Отново девствена | webcafe.bg
Webcafe

Отново девствена

Лейди Комплексарка
28.03.2012, 13:58 (обновена 29.03.2012, 13:09)
жени, крака

Снимка: © Getty Images

Някои хора са толкова големи лъжци, че дори те самите вярват на лъжите си

Първо искам да те предупредя, че ако след като прочетеш историята ще пишеш коментари като "Как можа да публикуваш такива неща, не ти отива да постваш такива глупости", по-добре не я чети. Но ако се заинтригуваш и я прочетеш, това вече е твой проблем. Все пак съм те предупредила...

Айше, моя състудентка, е от малко родопско градче. В момента работи в една частна телевизия. Бившият й приятел, който се занимава с политика, й уреди тази работа и сега е много доволна. Пие си сутрешното кафе в мола, а почти всяка вечер излиза с приятели.

Скоро са я запознали с много богат(!) турски бизнесмен и те в рамките на една седмица са решили да се женят. Ще се женят, но има един малък проблем - той искал девойката, за която ще се ожени, да е девствена. Но Айше определено не е.

След решението за сключване на брак почнахме да търсим информация в интернет за начините за "възстановяване" на девствеността - как да заблудим мъжете, има ли по-трайни методи, колко струва интервенцията и отзиви от жени, които вече са се възползвали от възможностите, предлагани от хименопластиката. 

Единствената причина, поради която ме обичат приятелите ми, е, че никога не ги съдя. Каквото и да се случи, влизам им в положение. И Айше много добре знае, че се е вкарала в няк'ва шибана ситуация и затова колкото и да се опитам да я съветвам, полза няма да има. Затова решихме да действаме. 

Първото нещо, което научихме, е, че доста жени са прибягвали до тази хирургическа интервенция. Страшно много хора. В един от сайтовете пише, че през техния кабинет са минали над 1000 жени, тоест над 1000 жени са излъгали или зарадвали (?) партньорите си. Цените варират между 500 и 3000. Имало и по-трайни методи, но не е бил и малък броят на жените, които редовно са се подлагали на тази медицинска намеса. Тоест чисто нов "пакет" за всеки нов партньор. 

Общото между тези сайтове е, че вдясно винаги седи снимка на симпатична лекарка. Усмихната, един вид лъха доверие от нея, успокоява те и сякаш ти казва: "Кучко, знаем, че си мърсувала, но не се притеснявай. Ние ще ти възстановим "фабричните настройки".

Както и да е, намерихме едно място, на чийто сайт имаше доста позитивни отзиви като "Благодаря ви, много съм доволна от вас". Отидохме там. Сайтът им е така направен, че си помислихме, че е нещо като Токуда Болница, отделение "Хименопластика", но се оказа малък кабинет, разположен на една забутана улица.

Разбира се, гинеколожката не беше онази симпатична лелка от сайта. Само ще я питаме, влязохме вътре и тя почна да ни обяснява процедурата с непознати термини(?). Накратко каза: "Виж, душа, има няколко варианта, единият е за 3 дни, а другият е за малко по-дълъг период. Колкото и да си мърсувала преди, няма проблем. Ще ти я съшием всячески и ще стане по-тясна и отпреди". 

Нашата Айше се превърна в невинната Фатмагюл от "Пепел от рози", изнасилена от четирима. С влажни очи, почна да се обяснява. До преди месец се хвалеше, че не ѝ харесвало с презервативи, защото "нищо не усещала", а сега пред гинеколожката се направи на света вода ненапита.

У жените има някакъв автоматичен модул за "форматиране на спомените", по-точно "избирателно забравяне" на някои неща. В леглото всичко е наред, но след раздялата се превключва режима „ама той се възползва от мен". Вероятно това се дължи на обществените норми, на средата, в която живеем... 

... 

Сега да се върнем на темата с гинеколожката... Името ѝ е различно от посоченото на сайта. Напълно възможно е тя сама да си ги е написала онези положителни коментари. След това възниква въпросът "това легално ли е"? Не е, официално никъде не се прави. Поради това има вероятност да си хвърлиш парите на вятъра. "Хайде да отидем на друго място"- казах на Айше.

Тамън щяхме да тръгнем, гинеколожката ѝ поиска 100 лева за прегледа. "Така или иначе ще давам пари, поне да се възползвам" - каза Айше и влезе в "операционната"(?). Разбраха се 1200 лева. Тоест хем е толкова скъпо, хем и толкова евтино... 

Чаках я отвън, разглеждах някакви брошури. После ми стана нещо. Почнах да се чувствам като Кевин от "Адвокат на дяволa". Прилоша ми, почна да ми се гади. Защо въобще бях там? Защо ѝ помагах? 

Нямам желание да коментирам семейните ценности на когото и да било. Нито пък имам правото да го направя. За съжаление по света все още има места, където момичетата биват жестоко наказвани, дори убивани (!) поради това, че не са останали девствени до първата си брачна нощ. Възстановяването на моминската чест е техният шанс да прикрият това и да си спасяват (!) живота. Това е съвсем друго.

Никога не съм била на тяхно място и не бих могла да ги коментирам. Но ако го правиш само и само заради това да се омъжиш за богат бизнесмен, заради парите му и по този начин да го лъжеш, според мен е най-долният курвенски номер. Човекът ти е казал ясно - че си търси момиче, което през живота си не е видяло пенис. Щом такъв човек не е по твоите стандарти, значи не е за теб. Толкова е просто. 

... 
В рамките на един час всичко приключи. Тя дойде при мен, изглеждаше сякаш леко я болеше. И двете мълчахме. Ами какво да ѝ кажа? Придружила съм я до там и после да ѝ кажа "виж, това, което направи, е неправилно, затова... бла-бла-бла.."?!? 

След операцията седнахме в една пицария. Най-сетне проговори. Учудващото за мен бе, че тя наистина беше почнала да си мисли, че е "неопетнена", „чиста". Всяко нейно изречение съдържаше някоя от думите „чиста, неопетнена, нова, преродена". След това каза такова нещо, че повече не можах да се сдържа. 

- Знаеш ли, дори Анелия от "Международни отношения" се е омъжила. За оня бе, онзи Мишо от Техническия. Тя дори спеше с доцентите, бе. Мишо е бил голям идиот, честно... 

- Ти си много по-голяма курва от Анелия, знаеш го, нали? - казах ѝ аз. 

Повече и дума не обели тя. Доизядохме си пиците и всяка една от нас се прибра по домовете си. 

Оттогава насам не ми се е обаждала. Но предполагам, че няма "ваЛчер", не за друго... 

PS: Поради редица съображения имената са сменени.

Ортогонална норма на проекцията: Някои хора са толкова големи лъжци, че дори самите те вярват на лъжите си...

Oще: айше  брак  девствена  девственост  кабинети  пластика  приятелка  химен  хирурзи 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 06.06.2014, 16:49

73 Radooo | 08.06.201414:03

Защо жените са курви? Ама търсенето определя предлагането....коментарът на
66Цуцко апартаменчето го доказва. То само като му прочетеш потребителското име разбираш какъв е...Не може,когато си избираме кола да гледаме обстойно-километража,съединителя...а когато си избираме жена да не ни пука с колко е била.Една жена,която не може (знам,че повечето не могат) да си преброят мъжете на пръстите на едната ръка е курва.Но няма защо да им се сърдим като се има предвид,че за съжаление представителите на моя пол си търсят такива...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.06.2014, 16:49

72 Radooo | 08.06.201414:03

Защо жените са курви? Ама търсенето определя предлагането....коментарът на
66Цуцко апартаменчето го доказва. То само като му прочетеш потребителското име разбираш какъв е...Не може,когато си избираме кола да гледаме обстойно-километража,съединителя...а когато си избираме жена да не ни пука с колко е била.Една жена,която не може (знам,че повечето не могат) да си преброят мъжете на пръстите на едната ръка е курва.Но няма защо да им се сърдим като се има предвид,че за съжаление представителите на моя пол си търсят такива...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.12.2010, 15:25

71 Илия Илиев | 01.04.201221:26

Браво на МИНА,за коментара.
Това ли е най-важното-да съшиеш лъжата с бели конци?
Да,трябва да се приемаме такива каквито сме-ще бъдем по естествени и истински.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.09.2010, 22:51

70 panopsihikum | 01.04.201204:02

Е, верно си комплексарка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

69 Bichkiiata | 31.03.201222:47

ако някой още не го е казал:

Първата брачна вечер.
Хасан: Айше ха дано си девствена.
Айше: Ха дано ама надали.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.01.2012, 15:57

68 Диян Янков | 31.03.201200:23

67peta_wawa | 30.03.201221:41

Забутани физици Смее се

Първо , физиците никак не са забутани и второ , как направи асоциация с желанието за нещо различно , нови усещания и разнообразие и всеки лъже ? Чуди се
Лъжат страхливите хора ! Сърцатите правят това , което искат , това което им се прави !

За да лъжеш .. или те е страх от последиците , които може да причини истината .. или умишлено се стремиш да въведеш някой в заблуда .
И в двата случая това е признак на слабост Кул

Качването на мотора няма нищо общо със слабост .. да ти кажа под секрет Смее се
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

67 peta_wawa | 30.03.201221:41

Деян Янков
Че какво му е хубавото , да си такъв какъвто си ?
---------------------------
Точно така Усмивка! Игра вечно има, забутани физици обличат кожени якета и карат мотори и мерцедеси под наем за ден-два, майсторки на козунаци и любителки на зимни градини пазят диети с месеци, слагат си импланти и се навират в тесни, черни рокли, гримосват се като лейди Гага, белким заприличат на лоши момичета за една вечер ... Всеки лъже по някакъв начин, въпроса е как и кога ще си изиграе истинските карти. Всяко изобретателно Айше, стигнало до тази докторка, заслужава втори шанс Много щастлив, важното е какво ще направи с него!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.03.2012, 16:49

66 Цуцко апартаменчето | 30.03.201216:59

аФторката, явно си чела статията за баба Дена инсталацията във весник поглед от 1983.Само че момата се женеше за немец! Една жена има хиляди начини да направи така че мъжа да се мисли за първи, но едва ли има мъже за което това да значи нещо.Когато градя връзка с някого миналото въобще не ме засяга.Така мислят 99,999999 от мъжете.Заради 1 особняк не си струва труда момичета,па бил и той богат.Богатството е временно-любовта вечна!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.01.2012, 15:57

65 Диян Янков | 30.03.201216:58

64Мина | 30.03.201216:46

Че какво му е хубавото , да си такъв какъвто си ?
Защо пък да не се променя човек ?
Днес ми харесва Лада , утре БМВ , вдругиден Порше , Ламборгини , стига да мога да си ги позволя .
Стандартните неща бързо омръзват , особено при положение , че човек си угажда .
Така е и със секса , така е и със всичко друго .
Да , има хора , които, въпреки , че могат да си позволят Порше , си карат старата Лада защото са си свикнали с нея и са си доволни от нея .
Но ако се качат на Порешето по случайност Смее се Ладата няма да им се вижда хубава колкото преди , гаранция.
За това и приказката , че блажени са , по точно погалени от господ са неуките Смее се
Просто защото докато не научиш нещо , докато то не те завладее , не те и изкушава . И си живееш доволен щастлив , без излишни изкушения които дебнат от всеки ъгъл и без терзания и тревоги Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 12:57

64 Мина | 30.03.201216:46

Интересно защо толкова много хора не могат да приемат живота за такъв какъвто е и хората, такива каквито са (вкл. самите себе си) и искат да се променят!? Особено, заради други заблудени хора, които не могат да приемат хората, такива каквито са... Чуди се
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани