Открих те! | webcafe.bg
Webcafe

Открих те!

Страхо
16.03.2011, 12:18 (обновена 17.03.2011, 15:16)
мъж, кола, автомобил

Страхо-монтьорчето ми казваха, щото това ми беше занаята. Ей така си живеех преди да я срещна Нея

Казвам се Страхил. Страхо Монтьорчето ми казваха, щото това ми беше занаята. Изчуквах ламарини долу на Сливница в автосервиза. Шефчета ми бяха едни араби, не че бяха лоши момчета, но като заговореха помежду си на техния си език и ми ставаше едно такова самотно.

Ама мадами бол около тях, да се чуди човек... Само че аз се отплеснах, моята история исках да ви разкажа.

Та карах си аз ергенлъка, бачках си, гот си ми беше. Приятелчета, бирички, белотче, некое гадженце нещо, добре си беше. Ама то дето спрягат една приказка за човека, който, колкото и добре да живеел, пак се женел. Та и моята "сляпа неделя" дойде.

Дойде под формата на смачкан капак на S-класа с префинен интелигентен антураж от женски пол на име Поля. Дамата беше дъщеря на състоятелни родители, бе с една дума - реститутка. Три магазина на Графа и около 25 декара в регулация в Бояна. Авторитетна и властна самка, съзнаваща бляскавата си житейска позиция, открояваща се на фона на зяпащата немотия наоколо.

Какво се впечатли от мене, какво се омота момата, дали яките бицепси, оттренирани в работа с гаечни ключове, или оригиналната татуировка на рамото ми (индиански вожд с набедрена препаска) я очароваха, така и не разбрах.

Обаче госпожицата като рече: "Мой си вече и не си мисли оттука нататъка за разни твои само уж приятелки на кафе ли, на кино ли да те канят, ще се боря с такива като тях ".

Директно ме хвърли в джаза, яка бичкия, ви казвам. Нали съм си добродушен, а и приятелите взеха да каканижат цял живот с грес под ноктите ли ще съм ходел, птиченцето (па макар и сврака да е, нали пернато се води) веднъж кацало... та както казват в приказките - за тебе лъжа, за мене истина, додето се усетя, айде под венчилото.

Споменах приказките, та чак ми стана криво с това тяхно вечно: "...и заживяли щастливо ". Приказките трябва да умрат!

Не съм лошо момче, но богатата ми съпруга и още по-богатите й родители без много да се церемонят ми дадоха да разбера, че ролята ми в тяхното обкръжение се свежда до момче за всичко.

Не казвам, че не опитах да им угодя, напротив - търчах до Била за зеленчуци и нискокалорични десерти. Не се разсърдих, когато тъщата с разтреперана от гняв ръка ми тресна кренвиршите и яйцата от главата, защото вътрешният ми глас ми беше изневерил - две пържоли и козметика трябвало...

Услужливо обикалях магазините да купя точно опеделен вид турски домати за тъста и гледах турски сериали, чоплейки семки с бабата на Поли.

В желанието си да бъда господин Перфектен, дълго и задълбочено обмислях какво да купя на дамите в семейството за този светъл празник - осми март. Прибрах се в съответния ден с кутия бонбони и китки за тъщата, а за жена ми избрах пластмасова бронзова пеперуда с ефектни сребърни отблясъци.

Но в какво се превърнаха мечтите! Тъщата изяде бонбоните и категорично заяви, че няма да позволи да бъде подкупена и букетът скоростно полетя през балкона. А жена ми, като ревна тя: "Вместо да ми подаряваш цвете, което си мислиш, че е пеперуда, да ме беше завел в "Ин дъ клъб...".

Стоях стъписан в коридора, а от двете ми страни сякаш Ева и змията едновременно съскаха: ... сприхав, скръндзав, самонадеян, самовлюбен, страхлив, смотан...

А мен почнаха да ме глоджат съмнения дали мястото ми е там, там, там... И страшно много ми се прииска да навестя моя приятел Хакеши, отявлен майстор по японски бойни изкуства, да взема меча му и да си направя сепуко.

Хукнах навън, а отгоре от балкона цялата фамилия ме замерваше със снежни топки. Изтерзан и мокър до кости, с мъка се домъкнах до една сергия за чопрапи, подпрях се да почина и дочух един нежен гласец: "Дай да ти видя номера на чорапите и ще ти направя хороскоп ".

Погледнах девойката в очите и веднага я пожелах страстно и интелектуално. А тя ми рече: "Ела у дома, време е да се затоплим".

По-късно, вече в квартирата Кита (така се казваше девойката) плахо ме помоли да й сваля ципа на ботушите с думите: "Ти го правиш по-приятно ".

Красавицата бе 21-годишна девственица и по този повод аз я утеших два пъти. От благодарност тя закърпи спуканото ми сърце. Има и такива жени!

Oще: брак  връзка  жени  любов  мъже  пародия  хумор 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 14.06.2010, 20:01

26 Милена | 07.04.201113:11

@ sole.. Хареса ми писанието.И аз наскоро се замислих дали на прословутия Тихомир не му плащат, за да плюе всяка една статия.Толко пък никой да не му е на нивото,че да не одобри нито една статия.Е да може би не сме му на нивото на господинаУсмивка Тъпо си е постоянно да плюваш и плюваш.. Целите Ви изказвания г-н Шинтолов за мен са "Каймак от храчки, сметана от помия !", Стоян Михайловски..... ако разбирате какво искам да кажаУсмивка

П.С. Нито съм ви на годините ,нито съм ви на нивотоУсмивка Е не ...тъпо е 19-годишно момиче да си изказва мнението.. как бих могла. SHAME ON ME..Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.01.2011, 23:05

25 sole | 19.03.201116:32

Да, слава Богу, тук
http://the-other-things.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html
ЦЕНЗУРАТА не може да достигне Такеши Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.07.2010, 16:36

24 Профилът е закрит | 18.03.201117:52

Чакам втора цензура. Позволих си непозволимото. Естествено не тук, да си имаме уважението... Смее се
За да не е флуд (да не си помислите, че коментарите в webcafe са), тази статия по горе, не е моя.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.10.2010, 20:58

23 Многознайковица | 18.03.201113:13

Срамота...аз също прочетох първият коментар на Такешииии и не видях к'во толкова ви провокира , че да го "делнете". Намират ви се автори с дар слово, бихте могли да му отговорите подобавщо, а не да карате първосигнално. Лично аз ( а и не само) много често съм била Извън темата! , ама не съм забелязала изтрити коментари... Чуди се Друг въпрос е, че талант като Такешиии не е за пренебрегване и всеки уважаващ себе си редактор има интерес от мозъци като неговият. Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.08.2010, 10:24

22 strawsPulledAtRandom | 18.03.201112:46

Ники,
всеки отговаря за себе си, затова мога да кажа само аз какво бих направил, ако се трият коментари само заради критики към сайта - ще спра да чета. Зная, че липсата един юзър ви е през @@@, но все пак, така се започва. Модерирането в развлекателен сайт го разбирам само ако се премахват спама и наистина обидните и цинични (а не поднесени с хумор) коментари. Ако статията е сериозна, бих разбрал и триене на "оф-топици", обаче под статия за чесане на езиците - не а, не не не!! .
Въпреки, че изказвам само моето мнение, смятам, че то представя и мненията на доста други читатели - че Такеши е забавен (при всички случаи повече от конкретната статия) и че ако се заяжда с някого, то отсрещният може да му отговори по същия начин - находчиво и с чувство за хумор. Много често коментарите са по-интересни от самата статия и триенето на най-забавния потребител ми се струва сериозна загуба за форума. Не съм чел изтритите му мнения, но не вярвам чак толкова да ви е засегнал - а дори да е, покажете, че можете да носите на майтап.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

21 pueblo | 18.03.201112:40

Смее се браво! най-после нещо готино тука Намига
ако му е удобно на автора всяка седмица да пуска по един такъв бисер,ще сме благодарни! мисля,че за седмица се събират достатъчно статиики,удобни за подобен мегамикс Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 15:50

20 Заяждачката | 18.03.201112:25

Кой трие, модовете ли? 'баси, тъкмо мислех да се заселя трайно тук, а то и тук скучарски и сухарски правила Реве или много тъжен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.11.2010, 20:40

19 Miss Ivano | 18.03.201112:11

sole , май не е до чувството за хумор... вече - мисля, че нещата са излезли от граници Шокиран

Такеши, аз успях да прочета по-късния ти коментар от вчера - беше доста добър!
Не се наемам да коментирам хора, които не приемат по-добрите качества на другите, но ти си безспорен талант! Успех!

djsupermax, Критиката е най-трудна за преглъщанееее, когато са "ти го казали", нали? Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.01.2011, 23:05

18 sole | 18.03.201110:55

№17 - djsupermax
Аман от хора без чувствА за хумор...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.07.2010, 16:36

17 Профилът е закрит | 18.03.201109:23

Оу, копелета... off topic коментар? Тук? Really? Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани