Дайте шанс на Пичовете | webcafe.bg
Webcafe

Дайте шанс на Пичовете

Александър Късметски
16.11.2011, 11:33 (обновена 17.07.2016, 19:44)
хлапета, kids

Днес е луда работа - жените са преследвачките...

От училището на сина ми изключиха три момичета, понеже са набили друго лице от същия пол заради момче. За човек от моето поколение - роден съм през 1972 г., това си е невероятно, но е факт. Това е голата истина за днешните тийнеджъри или по-добре да използваме позабравената красива българска дума юноши. И съвсем не е изолиран инцидент.

Наблюдавам отблизо ситуацията - налага се покрай сина ми. Вече не е като едно време. Тогава ние, момчетата, се биехме за момичетата, гонехме ги в междучасията, скубехме им косите, викаха ни с родителите, понеже сме преследвали някоя чак до тях с цел да разберем мек ли й е задникът или твърд и т.н. Романтично минало.

Сега е луда работа. Момичетата са преследвачките. Мъкнат се до нас, висят долу пред входа, ако синът ми им откаже да излезе, пушат, учат задръстените пичове как се целува с език, водят ги по тоалетните да им бъркат под блузата, да продължавам ли.

И това не е измислица.

Тотален, адски, смазващ матриархат се задава, бе хора.

И трябва да се направи нещо. То си е всъщност така - на запад матриархат, закон за защита от домашното насилие, на изток фереджета, бурки и т.н.

Но веднъж поне ние, българите, можем да извлечем позитивното от престоя си на този проветрив кръстопът, на който съдбата ни е отредила да се раждаме и умираме. Тук по средата не е нито ляво, нито дясно, нито сме на изток, нито сме на запад, уж сме географски в Европата, пък все се стремим към нея.

Тази гледна точка ни дава възможност да постигнем баланса между полюсите, да бъдем активни пасивно, да живеем, без да изпускаме смъртта от поглед, да сме радостни в тъгата, да обичаме слънцето, но да не забравяме хладния покой на нощта.

За какво ни е тази еманципация, за какво жените трябва да получават всички лостове за управление, въпреки че това между краката им е най-могъщото оръжие на планетата. И именно като реакция против войнстващите жени се раждат сегашните слаби, пасивни, женствени момченца.

Защото природата не търпи дисбаланс.

Колкото повече жената е активна, толкова по-пасивен ще е мъжът.

Дайте шанс на пичовете. Мечтая си някой да напише песен с такъв припев. Горките жени не разбират, че властвайки все повече и повече, си отглеждат едни такива мекички неща до себе си, които във важния момент няма да им свършат никаква работа.

Жената по принцип е силна, в пъти по-силна от мъжа - и не се нуждае от социални придобивки, за да се изравнява с т.н. "силен" пол. Тя по природа е по-силната. И сега, след като получава и видимите оръжия, били досега атрибут на мъжа, положението става страшно.

Разберете, мъжът по принцип се страхува от жената и това е атавистичен, подсъзнателен дълбоко вкоренен страх. Понеже тя има едно такова нещо, пък ние мъжете имаме друго нещо. И това нашето трябва да бъде подготвено да се изправя, когато трябва, да стои дълго време в тази стойка, да върши работа, да е неуморно...

Ами ако във важния момент приятелчето откаже да излезе. Драма, комплекси, страх. А жената какво, разтваря крака и давай и накрая ще ти каже: "Е какво, само толкова ли?".

Жената априори е безотказен механизъм.

Изобщо превъзходството й е като при мач между Левски и Барселона. За това на вас, любими ЖЕНИ, не ви трябва и съдията да е на ваша страна, за да спечелите мача.

Вие сте го спечелили така или иначе още преди първоначалния съдийски сигнал. Вие винаги сте победители. Това е отредено от Природата, това е космическия закон. За това давайте го по-кротко, по-смирено.

За да има мъжкари, играйте го свенливи, раними, нежни, правете се на слаби.

Бъдете пасивни, за да дадете възможност на мъжа да е активен. Всеки мъж се страхува от прекалено самоуверена жена. Самоуверената самка направо мачка мъжкото его. А като няма его в главата, няма его и между краката.

Това ви го казвам аз, роден 1972 г., домашно отгледан старомоден мачо от поколението на четвъртите в света. Мен не ме е страх от вас. Нещо повече - аз ви боготворя.

Oще: еманципация  жени  матриархат  момиче  момичета  момче  момчета  мъже  секс  училище 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.07.2016, 18:45

66 Maria Simeonova.10153983419498863 | 18.07.201618:48

"За какво ни е тази еманципация, за какво жените трябва да получават всички лостове за управление, въпреки че това между краката им е най-могъщото оръжие на планетата." - А хрумвало ли ти е, че може би предпочитаме да използваме оръжието между ушите си? Твоят аргумент е 1:1 с това, което може да се чуе в Саудитска Арабия: "Нашите жени са на пиедестал, возим ги насам-натам като принцеси, няма нищо по-прекрасно и по-обожавано от мюсюлманската жена." Предлагам ти следното: Хайде да се погрижим жените да имат същите права и основание да разчитат на физическа неприкосновеност като мъжете, пък тогава да видим как предпочитат да живеят. Ако природата ни е определила подчинената роля, то защо нещата се променят в мига, в който се появи малко свобода?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.02.2012, 13:02

65 imperiall | 11.04.201216:44

Много щастлив Нека се радват на внимание пичагите. После стават лллеко умрели и едни такива "загадъчни". Ама почти.. Нищо де.

п.с. Познавам задочно един. Мисля, че иска нещоси да съм опитала. Четвърта година разсъждавам. ;D
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.11.2011, 02:07

64 123 | 01.12.201118:19

Абе правете безразборен секс за кеф и удоволствие и това е...какво има толкова да се разсъждава...голяма работа...кво се правят само не мога да разбера повечето българки на принцеси каот са нито по-хубави,нито по-качествени от западно европейките, дори напротив...имат самочувствие без покритиеи са направо смешни като ги гледаш от страни...всякакви съм клатил и да ви кажа че европейките са много по-квалитетни от българките и много по-отоворени...абе лош матриал.....хахахаха...тиквата поне тук е прав човека...яж си бате Бойко филийта с мас и бъди герой! Ура!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

63 deowin | 18.11.201121:52

А така!
Е па щом се 'аресват мла.. опа, старите, да се земат!
Искам снимки от сватбата, на която Иван е по потник, а fALLEN пълзи до него и му обяснява, че не може да е жената във връзката повече от два дни на седмица Смее се

Иване, къде е линка към опарената къртица? Давай по-скоро, че вече идва рождения ден на неприятния ми познат и искам да му подаря нещо подходящо.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

62 fALLEN | 18.11.201118:30

пардон, "да се изхвърлиш" трябваше да е.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

61 peta_wawa | 18.11.201117:44

Aaа, потник, махни си снимката, баси, това да не е елмаз луд!?!?! !
Обявявам конкурс :
Потнико чуууден, пооотнико млад muhihihihi
...

Бял стих, зелен стих, хайку, все тая!
Гейм он!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.04.2011, 05:03

60 veselavesela | 18.11.201115:06

Мануела, техническа е грешката- да се чете : 'мечо' Смее се

Ама дай да не го ровиме вече, че 'егото' и тук и там и..навсякъде съвсем ще даде фира Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

59 lele male | 18.11.201114:34

Смее се Смее се Смее се Фолън! Чукни петичка! хахаа...
Само спри и нИ сЪ ядосвай повече Намига Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

58 fALLEN | 18.11.201114:14

мисля, че явторът е просто поредния путкопоклонник, един от милиони подобни на него. не знам за какви пичове ми говори точно той, но путкопоклонник е точно обратното на пич.

въобще не е зле да се мисли малко повечко преди да се изцепиш кат македонец у баня.

а това кой кого гони в училище е много относително. до трети клас момичетата ги гонят, после нещата се обръщат, и по мое време беше така. а 7ми клас една кака така ме преследваше, че се бех видел у чудо. тотална паника да излезна пред блока, каквато никога не съм имал преди това, дори когато едни ме гонеха да ме бият. Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

57 fALLEN | 18.11.201114:11

do awtora - не разбирам, защо жената трябва да се прави на слаба, за да може мъжът да е "прави" на силен. нали силата е точно в това - да можеш да се "изправяш" и пред слаби и пред силни и да не те е шубе, дори и да ти войнстват отсреща?

другото не е сила, а точно - глезене на егонцето на малкото момченце, пред което се симулира някаква реалност, в която то е силно, нищо че не е и е готово всеки момент да се свие в ъгъла.

нещо винаги тая дефиниция за сила и мачовщина ми е била много странна. мисля, че посоката е точно обратната, не жената трябва да го играе слаба, за да може да изпъкне мъжът, а мъжът със силата си да прави "слаба" жената, всмисъл на женствена и нежна, колкото и да е груба и войнставаща в реалния живот.
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани