За нападателите и халфовете в секса | webcafe.bg
Webcafe

За нападателите и халфовете в секса

Тея Дия
31.08.2010, 13:45 (обновена 31.08.2010, 15:09)
секс, саманта

Жените здраво сме си повярвали, че можем да се заемем с мъжките роли - даже под завивките...

Когато мой близък приятел, когото ще наречем Кирил, ми сподели за първaта си сексуална засечка отпреди седмица, действително се запитах какво им става на тези мъже. Очевидно не това, което трябва.

Киро е красив, колкото си искате - с онези високи скули тип Боуи, по които жените припадат, занимава се с интелектуален труд и винаги успява да привлече вниманието на жените. Успявал е и да го задържи.

До онази злощастна събота, в която всичките му умения се изпарили пред божествената брюнетка в леглото му.

„Отиваме ние у нас, кой пил уиски, кой мартини, суперготино настроение... Започваме да си играем на дивана в хола с идеята да си изкараме добре. Плюс  това презервативите ми са чак в спалнята. Мацката е ултраяка, ама изведнъж осъзнавам, че докато аз я нацелувам, тя вече си е свалила всичките дрехи, дори бельото. Почва настървено да се търка в мен, да ме хапе, което по принцип е готино, нали, ама чакай малко! Има най-пластичното тяло, което съм виждал, а се е разбързала все едно, че гони време. Опитвам се леко да наложа по-спокойно темпо и тя като ме зяпна... сякаш съм й зашлевил шамар.  Обра си де що има дантели и тръшна вратата..."

Това горе-долу е разказът на Киро. Ми как да му стане нещо на човека като е бил притиснат в ъгъла и заплашен със спиране на дъха - буквално.

Жените здраво сме си повярвали, че можем да се заемем с мъжките роли - даже под завивките.

Когато от първия път жената те почне с тежката артилерия, какво остава за после? Да оглозгаш момчето не е най-сигурният начин да оставиш следи.

До тук би трябвало да ви е ясно, че еманципацията за мен е силно надут балон и няма сила на света, която да направи мъжете и жените еднакви. Кому е нужно да се правим на амазонки в леглото при положение, че така лишаваме мъжете от първичния им инстинкт да ловуват, да плячкосват и да консумират.

Равноправието между половете е ужасно криворазбрано, което неизменно се отразява и в секса.

Ето ви и другата крайност. Момчето страшно много ти харесва, но в леглото се държи с теб все едно си направена от стъкло. Мъжете имат достъп до каква ли не информация, включително и многобройните женски сайтове, където жени се жалват за липсата на нежност, доброта и романтика. Чували са, че обичаме да ни глезят и да ни пазят. И така често рискуват вниманието им да остане изтълкувано като неопитност и страх. 

Отново опираме до размяна на поведенческия модел - тук мъжът става пасивният, а стигне ли се веднъж дотам, втори път едва ли идва.

И какво излиза? Че жените се страхуват да не се покажат слаби и необиграни, затова се правят на тигрици (нокти, камшици, у-а!), а мъжете се опасяват да не би да ни наранят, затова гледат по-често да са отдолу, та сами да си свършим работата.

Никой, абсолютно никой не обича да го слагат в един калъп с другите, затова аз съм възприела практиката да мисля за себе си като за същество, в което мъжкото и женското що-годе се припокриват. 

Не вярвам само мъжете или само жените да са виновни за тези неприятни засечки в леглото. Ако не му се получават работите, то нека да е защото ви е за четвърти път за вечерта, а не защото сте го яхнали като невидели от самото начало. 

Прави ми впечатление, че колкото и момичетата да твърдят, че обичат нежността, повечето от тях ненавиждат това мъжът да не умее да налага присъствието си.

Важи и обратният вариант - мъжете одобряват жени със силен сексуален апетит, но той градира и статусът ти на палава мацка може бързо да градира в „парцал".

Ако не бяха лансирани всички изкривени модели на подражание от порно индустрията, нямаше да се налага на жените да симулират екстаз или на мъжете - да се тъпчат с разни чудодейни хапчета.

Всичко идва от някакво външно наложено очакване, че ако си от този пол, трябва да се държиш по този  и този начин, за да си възприет/а като нормален/на. 

Затова в секса всякакви игри и театри са излишни. Добре е да са престанали още с излизането от пубертета.

Oще: еманципация  жени  мъже  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 08.05.2010, 11:36

6 LeCardinal | 09.09.201010:10

Проблемът не е толкова в прекалената сексуална агресивност. Приятно е да я усетиш у жена, просто не винаги точо за такъв секс си настроен. В крайна сметка сексът е като разговор, с различни хора в различен момент ще си кажете различни неща. Съответно спред жената и настроението всеки път чукането, или сексът, или правенето на любов е различно.
Тъпото е че се взимат готови модели ( "оглозгването" е точно такъв тип модел ) и се прилагат на принципа копи-пейст в леглото, без никой да си прави сметка кой лежи спрещу ( под и над ) него.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.09.2010, 15:35

5 divpetel | 03.09.201016:01

Уважаема авторке, снимката ви е дребна и не мога да преценя колко сте красива, но очевидно имате много акъл в главата!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

4 boris | 01.09.201015:45

Еманципацията ще наспъпи когато се изрвнят пенсионната възраст и изикваният стаж и точки на двата пола! Странно защо женските организации все още не са вдигнали вой до небето, за това че имат прово да се пенсионират по-рано и в това отношение не са равнопровни на мъжете! Чуди се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.09.2010, 09:26

3 Ilia Temelkov-soregashi | 01.09.201009:27

Браво, браво. Сякаш някой ми е прочел мислите по въпроса с еманципацията. Нямам против жените да се борят за своето място, но все пак има една граница, която не трябва да минават. Същото е и за нас мъжете, нека ви обгрижваме, но без да прекаляваме.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.08.2010, 22:54

2 Nikola Aslanov | 31.08.201021:48

Разумно. ДА! Но не порно индустрията е главния виновник.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.08.2010, 17:30

1 Julieta Raicheva Radusheva | 31.08.201017:32

Абсол#тно съм съгласна! Аз затова съм решила,че ми е достатъчно да съм еманципирана в работата и вкъщи. оставила съм леглото за човека до мен, все пак всеки иска да се чувства ...влиятелен! Усмивка Чуди се
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани