Наръчник на изпечения кръшкач | webcafe.bg
Webcafe

Наръчник на изпечения кръшкач

webcafeLifecafe, по The Richest
03.11.2016, 13:18 (обновена 05.11.2016, 15:17)

1 от 10 снимки Назад Напред

двойка

Когато си избрал да лъжеш жена си, не бива да лъжеш и любовницата си. Ако тя си мисли, че си необвързан и един ден се окаже, че си женен с две деца, шансът да откачи и да разкрие долните ти игрички е твърде голям.

Всеки човек рано или късно изневерява. От кръшкач до кръшкач обаче има разлика. За едни това е ужасяващ прецедент в любовта, за други - редовна практика.

Първите обикновено ги хващат много бързо или се разкриват сами. Вторите могат цял живот да имат паралелни отношения извън брачното ложе без никой да заподозре.

За да си от последните, ти си особена порода човек. Тези умения са закодирани в природата, в гена на кръшкача. Не всеки е способен да живее в лъжа цял живот без това тотално да го срине психически. А някои го правят без да им мигне окото.

Морални или не, изневерите се случват. И когато човек се забърка в такъв филм е хубаво да има някои неща предвид. И тази игра, както всяка друга, има своите правила.

Рисковете от подобни "малки авантюри" са огромни, а последствията - почти в кърпа вързани. И все пак както е казал народът: "Вода и жена тръгнат ли, няма спиране". Малко сексистко, но може да се приеме за валидно и за двата пола.

Вижте в галерията кои са важните тактики на действие за най-изпечените кръшкачи.

Oще: авантюри  брак  изневяра  кръшкане  кръшкачи  любовни афери  любовници  предателство  ревност 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.