Защо отказах мъжете и се върнах към цигарите – 3 | webcafe.bg
Webcafe

Защо отказах мъжете и се върнах към цигарите – 3

Калина Игнатова
27.08.2010, 11:25 (обновена 30.08.2010, 13:31)
катрин хейгъл

Мъже или цигари - изберете сами!

ДЕЛО: НАРОДЪТ СРЕЩУ МЕН, трето заседание (виж първото и второто вдясно)

ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ В ЗАЩИТА НА ОБВИНЯЕМИЯ

ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО №4

Мирослав - новооткрита изложба живопис.

Журналист, рок-фен, моторист. Ето това е доказателството, че чудесата се случват. Още с влизането в Музея на съвременното изкуство бях спъната в очите му. Сини, сини, сини. Едни такива искрени, обичливи и невинни като някое високопланинско езеро.

Тук всичко беше като Пръст на Съдбата. Имаше един филм, сега се сещам, в който баща обясняваше на дъщеря си, че ще познае истинския и правилен за нея мъж по неговата ръка. „В ръката на правилния за теб мъж, мила, твоята ръка ще пасне идеално."

Е, при нас не само ръцете паснаха. Пасна всичко. „Клик" и Ин и Ян най-после се намериха. Съвършеното цяло. Онази половина, дето цял живот търсим и все ни се изплъзва. И точно ние бяхме малцината намерили своето второ Аз, своето друго „Себе си", с което се чувстваш цял, завършен, божествен.

Ще превъртя напред историята с точно 4 месеца, 3 дни и 16 часа. Живеем заедно вече два месеца, правим планове за пътуване, на което полутайно да се вречем във вечна вярност. Всичко в тази връзка е песен, излизаща от устата на божествен славей. Няма подводни камъни, няма тайни. Аз и Той не сме просто двама души, открили любовта. Аз и Той сме НИЕ! Във всеки смисъл, който би могъл да ви хрумне.

Та, да си дойдем на думата.

Събота, 07.06.2009 година. 9:24 AM

Той: Добро утро, любов.

Аз: Добро да е и твоето, любов.

Той: Направил съм най-любимите ти палачинки, все още са топли. А такъв боровинков сироп не би могла да намериш дори в Рая.

Измиваме зъбите си заедно, влизаме под душа, сутрешни любовни ласки. Сядаме на масата. Закуска.

Той: Виж, трябва да поговорим за нещо много сериозно.

Аз: Хайде любов, казвай. (Звучна боровинкова целувка)

Той: Има нещо, което трябва да ти призная.

Аз: (продължавайки с боровинковите целувки по устните, врата, гърдите) Слушам те, казвай смело. Вече съм убедена, че нямаш никакви тъмни тайни.

Той: (деликатно отблъсквайки палавите ми забавления) Не, наистина е сериозно. Искам да ме изслушаш много внимателно.

Аз: (сядам послушно и изпъвам гръб като на заседание на Комитета по земеделието) Слушам те, какво те тревожи, любов.

Той: Има нещо, което не знаеш за мен. Което вече няколко седмици се опитвам да ти призная, но не ми достига смелост. Искам само да ме изслушаш, без да ме прекъсваш и после съм готов да поговорим надълго и нашироко за всичко.

Аз: (само кимам, уверявайки, че всичко съм разбрала)

Той: Истината е, че аз съм гей. Не точно гей, както знаеш, би съм. Но вътре в себе си знам, сигурен съм, убеден съм в своята сексуалност. И тя ме влече неудържимо към мъжката половина на света. Аз и дългогодишният ми приятел имаме желание да бъдем родители. И искам ти да си майката на нашето дете. Не се изисква нищо от теб, само да го родиш. Всичко останало - грижи, отглеждане, за всичко ще се погрижим ние. Знам колко трудно и нечестно ти изглежда всичко това в момента, но искам да го обмислиш добре. Ако пък решиш да задържиш детето, то не е никакъв проблем всички ние да заживеем заедно и в мир със света и себе си.

Аз: (почти съм убедена, че Мирослав продължава да говори, но някакъв много странен мозъчен сигнал предава на слуха ми единствено „Ззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз". Не е проблем, някак успокояващ е този звук... Слава Богу, вчера купих от големите торби за смет... багажа... таксито ще дойде до 3... четката за зъби, любимата ми... Казвам ли нещо?... Не съм сигурна...

А той?... Зззззззззззззззззз...)

Боса, по пижама и небременна, нарамила два чувала парцалки, излизам и чакам асансьора. Който не идва, мамка му. Чакам... чакам... зад мен „Зззззззззззззззззз".

Тичам по стълбите, препъвам се, падам... Такси... ключове... връщам се у дома.

Този път - завинаги.

Край на съжителството.

 

ПРИСЪДАТА

Имах, разбира се, още 4-5 доказателства. Да не мислите, че толкова лесно съм се отказала от новоизлюпения си порок. Не, при това категорично НЕ! Но се оказа, че на Съдебните заседатели тези доказателства бяха напълно достатъчни. Въздъхнах дълбоко и многозначително и запалих.

Присъдата: Единодушно оправдана по всички обвинения!

А ти?

Ти искаш ли цигара?

Б.а.: Целият доказателствен материал е създаден по действителни случаи и без преувеличение. Който не успее да повярва в това, най-вероятно се е отдал на по-безобидния порок - пушенето.

Oще: жени  мъже  цигари 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 17.06.2015, 16:26

38 .868790353175189 | 17.06.201516:27

Интересно съчинение...По-интересното обаче е, че сериалите по националните телевизии имат по-издържан сценарии от този! Пълни глупости!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

37 Kiril Atanasov | 07.09.201015:59

Хахахаха това беше наистина добро .. виж наистина не се бях замислял над това, въпреки, че си е самата истина Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

36 Rowan | 05.09.201022:40

Интересно ми е, какви мъже очаква да срещне авторката, след като е станала на 30 и никой не и е удоволетворил изискванията до сега. В твоята категория са 35+, а свободните мъже на тази възраст са:
1. Пълни загубеняци, които никоя жена не е пожелала до сега;
2. Изглеждащи добре, но със скрит дефект най-често в главата;
3. Разведени. Нали се сещаш, че за да е разведен все си има някаква причина.
Замисли се колко много жени които не са нито толкова хубави, умни и успели в кариерата като теб, отдавна са намерили човека до себе си, че и още 1-2 човечета са създали просто защото не са били толкова претенциозни в една по-ранна възраст.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 14.07.2010, 01:41

35 thefish33 | 01.09.201003:30

@LiNa, Имам повече и какви ли не истории за разказване, но някои от тях не знам дали са за пред публика.Моята епопея приключи ,след като се взехме с комшийката Много щастлив Много щастлив Много щастлив , но ,разбира се, всико останало , което ми се е случило , още ми е пресен спомен.В интерес на истината, и аз подхождах в повечето случаи , когато станеше някоя "заварка" , като първия тип , който си описала , но не съвсем - аз съм малко (повече) интелигентен, от това ,което ти си го описала (ако е така) - мислех си ,че това е моята "любов" (па макар да сме правили секс 2-3 пъти) , и се хвърлях с главата напред.... и се удрях в стената Много щастлив .
То девойката или жената , видиш ли искали само за по веднъж-дваж и после дим да ги няма (лошото е ,че все пиехме в една и съща кръчма) , а пък аз видиш ли, не съм ги бил разбирал - само секс им се правел (че колко толкова пък, аз ли съм най красивия, още повече , че знам как изглеждам пред огледалото), и тогава осъзнах една проста истина - в повечето случаи съм бил под ръка, и са ме ползвали, а след това вече не съм интересен.Използването е предимно приоритет на мъжете, но го има и при жените... Лошото е ,че аз много се връзвах, и след всяка малотрайна (дълготрайна) връзка се чуствах адски гадно.
За да напиша и аз нещо тук, какво би ми било нужно - ще прочета разбира се правилата и как става, но искам да не ползвам този ник - знаят го адски много хора ? Много щастлив
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 24.08.2010, 19:53

34 Цеко | 31.08.201022:37

Извинявам се за разхвърляните мисли,но се чудя защо по дяволите отварям този сайт само късно вечер Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.08.2010, 19:53

33 Цеко | 31.08.201022:32

За щастие всичко във Вселената става така,както трябва да стане.Най-хубавото за мен поне е,че скоро осъзнах(!),че микрокосмосът ми,проектира макрокосмоса и че съзнанието определя бита,а не обратното.Така че няма за какво да се обвиняваме за всички допуснати грешки.Ние сме тук да се учим и сме имали нужда от тях!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 20:47

32 LiNa | 31.08.201021:00

24, рицарю, коментарът ти наистина ме накара да се замисля за много неща, за което ти благодаря. Естествено, има и някои неща, за които няма да се съглася с теб, но ще ти ги кажа друг път. Прекалено ме окрили идеята ти за мачото и лудорията и бързам да опитам Смее се Смее се
Евгени, за мое най-голямо съжаление имам доста подобни истории, но някои от тях просто няма как да се опишат толкова цензурирано и затова са пропуснати в тази поредица. Пък и допускам, че 16 части на тази тематика ще ми докарат публично линчуване Много щастлив
Georgo D' Tomazi, нямам никаква представа откъде идва обидата ти, но ако се обосновеш, може и ти отговоря подобаващо.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.08.2010, 13:10

31 Georgo D' Tomazi | 31.08.201020:12

леле, мацка, верно ли ?
всъщност, искам да ти кажа честно - обидно е да подценяваш хората като цяло и читателите в частност. аз се чувствам обиден. но явно писането на конвейр е нов вид фитнес мания.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.08.2010, 08:58

30 Евгени Донев | 31.08.201013:53

Интересни истории... Типични! Даже прекалено типични! Много щастлив Чудя се само защо, след като Господ ти е натресъл на главата всичките тези срещи с типичните представители на мъжката простотия, ти е спестил преживяването с един от най колоритните видове?! Много щастлив Нямаш описано преживяване с прекрасен мъж, който след като мине през леглото ти \или ти през неговото\, да ти кажа "Съжалявам скъпа, ама аз съм женен и много държа на семейството си" Някак си ми липсва точно това! Иначе, за всичко останало, поздравления! Надявам се скоро, може би още в четвърта серия да попълниш тази празнина! Успех! Много щастлив Много щастлив Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.08.2010, 10:09

29 24 | 31.08.201012:11

Калинче, поздравления за разказа! С удоволствие прочетох всичките части. Много ми харесва как изразяваш мислите си; ще поглеждам за нещо ново от теб и дано да е по някаква съвсем различна тема. А иначе и на мене като на всички рицари във форума ми се прииска да ти се притека на помощ и да ти дам своите мъдри съвети. Пък, струва ми се, ти самата с нетърпение очакваш поредната мъжка порция подкрепа и просто полезна информация. Ти си вероятно енергично, гордо и любознателно момиче, за което не е проблем да отстои позицията си във всяка една ситуация и да излезе от нея с достойнство, но си мисля, че именно в ключовите моменти от живота си, когато решението е единствено за теб, ти анализираш чуждите мнения и показваш неуверенност, защото избираш от твърде много "правилни" варианти. Както някой тук каза, няма да срещнеш идеалния, единствено подходящ за теб човек, защото такъв не съществува. Отношенията са динамичен процес, обичащите хора се променят, търся cе и се настройват един към друг цял живот. Ти самата повтори думичката "компромис" 7652765 пъти. Е, остава действително да повярваш в това и най-важното - да действаш така, спокойно и от сърце, без да се уморяваш. А при теб става така, че всеки път, когато правиш компромис, ти получаваш по врата. Ужасна връзка, която си създала сама и сама раздуваш всеки път...за да получиш един и същ очакван резултат - разочарование. А всяко разочарование възприемаш като команда: повече никога с такива, повече никога така. Сама лепиш етикети, а след това изхвърляш всичко, заедно с тях. Това може и да е интересно занятие, но със сигурност не носи щастие. Мъже или цигари, цигари или мъже - пак алтернатива, зададена от теб. Калинче, вземи и направи нещо лудо с някой мачо някъде. Направи го заради самата лудост и отключи логиката си. Ще получиш доста повече положителна енергия от цялата тая демагогия. Повечето неща във вселената стават без твое участиеУсмивка)) Успех! ДА!
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани