лошо, даже напротив - най-честият проблем в кухните обикновено е липсата на шкафове за съхранение на всички вещи, докато тук е спазен принципът, който най-много обичаме: „Колкото повече, толкова по-добре".

Лесното за Олга и Невена в случая, е, че METOD системата позволява да организираш пространството и мястото за съхранение изцяло както ти искаш.

Знаете какво се случва обикновено - купувате си кухня, монтирате я и в първите дни всичко изглежда чудесно до момента, в който не осъзнаете, че може би на съдомиялната не й е мястото там, удряте си главата, когато отваряте горните шкафове, закачалката за готварските прибори е над мивката вместо над печката, където ви трябва, когато ситуацията се нажежи, а и като цяло май този цвят не ви харесва.

С METOD системата ИКЕА спестяват тези неприятни кухненски случки, защото дават възможност всеки да организира кухнята си по свой вкус, като избере сам размера, механизмите за отваряне и съхранение, осветлението, стила и цветовете на своята кухня.

За доказателство - Олга и Невена приключват търсенето невредими и усмихнати, а по-бърза се оказва Невена.

Да видим сега дали вие ще успеете да намерите черпака.

 

*Кухненска система METOD на ИКЕА ти позволява да организираш пространството и мястото за съхранение по най-подходящия за теб начин. Системата се предлага с 25 години безплатна гаранция, а до края на месец април всеки клиент, който закупи кухня METOD на стойност над 500 лв., получава безплатен монтаж. Предложението е валидно за зона 1* - регионите на София, Варна и Бургас.

 

Oще: gastronomy.bg  ikea  всеки може да  всеки може да има мечтаната кухня  готвене  икеа  икеа българия  кулинари  кулинария  кухня  кухня metod  пазаруване онлайн  покупка на кухня  поръчка на кухня 


Още от Ikea