From hero to...zero! | webcafe.bg
Webcafe

From hero to...zero!

Yolipop
02.08.2011, 12:49 (обновена 03.08.2011, 14:17)
мъж, телефон

- Кое дете, бе мило? - Моето, бе мило...

Като се влюби човек и тотално изглупява. Всяка наченка на разсъдък се изпарява и се почва с драмата. Доказано и проверено.

Виждаш го, харесва ти и пускаш хронометъра. Нека обратното броене към края започне сега!

Така се случи с и с нея - една от най-разумните ми приятелки, която никога не прави грешки или поне не ги споделя с нас, простосмъртните, за да вярваме в образа й на светица.

Такава си е, дявол да я вземе! Никакви обвързани мъже, никакви женени мъже, никакви несериозни мъже. Не знам как го прави.

Ние все се набутваме в дълбокото - и то при положение, че знаем къде отиваме и знаем какво ще стане накрая, а тя не знам как ги подбира, по какво ги познава, но все някакви свестни типчета намираше. Които впоследствие й се оказваха скучни, но това е друга блог тема...

И така, докато не срещна него. The hero! Висок и елегантен. Бизнесмен на 33. Неженен, без деца. Това беше инфото, което едва дочувах в истеричните писъци на останалата част от феминистката ни банда, докато зяпаха снимката му в нета.

Ако трябва да съм честна, браво, мила! Много добре. Направо се чудя къде го намери този и такъв мил и грижовен да се окаже. Много внимание, вечери навън, уикенди по разни спа хотели, абе чудо неземно. При това и умен, безумно ироничен и доста арогантен. Наш тип отвсякъде!

Два-три месеца я отписах напълно от женските ни събирания, все беше някъде с него. Дори не съм и ревнувала, радвах се на безметежното й щастие.

И ето, че денят на истината дойде! Тя ми реве по телефона, нищо не чувам... само някакво подсмърчане, бърсане на сополи и откъслечни думи като "курва нещастна", "копеленце мръсно", "дете"...

Какво, какво? Какво дете?

Оказа се, че нашият си имал и дете. Егати наглярът, това да не ти е пъпка, че да я замажеш с коректор?

Ето и случката. Една неделна сутрин:

- Мило, остани в леглото. Аз отивам набързо до мола. Детето има рожден ден днес, да му взема нещо...

- Кое дете, бе, мило?

- Моето, бе мило.

- Какво твое, бе? Дете ли имаш? Аз защо не знам?

- Абе, не знаеш. Казвал съм ти, ама явно не си запомнила.

OMFG!!! Не била запомнила? Че такова нещо забравя ли се? И аз съм в шок. Държа слушалката и ми иде и аз да зарева.

Колко тъпаци има по тоя свят само! Егати нахалното поведение, ама какво очаквахме от арогантен тип като него. Хем сърби, хем боли. Хем да е умен и нахакан, хем да е смотано- искрен и свестен. Е, няма такава комбинация.

Дори смятам да се въздържа от по-нататъшни епитети по негов адрес. В такива ситуации и без това думите са суперслаби, за да изразят емоциите ни. Само разбрах, че голяма курва ще се окаже тая любов! Сваляме маските и отдолу няма никакви герои, само кръгли нули.

Та, ако ти стиска- влюбвай се на воля!

Oще: банда  дете  любов  мъж  приятелка  приятелки 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 15.07.2011, 15:55

77 mim | 17.08.201120:28

ще си подскажа...пиша си единица. рррррррррррря ...къш от заведението.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.11.2010, 14:09

76 vanilla | 15.08.201123:33

Коментар 54 - Rowan, мноооого точно казано - факт.

Изключително слаба статия. Ако целомъдрената мома е била пък тооолкова Флюбена, не виждам кво толкоз не може да преглътне!?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.04.2011, 13:15

75 sake | 04.08.201118:45

Той имал дете.Наистина голяма трагедия.Тя горката го обичала... Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.02.2011, 21:13

74 Чернокс хекер | 04.08.201118:26

Четеш,четеш и тъкмо да стане интересно...и то свърши
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.07.2011, 09:51

73 Михаела Хазурова | 04.08.201117:38

Нищо интересо не прочетох! Нещата от живота...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 12:57

72 Мина | 04.08.201117:19

Rowan, "Тя търси определен тип мъже - такива с пари и не е попитала в началото на връзката за дете. Нещо неясно? "

Е как да не е попитала като ти направих извадка от текста, където става ясно, че Е (или най-малкото, че ТОЙ се е предтсвял за "Бизнесмен 33, НЕженен, БЕЗ деца"!!!!??), т.е. той чисто и просто е ИЗЛЪГАЛ, за да получи секс. Ние не обсъждаме тя КАКВА е, а той КАК се е ДЪРЖАЛ - нагло и непочтено! Нещо неясно?

Между другото, не съм и очаквала да ми отговаряш за личния си живот! Но ти си позволи за прехвърлиш вината на "непитащите " жени (генерално) и аз ти казвам, че така е мноооого лесно на "неказващите/ удобно премълчаващи" мъже (генерално), които си носят единствени отговорност за лъжата/прикритата истина! И това си е така, и никой не може да го отрече!

Не "смея" повече да ти орговарям (а и няма смисъл, понеже това което казвам си е "черно и бяло" и никакъв смисъл няма да се прави на "сиво" или още по-манипулативно на "бяло и черно"), че нещо се били раздразнили тука от нашето "чатене". А това, че всеки може да пише каквото и където си иска в Интернет и че нашия разговор е ТОЧНО по темата... абе какво съм седнала и аз да обяснявам...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

71 Rowan | 04.08.201117:01

ПП: пфф, да Мина права си за питането, но това не променя нищо от предния ми коментар.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

70 Rowan | 04.08.201116:50

Хахах Мина, нали не си мислиш, че ще почна да давам публично обяснения, дори скрит зад този профил, за това кога, къде, с коя и как съм го правил? Личният ми живот си е личен, правил съм много неща къде коректни, къде - не, и не винаги съм бил такъв какъвто съм сега. Личността се гради с всяко преживяване и хората постоянно се променят.

Темата за децата от предишна връзка е доста сложна, но ще се опитам да ти обясня моята гледна точка.

Хората са уникални, но повечето от тях са склонни да генерализират (както и аз в повечето си коментари) другите, да се опитват да ги вкарат в шаблон по някакъв признак, формиран от собствените им преживявания с други подобни индивиди. Дали за да избягнат загубата на време или поради неспособноста си да възприемат другия като уникална личност и да разкрият фактическите му черти, използват тези шаблони. Ето ти ширещото се мнение за мъжете като описания в текста: "Той си е хвърлил семето в първата срещната за да се възпроизведе, чувства, че е изпълнил дълга си към родината, обществото и роднините и я е подкарал през просото. Гони млади и сочни гаджета, но не мисли за дългосрочна връзка, още по-малко за други деца. Ползва жените известно време, после ги сменя." Има много вярно в това - признавам.

Абсолютно съм съгласен, че една жена изпатила си веднъж или повече пъти с подобни мъже, само споменаването на детето изтрива всички други привлекателни черти на въпросния пикаещ прав индивид. Дори лично да не го е преживяла, все има някоя приятелка, позната, комшийка, роднина минала по подобен път. Слага се етиката и точка. Нямам нищо против това. Всеки си има право на мнение.

Другия тип жени смятат детето за участник в разпределянето на доходите на мъжа. За тях проблема не е самия факт на съществуването му нито вероятното отношение към нея самата предвид всеобщото мнение за подобните мъже, а парите. Нарекох героинята на текста "меркантилна патка" в контекста на описанието и. Тя търси определен тип мъже - такива с пари и не е попитала в началото на връзката за дете. Нещо неясно?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

69 lele male | 04.08.201115:50

Отегчен Оня - прав си! Аз спирам!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 12:57

68 Мина | 04.08.201115:17

Оня, брееей, колко си собственически настроен към.... Интернет! Чуди се Въпрос Шокиран Изненадан
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани