Портрет на българския Чарли Шийн | webcafe.bg
Webcafe

Портрет на българския Чарли Шийн

Виктория Миланова
08.04.2011, 10:54 (обновена 22.09.2017, 18:05)
Чарли Шийн

Снимка: © Getty Images

Това, дето сте го гледали в "Двама мъже и половина" –"Скъпа, ти си прекрасна, ама аз съм повреден и не искам гадже и нямам, както виждаш, като идваш у нас" – то никога не се случва...

Българският курвар няма никакъв, ама никакъв страх от обвързване, защото винаги, ама винаги е женен или обвързан. И винаги има потомство. Обича децата, и то много, от чиста суета, че се увековечава.

За разлика от повечето жени аз влагам напълно положителен смисъл в тази дума. Смятам истинския курвар за голямо предизвикателство и тренажор на женствеността. Но напоследък не съм срещала ни един такъв. А много ми се иска.

Къде изчезнаха? Да не ги убиха с някакъв пестицид, който поразява само подобията на Чарли Харпър от "Двама мъже и половина"? Множество фалшификати се опитват да се закичат с тази титла, обаче не отговарят на няколко съществени абсолютно задължителни conditiones sine qua non.

Истинският курвар е задължително сингъл и с тежък страх от обвързване. Той е между 30 и 50 години (извинявам се на младежите и чичковците, може и сред тях да се среща нещо интересно и безспорно природно талантливо, но е толкова рядко, че е в рамките на статистическата грешка).

Забавен, с черно чувство за хумор, изключително остроумен, много интелигентен и дълбок, начетен, ерудит, често добър кулинар, познавач на вино или уиски, пие много, но без да се отрязва, мъжкарче, с разбито някога в миналото сърце и/или емоционално студена майка.

Абе винаги има нещо трагично в него. Живее сам, печели много или поне прилично. Мрази деца, не иска да си увековечи гените. Максимум на първата, дето му е разбила сърцето, да е предизвикал бременност. Но иначе внимава такива инциденти да не стават. Свободата е над всичко, но има достатъчно интегритет да не се причинява като баща на невинни същества. Прави божествен секс и всичките му жени питат за още, но той не повтаря.

Ухажва завоеванията си, омайва ги, очарова ги. И ги зарязва след няколко екстатични, дори баладични мига. Обаче си остава в добри отношения с тях, винаги им прави комплименти за сексапила, когато ги срещне случайно след време, не им смачква самочувствието, напротив, непрекъснато им го вдига. Може дори да им стане добър приятел или бизнес-партньор, но няма да си станат гаджета.

Никога. С никоя

Как изглежда българският курвар? Да, прави божествен секс, това не може да му се отрече. Знае, че е елитно малцинство в страна, в която за върховно секс-умение се смята комбинацията „направи ми свирка, два тласъка, изгрухтяване и заспиване с хъркане". Затова не ухажва. Не му се налага. Толкова зажаднели за добро изчукване женици със смачкано самочувствие крачат из страната на розите, че защо да хаби енергия?

Ловува предимно в интернет, основно през работно време, има регистрации във всички сайтове за запознанства и не си губи времето и парите да черпи хубавиците по заведенията и да се опитва да ги омая с личността си. Барът като място за свалки не съществува в неговата вселена. (Той не съществува с тази функция вече изобщо в България, но това е друга тема. От бедност всички се свалят по интернет. Криза, какво да се прави.)

И това си има причина

Ако те свали в бара, те смята за евтина пачавра. Той дори от любовниците си изисква качества на съпруга. И не цени тяхното усещане за свобода и сексуална независимост. Никога няма да чука Саманта от "Сексът и градът". Ще се цели все в Шарлът, нека знае, че тя от малко момиченце мечтае за семейство, дом и деца. По-ефектно е да разбиеш сърцето на Шарлът, кикът е по-готин. Отколкото Саманта да ти каже да не я занимаваш със себе си, а просто да чукаш добре и после да й се разкараш от главата. Тогава бг-курварлъкът няма смисъл. Тогава жената, която ти е сексуално равна, става задължително „миндил" и „спиноразвъдник".

Българският курвар няма никакъв, ама никакъв страх от обвързване, защото винаги, ама винаги е женен или обвързан. И винаги има потомство. Обича децата, и то много, от чиста суета, че се увековечава. Каквото и да ви разправя относно любовта му към свободата, то никога не е вярно. Вкъщи винаги го чака някоя кротка женица, която му е изключително удобна. Тя не мрънка за кръшканията му, затваря си очите или пък изобщо не разбира какви ги върши извън къщата. Никога няма да я напусне. Тя му е алиби срещу всички останали жени. Нищо, че я прави на глупачка пред огромно мнозинство хора.

По-вероятният сценарий е Пенелопа да изрита промискуитетния му задник от семейното гнездо. Но това се случва рядко. И само в случай че успее да постигне финансова независимост, събере самочувствие и реши, че заслужава повече от ролята на домашна помощница и резервна вагина, в случай че по-интересни жени не са влизали в интернет-радара на благоверния й.

Тук, разбира се, той не е особено виновен, защото знаем, че не е луд този, дето яде зелника, а тази дето всеки ден му го готви и сервира на семейната маса, както и множеството, които го черпят с него извън дома.

Много "щастливи" бракове са изградени по тази схема

На българския курвар винаги ти си му виновна. Ти не си разбрала, че това е само секс, ти си задръстена и гониш клишета, ти не разбираш от свобода, ти не си достатъчно добра, за да му станеш Пенелопа, на която да изневерява, както е изневерявал с теб на сегашната Пенелопа, ти си надебеляла, спряла си да правиш добър секс, замърсила си хубавия секс с влюбване и прочее.

Спира да ти говори, спира да си вдига телефона, прави се, че не те познава на улицата. Това, дето сте го гледали в „Двама мъже и половина" - „Скъпа, ти си прекрасна, ама аз съм повреден и не искам гадже и нямам, както виждаш, като идваш у нас" - то никога не се случва. Защото най-вероятно преди това са ти сваляли звезди и са те оставили с впечатлението, че си точно тази жена на живота му, която винаги е търсил.

Адмирирам предложение след хубав, стойностен разговор, показващ по всякакви начини, че те уважават, което звучи така: „Хайде да ходим да се изчукаме, пък да видим какво ще стане. Най-вероятно нищо, защото аз съм долен курвар, който никога не се обвързва. Но ти ми харесваш и ти обещавам да видиш звездите, които така и не ти свалих, много пъти."

Но то е рядкост. Пълна екзотика

Единственият курвар, който ме покани на вечеря (и дори я плати!) без дори да ме е докосвал по ръката. Най-интимното нещо, което постигна с тялото ми, бе да ми свали и после подаде палтото в ресторанта. Незнайно защо реши, че ще се вържа на следното предложение: „Имам бивша жена и дете, както и постоянна приятелка. Но не ми е хубаво с нея в леглото, макар да ми е много удобна вкъщи.

Какво ще кажеш да ми станеш любовница? Ще излизаме, ще правим секс. Но не искам повече деца, нито сериозно обвързване с теб. Очаквам да спиш само с мен, ако спиш и с други, няма да се виждаме повече." По-високобюджетен избор в заведение през живота си не бях правила. Гледах менюто само вдясно. Напих се с най-скъпите питиета в заведението, слязох от колата със скоростта на светлината пред нас, шмугнах се във входа си и след това спрях да си вдигам телефона, докато му отмине усещането за поражение и спре да се обажда през пет минути.

Единственото, за което съжалявам, е че не му повърнах в лъскавата кола.

Но от скъпи питиета това трудно се случва

Курварят, в когото се влюбих. Голяма грешка, но никой не е застрахован. Дори се самохипнотизирах, че имаме връзка, макар след първия месец да ми стана ясно, че нещо като пет-шест жени си мислехме същото за него. И всички ни бе успял да убеди, че ни харесва екслузивно и само ние го разбираме. Играе с трагичната карта, събужда майчински инстинкт и желанието ти да го закриляш Аз излязох най-бързо от ситуацията, защото малко ми липсва майчински инстинкт, но други и деца му раждаха, и нервни кризи преживяха.

Беше от типа „серийно и едновременно обвързващ се курвар". Много коварен тип. Защото те гледа с очи на кокер шпаньол в леглото, но зад гърба ти, пред другите жени, за теб говори като за надуваема кукла. Знам, защото съм слушала подобни разкази за „колежките". Пред приятелките ти се държи с теб все едно сте женени и нямапожарогасител за страстта ви, но забравя целия театър в мига, в който го изпратиш до асансьора.

Любимият ми курвар. Той ми е по-скоро приятел. Мога да пия и да си говоря с него с денонощия. Когато съм влюбена, му се изповядвам, когато страдам след раздяла, винаги знае как да ме утеши. По няколко пъти. Надеждно другарче с екстри (и то какви екстри!), което е моят пътеводител в света на добрия секс и душата на българския курвар. Като мине 40, най-вероятно ще стане истински легален курвар, като онзи от втория абзац на този текст. Още малко познание за задълбочаване на трагизма му трябва. Иначе има пълния потенциал. Тогава смятам да се влюбя в него безутешно.

Та последно - къде скриха истинските курвари? Къде е българският Чарли Харпър? Някой да го е срещал по тези земи напоследък? Ако може нещо координати, такова... Много ми се страда по някой такъв...

Oще: жени  женственост  мъже  сваляч  фалшификати  чарли харпър  чарли шийн 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 19.03.2011, 12:51

58 blue | 24.07.201100:10

Сори, авторка, Стефчо Данаилов одъртя и вече ухажва основно червената аристокрация, която му дава ляба и ич не му е до писателки с високо либидо...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.04.2011, 09:19

57 AlexanderAp | 22.04.201109:37

Има го Чарли Харпър и във България. Имам щастието да го познавам. Истински от кръв и плът и си е едно към едно с американския.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 11:52

56 Dimitar Stamboliyski | 14.04.201113:18

Хахаха! Готина статийка! Смее се

Видях се повече в светлината на не-родния, хм, "курвар"?!? Абе, леко евтина дума, но става дума за категории. Аз бих предпочел думата "любовник"...

Всъщност, меже би курваря виси в нета, в страничките с нацупени тийнейджърки и застаряващи интелектуалки, нежели беге курваря! На мен тая работа продължава да ми се види странна. Друго е да водиш активен социален живот, да срещаш хора, респективно дами, от плът и кръв, да пиете вино, да споделите идеи, легло и моменти, и каквото там впоследстиве се случи.

И влюбването е вариант, макар че след една 5-годишна връзка (в моя случай) подобен екзит извиква страхови асоциации Усмивка

По отношение на прототипа Саманта, явно авторката не е осъзнала, че всъщност тя бе най-наранимата от 4-те и си бе изградила удобно его за да няма фатални наранявания.

Иначе, за варианта приятел съм напълно съгласен, това и мисля трябва да остане!

Но, в световен (остави нашенския) мащаб, съотношението курвари:любовници е горе-долу същото като на едромащабна Географска карта... И зависи от региона!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.04.2011, 09:34

55 dmihaylov | 12.04.201109:36

Наде така като четар, какво си написала сякаш не ти стига секс-а който получаваш. Живей както ти харесва не съди начина на живот на другите хора, на тях така им харесва и ти трябва да уважиш това тяхно решение, не може всички да са като теб и да искат "one night stand"
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.09.2010, 20:30

54 Lyubomir von Bogdanoff | 11.04.201114:45

Maце като си за тръпката на отворените връзки дай некви коодринати може да се уреди нещо!!! Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 20:56

53 Надя Танеф | 11.04.201114:05

Аз пък харесвам почти професионалните курвари. С такъв може да се почувстваш истинка жена. Вие си ходете при примерните момченца. Последните не предлагат едно много важно за успешната неангажираща връзка- тръпката.
Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.09.2010, 20:30

52 Lyubomir von Bogdanoff | 11.04.201113:37

В тоя сайт освен статии за ебане, еманципатки, курвари, Казанова и прочие низости май друго няма!!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.04.2011, 09:34

51 dmihaylov | 11.04.201113:31

Добре де нека първо разграничим "Казанова" от курвар. За какви майки говорите изобщо? Да не говорите за Вашите партньори? Всеки може да се нарече "курвар", но това не значи, че е! Всеки може да се нарече "Казанова" но малцина са негово бегло подобие. А това да съдиш за един човек според неговото мнение под формата на коментар е доста смешно.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.12.2010, 17:19

50 zhena | 11.04.201112:07

Виктория, харесвам статиите, които пишеш. Поздравления и за тази! Добър портрет на българския Казанова (търсещия и ненамиращ студената си майка, все още не напълно алкохолизиран български мъж).
Призива ти за романтика едва ли ще получи отзвук в българското пространство, но - добър опит.
Коментарите след материалите ти дават чудесна картина на нагласите в родната ни реалност.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.04.2011, 09:34

49 dmihaylov | 11.04.201109:39

Курвари ще има докато има и курви. А авторката на статията ще е жалко ако се счита за такава лесна жена. Искаш един добър любовник да ти разкаже играта в леглото или просто си пишеш за разнообразие.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани