Приятел само за секс? Кого лъжа | webcafe.bg
Webcafe

Приятел само за секс? Кого лъжа

Утопия
18.03.2012, 20:18 (обновена 19.03.2012, 13:24)
любов, раздяла

Снимка: © deviantart.com

Ако обичате някой, не бъдете страхливци - просто му го кажете. Поне ще знаете отговора

Секс приятел имам предвид. Имам такъв, от 3 години. Той е моята тайна. Никой не знае за него. Срам ме е да го призная пред себе си, камо ли пред друг. А друг мъж не искам да погледна... колкото и да се старая.

Всичко започна на шега. За мен вече не е. Всеки опит да го прогоня от мислите си е неуспешен. Не става. Всичко свързвам с него. Пробвам, старая се и все си намирам причина пак да се върна там - при двучасовите срещи, изпълнени със страст, тръпка , емоция и разговори.

Как се стигна дотук? Мисля, мисля, мисля, връщам се назад и не мога да открия отговора.

В един момент си мислех, че той ще разбере - аз съм неговото момиче, жената за него. Но, уви. Не. Редовно чувах/м думите "ние сме само приятели, нали знаеш". Но проблемът не е в него. Той дори не подозира за чувствата ми. Добре съм се постарала да ги скрия.

Проблемът е в мен. За тези три години един път не намерих смелостта да кажа "не, не сме само приятели, аз те обичам". Пуста гордост. Страх ме е. Страх ме е, че ще ме отхвърли.

А не съм страхлива. Имам се за силен човек. Упорита съм, постигам целите си. Но него не можах да достигна.

При всеки мой опит да започна връзка с друг сама си намирам оправдания  да не ми хареса. Все нещо ме дразни. Все нещо не ми достига. Все не е той. А той... дори не се сеща за мен - освен ако не му пиша да се видим. Жалка ситуация. И всичко от страх, че ще ме отхвърли. Какво пък толкова?

Може би ще е по-добре да започна на чисто. С друг. Който ме иска не само отвреме навреме.

Та кой каза, че сексприятелчето е безвредно, че не боли? Боли. И то много. Боли само при мисълта, че няма да го виждам - дори и рядко. Боли и след всяка среща, заспивайки сама. Боли след всеки хубав спомен (а те са много). Боли от надеждата, че все пак някой прекрасен ден той ще погледне на мен с други очи. Но този ден не е дошъл...

И така, мили дами (и мъже), не бъдете страхливци като мен, за да не се окажете след толкова много време и надежди с разбито сърце. Искате ли някой, кажете му го, дори да бъдете отхвърлени. Поне ще знаете отговора.

Oще: жена  любов  мъж  приятел  приятели  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 21.03.2012, 16:45

172 Nepoznata | 25.03.201223:06

Проблемът в случая на авторката, е че се страхува aкo признае чувстватата си да не загуби този човек завинаги... и това е много възможно. Но пък от друга страна такава връзка не може да продължава вечно на този принцип. Всичко се развива и променя. Затова по добре е авторката да си помисли и да реши какво да направи. Най-важното е един ден като се върне назад да си каже не съжалявам за нито една пропусната възможност Усмивка Повече смелост и решителност се искат в този живот Много щастлив Поне що се отнася до любов нещата всеки сам си ги определя, всеки сам си ги избира.....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.03.2012, 23:24

171 Чудно нещо | 24.03.201223:39

Ама вярно е най-коментираната статия!
Та по темата - секс 3 години - може! Ама от три години да си все влюбен в тоя човек -не го разбирам! Та всяко увлечение след година-две за мен се превръща в търпимост и уважение! Не ме разбирайте погрешно - имам почти 15-годишен брак. Връзката "само секс", повярвайте, е възможна! (тук говоря от личен опит) Ако в началото се разберете, че е така -така трябва да е! Ако някой от двамата хлътне -си е чисто негов проблем. Казва на другия - решават как ще продължават.
За мен авторката отдавна продължава да прави секс с въпросния господин само и само да поддържа чувствата в себе си! Не мога и да предположа точно какъв им е проблема и на двамата, че за три години никой не е споделил нищо с другия! От друга страна - дамата споделя, че няма връзка - ей това не мога да го разбера - три години да разчиташ на партньор, който е само за секс - явно не търсиш обвързване! Тогава защо ти тежи "само секс"?
Чукаш, обличаш се, взимаш си пауъра и си тръгваш! Толкова ли е страшно? Било и за двамата да се отнася! Нещо не са на ясно и двамата герои в сапунката!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.03.2012, 17:18

170 Iliyana Hristova | 24.03.201217:24

Спри да му се обаждаш, нека мине колкото е необходимо време - един ден ще му светне някъде ,нещо, че отдавна неговата "приятелка" не му е звъняла,а дотогава (вероятно ще мине известно дълго време) ти ще си минала през няколко етапа: яд,самосъжаление,гърч дали да не му се обадиш и ремисия-т.е- вече все по-рядко ще се сещаш за него, през това време може някой да те "грабне" и съвсем да го забравиш- повярвай , е точно тогава ще се сети за теб !
А ти добре си помисли дали го искаш отново !
И мъжете са устроени като нас- искат това което нямат и го оценяват едва когато го загубят!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.02.2012, 11:03

169 Емо Беров | 23.03.201213:22

Амин Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.03.2012, 16:45

168 Nepoznata | 22.03.201218:55

Всеки когато започва каквото и да било, връзка или нещо друго има очаквания. Щом връзката на авторката е започнала на принципа джъст френдс няма лошо. Това, с което започнах коментарите си беше, че когато за някого във връзката нещата се променят редно е да постъпи смело и да си признае чувствата, пък каквото сабя покаже...на кого не са му разбивали сърцето. Но ако след 3 години пича все още е на принципа само приятели, ок? едно признание на чувствата надали ще доведе до нещо положително. Лично от мой собствен опит да продължаваш връзка, в която ти си влюбения, а за отсрещната страна си само хубаво забавление, рано или късно това си се превръща в мъчение и губене на време. Не знам дали е така, поне аз така разбирам нещата не разбирам
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.01.2012, 10:23

167 Miglena Nikolova | 22.03.201217:44

Утопия,
Ми вие само дето брак нямате бе мила, щом се виждате толкова често.Казвай му, казвай, че го обичаш и после да ни пишеш Удивителна
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.01.2012, 15:57

166 Диян Янков | 22.03.201216:21

очакванията са си ваши , на вашата психика ,
пясъчните кули си ги строите вие и никой не е длъжен да отговаря на вашите очаквания .
колкото с по малко очаквания се зареждате ,
толкова по малко разочаровани от живота ще бъдете .
и никой друг , освен вие самите , не е виновен за тези ваши очаквания .
освен ако .. не са ви обещали нещо .. и съвсем умишлено и целенасочено не са ви въвели в заблуда .
в случая от статията , приятеля казва , до колкото аз разбирам съвсем недвусмислено .. джъст ферендс окей ?
и мацораната е била съгласна , а това , че в последсвие се е заредила с някакви други очаквания, желания и въжделения .. си е неин проблем .
и приятеля вина няма .
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.03.2012, 16:45

165 Nepoznata | 22.03.201215:35

Да прав си и за опита и за безценните моменти. Страхотно е да имаш моменти, в които сърцето ти направо е спирало, но не е и редно да си играеш с чувствата на другите. По-добре ако очакванията на двамата в една връзка са различни да запазят добрите си спомени и всеки по пътя си. Няма смисъл да очакваш, че изведнъж някой след 2 или 3 години може би ще погледне на теб по различен начин. Времето е безценно и живота е само един
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.01.2012, 15:57

164 Диян Янков | 22.03.201213:46

179Nepoznata | 22.03.201212:24

е как .. хем сте имали вашите хубави моменти ,
хем времето е загубено ?

нещо не разбирам .

не мисля , че е коректно така да тълкувате нещата !
това е цената , която плащаме за да придобием опита .
всяка връзка , освен емоции , били те хубави или не до там хубави ,
носи и опит .
а опита е много ценен .

типично по женски омаловажавате всичко, което ви се е случило ..
жените сте изключително неблагодарни същества ..Смее се

все едно и мъжа да каже , че си е загубил времето с вас !
нима удоволствието за вас е загуба на време ? че за какво живеете тогава ?
аз например .. освен всичко друго, бих искал като дойде момент да си затворя очите завинаги ..
да си отида спокоен .. като мога да кажа ... аз добре живях !
и си мисля , че всички за тоя момент се готвим .

че аз ако нямам тези хубави моменти , които вие така отхвърляте ..
за какво съм живял ? точно те са най ценното което имам .. не бих разменил за нищо преживяванията си Кул
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.03.2012, 16:45

163 Nepoznata | 22.03.201212:24

Напротив не е лесно да намериш някого с когото да гледате в една посока, ужасно трудно е даже. Но няма смисъл да влагаш усилия и чувства в една безсмислена връзка, в която се оказва в един момент, че даваш много, а не получаваш очакваното от теб. На мен ми отне 2 години за да погледна реално на нещата и да осъзная, че съм си загубила времето с този човек. Да хубаво беше, като се сетиш за някои моменти, но миналото си е минало, никой не живее само със спомени. Затова освен сърце, имаме и очи и ум, за да преценяваме нещата реално, а не да живеем с една илЮзия Усмивка
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани