Уважаеми кандидат Казанови, умираме от скука! | webcafe.bg
Webcafe

Уважаеми кандидат-Казанови, умираме от скука!

Николета Бонева Ховрин
05.05.2011, 12:11 (обновена 05.05.2011, 13:44)
махмурлук

Уважаеми кандидат Казанови, спрете да обвинявате жените в меркантилност. Във вас явно има някакво дълбоко изразено желание всичко да може да бъде точно измеримо

Казанова, мили ми приятели, въобще не е плащал сметки, не е мятал салфетки и не са го гърмели за укриване на ДДС. Нямал е огромен бицепс, най-новия модел BMW или VIP сепаре. И дует с Устата е нямал. И все пак какво - опрашил е де каквото е мръднало пред очите му.

Уважаеми кандидат-Казанови, спрете да обвинявате жените в меркантилност. Във вас явно има някакво дълбоко изразено желание всичко да бъде точно измеримо.

Не са ти виновни жените, а ти, който вместо да излезеш и да бъдеш най-чаровният мъж на света, стоиш вкъщи и разсъждаваш за себе си в чалга категории.

Няма качествени измамници, които да те зашеметят с финес, после да си ходят, но да ти дадат спомени, от които да се срамуваш, докато готвиш пилешка супа. Няма!

Подценявате жените, защото те ви използват. Използват ви, защото вие не го правите. Проста аритметика на баланса - няма празни пространства. Искате да имате много 'бройки'? Искате всички жени? Едновременно? Сега? Всеки ден?

Няма проблем. Но за това са нужни няколко неща, които не могат да бъдат измерени, но всички те до известна степен могат да бъдат усвоени.

Няма крачка 1, 2, 3, няма проба-грешка, защото жената не е кола, и като й спре акумулаторът, не отиваш да й купиш чифт обувки. Можеш да го направиш, но така си отглеждаш послушна любовница или средностатистически щастлива съпруга. Ако искаш повече трябва да можеш повече - не да имаш повече.

Уважаеми кандитат-Казанови, умираме от скука!

Излъжете ни, ние ще знаем, че ни лъжете, но ако го направите достатъчно добре, това няма да има никакво значение. Свалете ни звездите, всичките, до една, под брой и име. И без това никой никога не може наистина да ги докосне, обещайте ни че ще ни заведете там и ни накарайте да го повярваме.

Кажете ни, че сме най-красивото божие творение, защото да, вие вярвате в Бог, щом сте имали късмета да ни срещнете. Кажете ни го - дори в моментите, когато преценявате наум дали този стол, на който седи божието творение, е предвиден да поеме сбора от килограмите ви.

Накарайте ни да направим всичко онова, от което се притесняваме, и няма да съжалявате - нали сте виждали какво се случва когато се махне преграда от водопад.

Драги кандидат-Казанови, станете нашите директори на водопади! Ще бъдете втрещени колко безумства може да извърши една домакиня, ако я откраднете за два дни и й внушите, че владее света. Нека потънем в драма и безумие. Изкушете ни, а после може спокойно да вървите при следващата.

Да, наистина. Не сме чак толкова тъпи. Знаем, че Казанова не се жени, не за нас поне (и по-добре). Така или иначе не ни трябваш за постоянно. В смисъл - звезди, звезди, ама след месец-два ще дойде сметката за тока, сметката за парното, почивката на морето, на детето му е окъсял панталонът, аз съм на диета и няма да готвя мазни неща - такива неща.

Трябвате ни само за малко. Да спре да ни е скучно. Малко да зачервим бузките. Да ни е срам да кажем дори на приятелките си. Да сме зубрачките в гимназията, които за една нощ са имали най-популярния пич на света.

Дайте ни това. То няма нищо общо с колата, размера, банковата сметка, годините или дори външния вид. Има със самочувствието, чувството за хумор и ловджийският усет.

А докато измерваш мъжеството в числа, ще се чудиш, кандидат-Казанова, защо има толкова самота в него.

Oще: желание  жени  казанова  мъже  мъжество 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.10.2010, 11:49

40 Nikolay Damyanliev | 11.05.201123:47

И аз умрях от скука...с тази статия.
Както всеки народ си заслужава управниците, така и всяка жена си заслужава мъжа и обратно. Цялата работа е затворен кръг - вярно, има доста мъже, които "измерват" нещата, но това е и понеже много от самите жени държат нещата да бъдат "измерени" и обратно. Може авторката да не е от тези жени, както и коментиралите да не са от тези мъже, но е факт, че общата тенденция не липсва. Така че сори, но камъкът хвърлен в мъжката градина си е и камък хвърлен в женската. Усмивка
И това не е нещо ново, затова и е...хм...скучно. ;)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.11.2010, 22:10

39 Jein | 10.05.201121:49

ПОРЕДНОТО ТИ БЕЗСИЛНО ИЗЛИЯНИЕ, В КОЕТО НЕ ОБЯСНЯВАШ НИЩО, ОСВЕН СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ. КАЧЕСТВЕНИ ИЗМАМНИЦИ ИМА, НО ЯВНО ТИ НЕ СИ ИНТЕРЕСНА ЗАТЯХ.
ЕДИН УМЕН И ХУБАВ МЪЖ, А ТЕ НЕ СА МАЛКО, ВИНАГИ ЗНАЕ КАК ИЗКУСНО ДА ТЕ СЪБЛАЗНИ И "ОШАМОТИ", НО ЗА ДА ГО НАПРАВИ ТРЯБВА ДА Е МОТИВИРАН! КОЛКОТО ПО-ИЗКУСИТЕЛНА Е ЦЕЛТА, ТОЛКОВА ПО-СТАРАТЕЛЕН ЩЕ БЪДЕ ТОЙ В ИЗКУСТВОТО НА ПРЕЛЪСТЯВАНЕТО. УСИЛИЯТА НА МЪЖА - СПОРЕД ЦЕЛТА! ПОПИТАЙ НЯКОЙ ОПИТЕН МЪЖ ДА ТИ КАЖЕ, ИЛИ ЖЕНА, КОЯТО Е УХАЖВАНА.
ЯВНО ТИ НЕ ГИ МОТИВИРАШ, ПРИЕМИ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В ТЕБ. ПОГЛЕДНИ СИ ПРЕДИШНИТЕ СТАТИИ, НАВСЯКЪДЕ ОБЯСНЯВАШ ЗА ПРОБЛЕМИ С МЪЖЕ. НЕЩО ПРИ ТЕБ НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.05.2011, 21:40

38 narrator | 08.05.201123:51

@Miss Ivano - е аз съм подарявал цветя, не само защото съм искал да спя с нежния пол Усмивка но все пак мисля, че флирта си е флирт. Все пак ако "симулираш" флирт значи лъжеш, и в такъв случай кой лъже повече ;) но нещо се отплеснахме Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.11.2010, 20:40

37 Miss Ivano | 08.05.201123:18

@ narrator, ДА!
Обикновено жените разбират флиртът по различен начин от този, по който го разбират мъжете. И заради това именно едните са раздразнени, а на другите им е скучноУсмивка...

Жените понякога решават, че им подарявате цветя, защото са красиви, а не защото искате да спите с тях. Много наивно, нали? Плези се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.05.2011, 21:40

36 narrator | 08.05.201122:34

@Miss Ivano - просто не харесвам такива обобщения, да има дървета има и читави хора. Аз не искам да съм Казанова, аз искам жените да се чувстват добре в моята компания (не знам дали това прозвуча нормално). В крайна сметка не съм хукнал да спя с всяка, която ми се усмихне Усмивка Но една жена, когато флиртува, трябва да знае, че всичко си има причина и следствие. Що се отнася до джентълменство и кавалерство аз почти винаги съм такъв, дори го правя несъзнателно, защото така ми е набито в главата, но както казах, за съжаление, когато това не се разбира и оценява, няма да позволя да се използва срещу мен, защото най-често така се случва след това.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.11.2010, 20:40

35 Miss Ivano | 08.05.201122:11

@ narrator, не е нужно да си джентълмен заради някого - ти или си или не си?
Сега, заради кого се промени такъв - остър Шокиран
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.05.2011, 21:40

34 narrator | 08.05.201121:55

всичко много хубаво, само че нещата не са баш така Усмивка да започнем оттам "жените не знаят какво искат" ама никога. Най-често важи поговорката "хем сърби, хем боли". Искате да ви лъжем? Нима? Аз не познавам такава жена. Друг интересен момент, искате да ви свалят звезди, да ви се обръща внимание, да ви развеселяват, да ви забавляват и накрая на ноща какво се оказва? Нищо. Е тогава за какво да си давам зор? Няколко пъти допуснах грешката да обърна достатъчно внимание на няколко момичета/жени и какво се получи - много хубава вечер си изкарах, пофлиртувахме, но всъщност не съм искала нищо повече. Съжалявам, ако искаш да получиш нещо трябва да дадеш. И затова сте много забавни, като ви нахрани човек, или ви покаже, че не си заслужава да ви обърне внимание, и се нахъсвате да се борите. Няма мъже, защото не останаха жени. Как мога да проявя джентълменство и кавалерство след като това вече малко жени знаят какво представлява камо ли да го оценят, Ако си добър си п*тйо, ако си лош - тогава си мъж, е дами сами си го изпросихте.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.11.2010, 20:40

33 Miss Ivano | 07.05.201111:44

Забавно четиво за сутрешно настроение ДА!
Да има “... самочувствието, чувството за хумор и ловджийският усет…”.
Бих употребила ловен усет, тъй като ловджия ми се връзва с диви прасета повече Смее се

На ловците бих предложила следния цитат: „Да оставим на ЖАЛКИЯ бракониер да убива из засада изненадания елен; истинският ловец е длъжен да подгони дивеча”.
Успех в лова!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.05.2011, 01:49

32 ba4oiliyan | 07.05.201102:03

Три бика пасяли трева на една ливада.Първият от тях бил най-младия ,втория с няколко години по-възрастен и последният най -зрял .Докато пасяли на съседната ливада се появили няколко крави .Биковете веднага ги забелязали и докато гледали към тях най-младият казал:" Да тръгваме братя ,Че няма време ",вторият бик го погледнал и казал:"Абе,дай да не бързаме толкова .Виж тук каква хубава паша има .Сега ми се пасе .После ще отидем. Третият ,който бил най-възрастен казал:'Аз никъде няма да ходя.Кравите сами ще дойдат при нас ".Стар е вица ,но е във връзка с всички кандидат-Казанови... Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 21:00

31 Mariana Murtazova | 07.05.201101:39

Майна,
Ти като си от Пловдив, защо не пишеш мьеко!?
   

оценка

+0 -0