Какво искат мъжете | webcafe.bg
Webcafe

Какво искат мъжете

Юлия Желязкова
31.07.2012, 12:21 (обновена 02.08.2012, 16:33)
гаджета

Това от което имаме нужда всички ние, е да сме влюбени

През голяма част от съзнателния си живот съм се опитвала да обясня на приятелите си от срещуположен пол за какво копнее една дама, как могат да разчитат сигналите й, да я омилостивят или зарежат по най-рицарския начин.

Старах се да бъда колегиална, макар и крайно субективна.

Сега обаче искам най-сетне да задам въпроса: Какво, по дяволите, искат мъжете?

Да уточним - под "искат" не визирам краткотрайни успехи, а онази Обетована земя, наречена обвързване. Схемата, по която не само ще се награбиш с някой, а ще успееш да го задържиш.
Казано с други думи, кои потребности са ключови и от какво има нужда нежното същество мъж, за да върви редом до крехкото ти рамо.

Нека разгледаме някои от най-популярните митове:

Любовта на мъжа минава през стомаха

Съжалявам, че ще ви го кажа, ама трънки мариновани. В 21 век суши, индийска кухня, морски деликатеси, боб с наденица, китайско, всичко е на едно позвъняване разстояние от мъжката храносмилателна система. Ако още лелееш надежди, че изчитането на 2000 световни рецепти и подприпкването ти по готварска престилка ще ти осигурят вечен пиедестал в лявата му клапа, по-добре се откажи.

Мъжете пазаруват храна, мъжете готвят. Отминаха свидните времена, когато можеше с няколко супи, салати и мусака да го задържиш.

Не казвам, че една жена не трябва да готви, напротив. Основно оръжие в неравната битка е. Просто не е единственото и, съдейки по скромния си опит, никой мъж не ми е редил рози в краката, защото готвя като леля Пепи от детската градина.

Любовта на мъжа минава... малко по-ниско от стомаха

Казвала съм и пак повтарям: ако бяха просто либидно заслепени нерези, на този свят нямаше да има нито една изоставена жена. Нито една!

Съответно с каквото и да обогатяваш шкафа си за бельо, колкото и да си сексуална, все някога ще настъпи момент, в който той ще е смазан от бачкане или ще се зазяпа по други. Не е задължително да са по-привлекателни от теб, те просто са си такива. Накратко и тук греда.

Между другото, относно залитанията, ако още някой ми излезе с тъпата теория, че мъжете генетично били създадени да кръшкат, учтиво ще го помоля да отиде и да се изтричи от Моста на влюбените. Пичове, по тази логика биологично и аз трябва да мина възможно най-много мъжкари, в търсене на най-добрия ген и качествена сперма. Но все си мисля, че съм вдигнала летвата малко над животинския вид, така че моля ви. Стига с тези глупости.

Простата истина е, че 90% от изневерите са базирани на момчешкото его. Ако попитате 10 мъже за причините, поне 7 ще ви кажат "не знам, то така се получи". Сега ги попитайте как оценяват жена, която се забавлява извън рамките на стабилната си връзка. А?

Какво излиза в крайна сметка, его, его и пак его. Ако, недай си, боже, нямаш всичкото време и нерви на света да четкаш мъжкото, то винаги може да ти изиграе лоша шега. Явно и сексът не е голямото 42 във формулата "обичам само теб до гроб".

Скъпи, красива ли съм?

Разбира се, никой не трябва да се занемарява, без значение от пол, години и статус. Но дори да си като картинка, винаги ще има още някоя с чаровна усмивка, интересен поглед, обаятелно излъчване. Ако една жена си мисли, че може да спечели мъж само с физическите си параметри, без да искам да съм лош пророк, но я очаква марш сред дългите редици на зарязани (хубавици). Това е.

Интелект

Не се съмнявам, че умните мъже си падат по интелигентни жени. Само че обикновено са техни приятелки, познати от детството или несбъднати мечти. Рядко спътници в живота.
Трудно е да се даде и точно определение на понятието "умна", но да кажем, че не давам добри прогнози за среща, на която мацката разпенено говори за квантова физика.

Чувство за хумор

Хубаво е да умееш да се забавляваш и надсмиваш над живота. Опасно е обаче, когато до такава степен си свикнал да го правиш, че не усещаш как затапваш обекта на желанията си с бодри шеги, оставяйки в него чувство че откровено се гъбаркаш.
Крехко его, казах ви.

Послушание

Имах познат, който твърдеше, че най-голямата му мечта е да си намери някоя кротка женичка. "Не като теб", допълваше с обич. Че какво ми е на мен? Не съм в агитки, като цяло съм разбрана, понякога дори се наблюдават наченки на здрав разум. "О, ти винаги ще си ми голямата любов, просто си сложна".

Какво стана после? Дружката си намери послушна жена, бракуваха се, направи и едно бебе и чат-пат ми пращаше мейли, в които твърдеше, че съм най-страхотната и прекрасна девойка в живота му.
Ами, това е всичко, приятели. Мъжете май май не обичат да е излишно усложнена ситуацията, от друга страна си имат Една бленувана и непослушна.

Вярност

След смятането на уравнения с дроби и завиването на зелеви сарми, балансът в тази сфера е третото най-сложно за мен нещо. Винаги съм се чудила как да продължаваш да си харесвана (никой не иска жена, която друг не би пожелал), но същевременно нееднозначно да му показваш, че той е Кралят на твоя замък.
Затова съм се пуснала по най-простата схема: когато си с някой, си с него - и точка. Как обаче се доказва това с поведение си е жива мистерия.

Приятелство

Горещо поддържам тезата, че този, с който делиш леглото, трябва да ти е и другарче. Така де, все някога ставате от въпросното ложе и ако няма какво да правите заедно, нещата издишат в дългосрочна перспектива. Но кога трябва да пиеш бира с него и да псуваш съдията и кога да примигваш кокетно, е въпрос на индивидуален timing при всеки.

Сещам се за още няколко качества, които се изискват от адамовите ребра, но нито едно от тях не е достатъчно само по себе си. Затова спирам.

Какво излиза, като теглим чертата? Мъжете, досущ като нас, са безкрайно алогични същества, действащи по техни си закони и на които накратко "нема угодия".
Затова, скъпи ми другополови, престанете да придавате на "Какво искат жените" толкова сакрален оттенък, понеже какво ви е нужно на вас е не по-малко Тъмна Индия.

Все пак, в случай че някой господин ми състави списък с 10 неща, които биха го накарали да се закълне пред целия свят в обич и вярност на ЕДНА жена, обещавам да му изпратя колет с домашни мекици, шише узо и тава с баница.

Аз от своя страна, понеже съм много добричка, ще ви припомня пак какво желаем ние:

Да сме единствени
Да не ни пренебрегвате
Да ни оставяте без дъх
Да ни карате да се чувстваме желани
Да ни забавлявате
Да сте отговорни
Да разговаряте с нас
Да ни търпите, когато сме тъжни, изморени или изнервени
Да си спомняте за какво мечтаем
Да ни оставяте лична свобода и пространство
Да ни уважавате

И още някои дребни нещица.

Така, като погледнеш, не е толкова сложно, нали? Ако пък съм ви отчаяла, ще ви кажа, че това, което искаме и от което имаме нужда всички ние, е да сме влюбени. После нещата сами се подреждат.

Oще: жени  любов  мтже 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 06.03.2016, 11:35

130 deaf | 07.05.201712:38

Напишете в Гуглето,"Жените се раждат,мъжете се изграждат,Росица Тончева". И четете...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.02.2012, 10:53

129 Dobromir Hristov | 07.05.201704:00

"да се изтричи от Моста на влюбените" Смее се Смее се Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.04.2011, 13:29

128 Jordan | 12.04.201309:09

Скъпа Юлия,

Търсиш точно онова, което си изхвърлила, подарявайки девствеността си срещу не знам си какви аргументи на някой Никой, без преди това да си получила от него ясното уверение, че ще е твой до края.
Разбирам, че боли, но колкото и да се ровиш в класации и анкети истината е, че си се самопрецакала. Човек не е създаден, за да блуди и ти си на ясно вътре в себе си. Чуди се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.09.2011, 11:13

127 Stoil Georgiev | 09.08.201211:00

С десет неща не мога да ти съставя списък. Мога само с едно нещо и то ще е името на въпросната жена Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.02.2012, 13:02

126 imperiall | 07.08.201216:37

Право казва мима. Първо претенции, зор за партньор, после условията, уговорките ллеко като на борсата..

И накрая яко дразнене, че са си го намерили Смее се луд!?!?!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

125 fALLEN | 07.08.201214:05

Така ми - поплачи си във форума, може някой да ти изкаже съболезнования Смее се
Сериозно обаче - ако абсолютно не можеш да докараш жената до оргазъм без тя самата да свърши многото работа, търси някоя по-асексуална. Жените принципно са склонни да очакват от мъжа той да свърши повечето работа, и се разочароват, ако не може да го направи добре.
----
свирчо, ти май жена само на картинка си виждал? Усмивка викаш, ако не се справя някой с някоя мадама и не може да я докара до оргазъм, да си поръча некоя още по-асексуална, т.е. някоя с още по-труден оргазъм и по-малко желание. верно пак си се насрал, с простотии. Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.08.2012, 12:38

124 деграданта | 07.08.201213:02

А, още ли има жени, които се чудят толкова какво искаме, за да сме с тях?! Отговора(ако изобщо това е въпрос), е повече от лесен - ами просто попитайте, ахахха. Повечето от нас не обичат играта на "Прочети ми мислите!", нищо че се налага да го правим понякога. Всички връзки са сходни на старта, но като отмине голямото римбйене(плющене?) първите месеци, година, остават само очакванията. Ако дотогава не си разбрала какво очаква освен анатомията ти несигурния момък до тебе, но все пак имаш планове с него, питай го. При греда, изчакай да си извади лична карта и да поотрасне малко, да удари поне 30, ахах. Всеки сериозен мъж, имащ планове за съвместно бъдеще, ще ти даде отговор. Дали ще ти хареса, е друг въпрос. Впрочем списъчето с желанията, както беше казала една девойка някъде по-долу, е наистина само в мечтите...Вярно, че за да получиш, често ти самият/та трябва да дадеш не по-малко, но ако всеки път, когато даваш, очакваш не по-малко, връзката не се ли превръща в особен вид лицемерна търговия, ахаха...?
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 21.02.2012, 17:37

123 mima | 07.08.201208:47

Всъщност и мъжете и жените стават все повече егоисти и все повече консуматори и затова им е трудно да намерят идеалния партньор. Рано или късно ще стане, по-късно е по-трудно и то не заради външния вид, а защото годините засилват лошите качества и придирчивостта.
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 04.03.2011, 14:53

122 Bobby_gBG | 07.08.201201:14

Смее се Няма друга такава анално податлива курвичка като свинчо. Но както казах - такива педалчета във форумите като него много, свикнал съм на личностни обиди от анонимни курвички, като няма какво друго да каже веднага обръща на (необосновани) личностни обиди.


Поне хората видяха какво момиче имах смелостта да зарежа, не кат анонимен педалчо. Въобще няма да ти се обяснявам на обидите курвичке, хората във форума отдавна те знаят що за анално податливо нищожество си.
   

оценка

+2 -3

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

121 deowin | 06.08.201223:31

Не мога да бъда снизходителен, защото изобщо не те съдя или оценявам.
Ако казвах 'Мина, ти си лоша!', можехме да говорим за смегчаване на 'присъдата'.
Не го казвам.
Не те съдя.
   

оценка

+0 -0