Монолози на вагината | webcafe.bg
Webcafe

Монолози на вагината

Виктория Миланова
10.12.2010, 14:49 (обновена 04.10.2011, 19:58)
онлайн, секс, интернет

Снимка: © Getty Images

Жените в България много лъжат за оргазма си...

Аз съм голяма любителка на женския оргазъм по чисто егоистични причини. Както съм любителка на парите по финансови. Женският оргазъм е физиологически най-приятното преживяване, което ми се е случвало, просто защото не употребявам наркотици. (Чела съм, че хероиновият кик бил по-готин от оргазма, но ще проверя дали е така само ако ми открият терминална болест, за която не се предвижда да се намери лечение в дните, които ми остават и които смятам да запълня с тотална наркомания, разврат и тежки обществени излагации.)

Ако в секс, в който аз участвам, няма женски оргазъм - той за мен просто не се е състоял. Някои казват, че на пияно не се брои, аз пък казвам, че ако не свърша, не е имало секс. Така като го сметна съм спала с петима мъже и правя секс от 21-на годишна, макар дефакто да познавам отсрещния пол в библейския смисъл от къснотоси тийнейджърство и да съм била с... няма да ви кажа колко партньора, но са повече от пет.

Женският оргазъм по тези земи обаче е изключително подценяван и непознат феномен. Или казват, че го няма и бил мит, или му измислят разни форми, каквито той не приема, или го обявяват за някаква разновидност на любовното чувство или направо си твърдят, че не бил задължителен. Тези глупости изобщо не са в мой интерес.

Та затова реших да спретна това образователно трактатче, чиято таргет група е великият, свръхпотентен български любовник.

"Само като те погледна и свършвам", „Изпразних се докато ти правих свирка", „Получих оргазъм от тези 13 секунди секс" и „Сексът беше хубав и без да свърша" са малки женски лъжи, след които следва или „Нека си останем приятели" (по-честният вариант) или „Харесах си едни сандалки в мола, миличко, айде да ми ги купиш" (цената на излъганите очаквания).

Жените в България много лъжат за оргазма си. Подозирам голяма част от тях, че никога не са го изпитвали в присъствието на друг човек в леглото си. Лъжат и от невежество, и за да се изфукат пред приятелки колко добър е всъщност мижавият им сексуален живот, и за да бранят крехкото мъжко его, иза да си помпат нарочно любовниците със самочувствие с цел извличане на облаги.

Женската сексуална симулация е безбрежен тематичен океан, но да не отплаваме сега внего, а да се спуснем по бурния водопад на дамския оргазъм, към който съм насочила вмомента мисловната си лодка.

От всички мъже, с които съм спала - а аз съм сравнително разхайтена - само петима са се интересували от моя оргазъм наравно с техния. Към две трети са имали по-сериозни грижи докато сме в леглото - като например как да не свършат преждевременно, как да си запазят ерекцията и колко велики са всъщност и как точно да се целунат по гъза в този момент, та моят оргазъм им е бил бял кахър.

Дето се вика - техният се мержелее на хоризонта като неуловима Фата Моргана и са толкова неустоими, та таа под себе сили ще я мислят!? Та точно тези последните се събират на семинари и измислят слоугъните на неудовлетворителния за жената секс.

Ето част от тях: „Оргазмът на жената е най-вече в главата й, тя трябва да е влюбена, за да свърши", „Всички женски оргазми са различни, няма общовалидно определение какво представляват", „G-точката е мит" (а по-остроумните твърдят, че била на края на shopping).

Стигала съм до крайни мерки в образованието на тези мили, сладки, неумели копирайтъри на заблуждаващата сексуална самореклама. Цял живот приказвам, приказвам, приказвам - еби, учи, еби, учи! - и накрая минах на практическо обучение. Срещах се с един тип, когото ужасно харесвах, защото беше умопомрачително ерудиран, имаше маниери на 12-то поколение британски аристократ и миришеше на зашеметяващи парфюми.

Но като останехме без дрехи и само на междуметия (т.е. - без помощта на любимите и на двамата сложни думи), разбирах точно какво означава онази реплика на Марияна Димитрова от „Мъжки времена": „Не искам този лигльо да ма лигави!".

Та една вечер, след поредното сексуално раздразване без довършване, го попитах: „Жените преди мен как свършваха с теб?" И чух класическия слоугън: „Ами при всяка е различно, някои дори не ги усещах кога свършват." „А ти в тях ли си бил през това време?" - поинтересувах се аз и на челото ми се появи онази характерна отвесна бръчка между веждите.

Естествено, че бил в тях. „Ами как така не си ги усещал?" Не били викали и не се били мятали. Тук става ясно, че човекът няма понятие що е това женски оргазъм, а аз искам от него по-сложното упражнение - да ми го причини. Наложи се да си го причиня сама в негово присъствие и в последния миг да му пъхна пръста в себе си, за да види за какво става въпрос. Шок! „Къде ми е онази работа, когато ми трябва!" А де! Къде ти е? И аз това питам! И също така къде ти са езикът, пръстите, дланите и анатомичната култура?

Женският оргазъм, мой мили сексуален балкански лъве, не е нито израз на безкрайна любов към теб, нито късо съединение в дамската главица, нито крещене и мятане. Той е серия неволеви конвулсивни свивания на мускулите на влагалището, от които по цялото ти тяло се разнасят топли вълни на удоволствие.

И най-важното - постига се чисто физиологически, трябва да се натиснат определени копченца по женското тяло, иначе го няма, колкото и да е влюбена. Както ти не свършваш, когато не си го пъхнешв нещо тясно и влажно. Някои оргазми са по-силни и продължителни и тогава усещаме как пломбите ни заплашват да изхвръкнат от кътниците, летят ни искри от косата и изпадаме в безтегловност и безвремие от ужасяващо големия телесен кеф. Доволни сме до сълзи.

Това е състоянието, в което е била докарана онази мечка, която още носи мед. Оргазмът ни не е нежен, ефирен и женствен, нещо което може и да пропуснеш. Той е тотално телесен, влажен и конвулсивен, правим грозни физиономии, пъшкаме, потим се - точно като теб, мъжо. Някои дори отделят секрети от уретрата, на тласъци, пак точно като теб.

За да се стигне до женски оргазъм обаче, се изисква много работа, гълтане на егоизма и огромно търпение. Първо, жената трябва да е спокойна и да се чувства харесвана. А не да й викаш, докато я събличаш: „Ееее, Миче, къв гъз си отпрала, шти спра биричките", „Цуре, те мойте цици по-големи от твойте, ма!", или „Е ся бива ли интелигентна жена да носи под панталона чорапогащник с бримка, Виктория!" Тогава се случва следното:в главата на Мичето, Цурето и Вичка с трясък пада метална врата, която отделя възможността да получи оргазъм от реалността.

Духът им се издига над леглото, сяда по турски във въздуха напълно облечен, пали цигарка, присвива очи и си казва: „Вижси първо косматия задник и паласките, бе кретен! О, отгоре погледнато теменцето ти доста лъщи! Глупак, поне пари да имаше, да знам за кво търпя всичко това. Ще видиш свирка на 36-ти в шестък." А пък физическото им тяло в същото време просто ви изчаква да приключите, за да си спи после. Тленната им уста може да попъшка малкоза звуково оформление, но това нищо не означава. Освен - аре по-бързо, че умрях за сън!

Да речем, че успеете да я съблечете без да я обидите и дори ви се откъсне от сърцето някой комплимент. Сега идва ред на огромната тайна, която се предава от векове на векове, шепнешком, от баща на син, но само сред много отбран кръг хора, предимно вразвитите държави и Индия. Нарича се дълга любовна игра! Шшшшт, да не чуят пазителите на тайната, че ще ми хвръкне главата! Но точно защото тайната е толкова велика и добре пазена, тя още не е разпространена масово в по-неразвити територии като България.

В тази страна една шепа елитни ебачи знаят, че между свалянето на боксерките и проникването трябва да минат поне 5-10 минути. Поне! В някои култури изискват и по-дълга любовна игра, но ние сме нова нация във Великия съюз на сексуално просветените, затова да не сме максималисти. Пет-десет минути - кой ти ги дава! Как сме се справяли досега без да знаем тайната?

Дедите ни са научили синовете си така: "Ако не ти влиза, наплюнчи го и ръгай!" Ето тук отново надникваме към генезиса на култовата реплика "Не искам този лигльо да ма лигави!" и думата „лигави" придобива вече и съвсем конкретни мокри осезаеми измерения. А колко по-лесно ще е ако нямаме нужда от плюнка, а смазката е самопородила се в мястото на влизането! Но както казах, това е щателно пазена тайна, мисля, че има нещо общо с тамплиерите и розенкройцерите.

Женският клитор е много важен съюзник в пътя към женския оргазъм. За огромна част от жените съприкосновението с него е задължително. При една малка елитна дамска група - обикновено на по-късна възраст - и само G-точката върши работа, разбира се ако пропуснеш плюнченето и ръгането и предизвикаш естествената лубрикация.

Ако заложиш само на митологичната точка обаче, любовната игра трябва да е още по-дълга и се изискват доста повече от двата тласъка, с който свършваш ти. Мнооогооо повече, стотици пъти повече! Та за по-сигурно, драги превъзходен български полов атлете, вземи намери клитора на любимата си и се осведоми как точно тя обича да се отнасят с него. Ще ти дам жокер - не е в трахеята й, нито в хранопровода.

Филмът "Дълбокото гърло" несъмнено е порно-класика, но като във всяко произведение на изкуството, и внего има огромна доза художествена измислица, целяща да задоволи фантазиите на мързеливите и ръкоблудсващите. Клиторът не е и в дупето й, нито между циците й, извратеняк такъв! Няма да свърши от нито една от изброените дотук дейности. Къде се намира ли? В интернет има много уроци по анатомия, напълно научни и прилични, с хубави цветни схеми. В Уикипедия дори е снимана истинска вагина от много близък план, обяснено е. Имаш компютър, нали? Излез от порносайтовете, напиши втърсачката „анатомия на женски полови органи" и се учи.

При женски оргазъм задължително се случва следното: влагалището първо набъбва, а след това започва конвулсивно и неконтролируемо да се свива и разпуска. Няма как да не го усетиш, ако си вътре. Остави писъците и крясъците за тези, които ще умрат вблажен сексуален идиотизъм.

Това, че набъбва, обяснява защо ти сам си си виновен, ако някоя ти е широка - не си я възбудил достатъчно. Малко преди жената да свърши, на нея там долу всичко и е така налято с кръв, че няма как да е широка. Друг сигурен признак, че е стигнала до оргазъм, е, че зениците й се разширяват. Ако очите й са светли, ще го видиш много добре. Между другото, при теб се случва същото. И, разбира се, налице са и всички останали обичайни и за теб признаци - тежко дишане, силно биене на сърцето, пламнало лице.

Много сложно, нали? О, боже, това си е ядрена физика и мозъчна хирургия взети заедно! Това е толкова непостижимо, трудно и неуловимо, толкова трудоемко и погазващо егото ти, толкова немъжко, небългарско, и педалско - да се погрижиш запартньорката си да свърши и тя! Ако го направиш, ще те изключат от всички патриотични организации, футболни агитки, елитни плейбойски коч-компании и общества на дупенца и тарикатчета.

Това беше теоретичната част. Благодаря да вниманието. А сега марш на практическо упражнение! И следващия път като се хвалите в мъжка компания какви плейбои сте, неси бройте собствените оргазми, а оргазмите на жените, с които сте били. Само те ви се пишат на плейбойското досие и разнасят от уста на уста славата ви в дамски компании. Другото си е самозадоволяване пар екселанс, но вместо с ръка - с жена.

Oще: жени  мъже  оргазъм  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 26.08.2010, 15:14

57 Todor Proniev Peev | 05.01.201211:10

Скъпа Вики, тъжното в случая е, че хапливият ти език не се дължи на принципния ти стил на писане, а на личностно отношение. Тъжно е колко неграмотници са оставили кривия си почерг върху теб. Отегчен
От образователна гледна точка текстът иначе е богат.
Желая ти успех в живота и също така щенията за системно вагинално конвулсиране, да не доведат до карднинални житейски грешки по твоята сексуалнонедоотъпкана пътека. Същото пожелавам и на твоите приятелки, с които коментирате генералния сексуален недоимък на българският мъж. Дано имате късмет, защото явно според вас това трябва за да си намери една жена добър любовник.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 18.05.2011, 09:53

56 Още една блондинка | 19.05.201117:22

В интерес на истината един - единствен човек е успявал досега да се справи с това изпитание при мен,всички други бяха гола вода.. Но българина е българин когато говори за политика,пари или е*ане,без да разбира нищо от което и да било от трите Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.01.2011, 10:21

55 Teodora Bratoeva | 18.01.201110:22

Това е абсолютно вярно,макар че има и някви много забавни моменти Много щастлив Като цяло е супер добро,направо нямам думи Усмивка)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.01.2011, 20:03

54 Neffi Meffi | 09.01.201120:12

Здравейте, Виктория. Чета статиите Ви отскоро и болшинството ми харесват въпреки острият Ви език и хапливите думи. Така или иначе според болшинството хора, които ме познават моят език е някъде на това ниво...
Бих искала да призная, че не съм чела другите коментари, така или иначе са 4вида- на хора, които Ви харесват, на жени, които не Ви харесват, на мъже, които не ви харесват и на мъже, които се страхуват от такива като Вас.
Приемам този текст по-скоро като опит за събуждане на мъжете, както и на заспалите жени, които си мислят, че това, което могат да направят сами за себе си - не могат да научат мъжете си как да го правят, а не непременно, че сте позволила на повечето мъже, минали през тялото Ви да не Ви задоволят.
Поздравявам Ви! Дано не ни се случва повече да се окажем в легло с мъж, който не знае как се прави секс с още един човек, и си мисли, че работата и удоволствието му свършват с неговото свършване.
....От много време се замислям, че дори и да искам няма къде в БГ да уча Women Studies... Може би можем да си помогнем... Разпространяването на уважение към себе си като жена трябва да бъде достъпно за всички жени, не само тези с компютър.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.10.2010, 00:35

53 Anton Andonov | 20.12.201021:33

ХАХА, мда. Силвия, ти не си цинична. Ти си просто засегната. Да не си в менопауза. Или нещо с фертилитета. Или мъжомразка. Каквото и да е, дръж себе си и бесните "к...трошачки" надалеч. Не за друго, ама да не ги ободе нещо.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 15.09.2010, 09:19

52 Venelin Iliev | 20.12.201014:56

Мддааа, червените петна, които избиват, очите, които потъмняват, разширените зеници и ръцете - как се свиват в онзи миг в юмрук, или пръстите които се изпъват и разтварят...или пък една женска длан в твоята.. и те стиска силно-силно..Усмивка) За мен задължителна част от моя оргазъм е женският оргазъм.. Няма да казвам, че всеки път го постигам... Но, поне всеки път се пробвам да го постигна Усмивка) Виктория, хубав текст, хареса ми Усмивка)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.11.2010, 19:30

51 Кекс на екс | 20.12.201002:40

Коментарите не са за вдигане на самочувствието, а защото някои хора просто не са съгласни с идеята на авторката.
А що се отнася до радването, че не попадам в обсъжданата по-голяма част, то е все едно да съм овца и да си трая и да се радвам, че днес са заклали някое другарче, а не мен.
Та така - някои хора си вървят със стадото, други отстояват вижданията си. Не намирам нищо лошо в това. Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.10.2010, 13:24

50 bzb | 19.12.201022:16

Не мога да разбера защо толкова много от коментиращите са се заели да правят профили на авторката и да търсят всевъзможни проблеми. Защо вместо да се зарадвате, че не спадате към споменатата по-голяма част, вие приемате толкова навътре написаното? Защото много печени коментари прочетох... Вдигнахте ли си самочувтсвието? Много щастлив
Не знам доколко са точни дробите от текста, но е напълно ясно, че такъв проблем съществува. Разбира се не винаги и не само поради вина на мъжа... Единствената ми забележка е леко злобният тон.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.11.2010, 16:47

49 Начко | 13.12.201017:13

Melany, а Вие да сте чували, че съществува и невербална комуникация? За шофирането как да е, но за другото допуснете, че сигурно има мъже, които си знаят, че не са супер-дупер, но изпитват неудобство да го признаят гласно, дори и пред най-близкия си човек. За деликатност Ви говоря, ако не схващате. Деликатност, такт... Простички неща, но много полезни. И много хубави.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 15.07.2010, 00:34

48 Melany | 13.12.201016:56

xtrm,
Жокер се дава на човек, който иска да научи нещо.
Ти да си чул български мъж да си признава, че е лош шофьор или слаб любовник?
Плези се Плези се Плези се
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани