"Как да..." или открит разговор за секса | webcafe.bg
Webcafe

"Как да..." или открит разговор за секса

webcafeLifecafe, по GQ
28.08.2015, 18:18 (обновена 01.09.2015, 14:36)
секс

Снимка: © Getty Images

Откритият диалог за женския оргазъм може да е труден

Да говорите за онова, което искате в леглото, може да бъде трудно. Понякога - защото не сте сигурни какво точно искате.

Друг път - защото определено знаете какво искате, но ви е срам да си признаете. Или защото сте отгледани в строго религиозно семейство и вярвате, че всеки път, в който изречете думата „секс", Сатаната накланя с една идея пързалката, по която да ви спусне в ада.

Каквато и да е причината, откритият диалог за достигането до оргазъм може да бъде труден. Това важи с особена сила за женския оргазъм, който обикновено се постига по-трудно отколкото мъжкия. Ако добавим и факта, че живеем в патриархално общество, което погрешно цени мъжкия оргазъм повече от женския, няма как да отречем, че разговорът за женския оргазъм е по-скоро несъществуващ.

Е, вече има блог в Tumblr, който може да помогне да запълним тази празнина. How To Make Me Come (Как да ме накараш да свърша) събира 71 анонимни истории на различни жени за тяхното отношение към оргазмите. Гледната точка е различна и интересна. Много от жените са водили текстовете си като личен набор от инструкции „Как да..."

Други разказват разочароващи сексуални изживявания. А трети се фокусират върху най- ранните си спомени за менопаузата. Независимо кой ъгъл към въпроса е избран, едно остава вярно за всичките истории - има нещо силно и впечатляващо в начина, по който жените безцеремонно и безмилостно говорят за собственото си удоволствие.

Дори и най-леките разкази от серията могат да ви разтърсят. Например третият започва така:

Нежен воине, поздравявам те за твоята смелост, сила на духа и издръжливост в онова, което може да бъде обречена задача. Както всички ние знаем: Моята Вагина е ужасно и мистериозно място. Много влязоха. Малцина се завърнаха...живи.

В процеса на подготовката, надявам се, че сте донесли микс от ядки, за предпочитане с фъстъци (протеин) и M&M (защото са забавни и вкусни). Не забравяй слънчевите очила (там става изненадващо светло), много вода, 200 долара (за да подкупиш гардовете), три копия на „Гордост и предразсъдъци" (това ще бъде обяснено по-късно), един от онези стари телефони Nokia, консерва риба тон (също ще бъде обяснено по-късно) и ластик за коса (всеки цвят върши работа).

На влизане ще видиш нещо, което прилича на дълъг дървен мост - не минавай оттам! Знам, че има знак, който казва „премини по моста", но това е капан. Не преминавай. Вместо това, се шмугнете по тревния хълм по-надолу, докато не намерите малко място за приземяване. Обърнете се. Ще видите една много малка врата, вградена в едната страна. Почукайте три пъти и бягайте. Така Звярът ще знае А. че си тук и Б. че идваш с мир. Но тъй като все пак е звяр, ще те преследва - затова бягай много бързо и не се обръщай.

Да, този текст звучи изключително несериозно и смешно и може да си помислите, че го е писал някой, който не е взел на сериозно въпроса. Когато стигнете края на текста обаче, вие, нежният воин, сте използвали всички неща, които ви е казано да приготвите по пътя към метафората за нейната G-точка и оргазма. И сте постигнали успех.

Има и други текстове, които значително по-директно описват въпроса - текстове като този:

Когато жената поема контрола над ситуацията, тя е върху вас (по време на истински секс, не в порно) - тя се плъзга, а не подскача нагоре-надолу. Основната причина е, че жените имат нужда от непрекъснато, контролирано стимулиране на клитора и това плъзгане е онова, което трябва да опитвате да правите, когато сте отгоре.

Може би трябва да прочетете този блог. Може да се окаже дори ключ към щастливия ви сексуален живот. А може и просто да се окаже начин да се забавлявате. При всички положения, мили мъже, това може да доведе до много ползотворен разговор с половинката ви за начините, по които да й доставите удоволствие. Все пак светът се променя и колкото и да е патриархален, жените имат своето заслужено място в него. Заслужават и удоволствие.

Oще: g-точка  вагинален оргазъм  връзки  женски оргазъм  любов  мъже и жени  оргазъм  секс  сексуални изживявания 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 10.01.2011, 02:29

2 straight | 29.08.201520:25

Поредната глупава, безмислена, женска полюция.
   

оценка

+1 -2

Регистриран на: 27.02.2015, 15:00

1 Mako | 28.08.201519:05

"Открит разговор за секса" през......анонимен блог....
Женската представа за откритост Смее се
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани