Любовен ЛОВ | webcafe.bg
Webcafe

Любовен ЛОВ

Една ОтВас
17.12.2010, 12:45 (обновена 20.12.2010, 17:21)
жени, алкохол

Елементите на описанието трябва да са ясни, конкретни и взаимно допускащи се. Запомнете, че „висок, атлетичен, умен, добър, богат" малко трудно се съчетава с „другите жени да не го харесват".

Чета разни рубрика в "женски" издания, блогове, коментари в социалната мрежа и много други писания (включително с претенции за сериозност) за отношенията мъже-жени. Очите ми се насълзяват от прочетеното, особено що се касае до невъзможността на "нежните" създания да намерят подходящата си половинка.

Ако приемем, че повечето от вас, мили госпожици, не сте фолк певици, то обектът на търсенето трябва да е Универсален Боец от типа три в едно : "мъжа на сърцето ми", "мъжа до мен" и "бащата на детето ми". По възможност - свободен в "женския" смисъл на думата, но всъщност по-добре да е такъв и в чисто юридическия.

Ако сте, искате да сте или се опитвате да приличате на тези извънземни създания (фолк дивите), то задачата е по-лесна - спокойно може да са по няколко души на една позиция. В тези далеч не изолирани случаи имаме допълнително усложнение - трябва ви Генерален Спонсор, но засега нека не разглеждаме този казус.

Тук ще разгледаме по-простичкия, но затова пък по масов вариант - красива, умна, независима и добра госпожица търси мъжа на живота си. Това което трябва да направите изобщо не е сложно: не се разсейвайте, водете си записки и следвайте съветите ми - пък после ще почерпите.

Говорим за лов

По звучене думата напомня английската дума за любов. Надали е случайно - големият, истински лов на живота е свързан с любовта. Може би ще решите, че принизявам любовта. Или лова. Затова сте тук - защото имате грешни представи какво представляват лова и любовта.

И двете са спорт - понякога индивидуален, понякога групов, груб или интимно нежен, за прехрана или за удоволствие. Но винаги адреналинен. И не робувайте на клишета - този спорт не е само за мъже. Никога не е бил, няма и да бъде.

Изобщо няма да обсъждаме ловуването "от движение" когато стреляме при първото мърдане в храстите: "Как си маце ?" - "Ми мотая се и чакам някой да ми го отпери !" - втората фраза е казана от "мацето" и без значение от конкретния изказ, всичко което не внушава "разкарай се веднага, малоумнико" е достойно за презрение. Нещо повече, превръща ви от субект в обект на лова (от ловец в жертва бе, какво не разбрахте).

Лично аз не мога да приема за нормално някой мачо да ме забърше от дискотека или бар в името на тотално прозрачните си цели - изпразване от физиологични течности и протезиране на осакатеното си его. Виж - обратното е допустимо.

За да ви убедя в безсмислието на горното поведение, ще си призная, че съм го правила - с експериментална цел. Беше ми интересно каква е корелацията между броя на "бързите" опити и шанса да попадна на Моя. Описвах каква е била предварителната ми оценка за човека, как е протекъл експериментът и каква е окончателната диагноза.

За да има представителност на изследването събитията трябва да са над 10, но по-добре повечко. Това позволява регресионен анализ (предварително се елиминират най-добрия и най-лошият от резултатите). За да не ви доскучая ще дам само крайните резултати - незадоволителни.

За мен - за някои други може би ще са прекрасни. Има дори изследователки, за които резултатите са без значение, важен е самият процес.

Определяне целта на лова

Ако целта е удоволствие - безсмислено е да се коментира, защото вариантите клонят към плюс безкрайност. От пеперудени целувки, започващи от малкия пръст на левия крак до взривно протичаща сексуална експлозия на задна, в кенефа на автогарата в Симитли, докато вие драйфате а той е намотал косата ви около китката си - за да не климбучнете и да се удавите. Ха - не бяхте готови за това, обзалагам се -  ама нали трябва да поддържам вниманието ви.

Целта, към която искам да ви поведа, може да е само една - трофеят да виси в спалнята ви дъъълги години, или поне докато вие желаете това. Като трябва да полагате грижи за него - ще го четкате и полирате, ще го показвате на ценители, ще се гордеете с него. Изобщо ще преминавате през живота, носейки го на ръце. Нали зад всеки  трофей стои една умна жена. Или амбициозна беше. Добре де - умна и амбициозна.

Всъщност, тук понятието "трофей" има малко по-различно значение - живичък и в добра спортна форма, съвсем като истински, волен и недостижим горд представител на вида си. Е, на повод - тънък и още по-добре незабележим, стига да е достатъчно здрав. Повод, който ние държим здраво в ръце и който отпускаме според случая. Доверете ми се.

Дефиниране на обекта

Прави се в зависимост от целта. Класически дефиниции като "да е добър и да ме обича" стават за интервю на конкурс за плеймейтки. Елементите на описанието трябва да са ясни, конкретни и взаимно допускащи се. Запомнете, че "висок, атлетичен, умен, добър, богат" малко трудно се съчетава с "другите жени да не го харесват". Затова нека да изброим основните характеристики, които търсим в мъжете и да се спрем на максимум три от тях (забележка: "да прилича на Джордж Клуни" не бива да е една от тези три).

Според статистиката жените искат мъжете да са: 1. умни;  2. лоялни; 3. грижовни; 4. добри бащи; 5. адаптивни; 6. осигурени. 7. с хубав задник; 8. с хубав задник; 9. с хубав задник - като първите шест не са задължителни. Ако ви прави впечатление, че липсват определенията "честен", "почтен" или нещо подобно - то значи сте или преоблечен мъж или сте с "по-така" нагласи и по-добре да напуснете семинара.

На истинските жени това не им върши работа. Ако пък не знаете какво е "адаптивни"  - то сте по-руса отколкото е допустимо - проверете в гуглето, обадете се на приятел, почнете четенето отначало.

Така, изберете си три от деветте характеристики, аааа не може последните три, така, избрахте си. Хубав задник и още две, нали ? Вижте, няма смисъл да са 3 и 4 - много са близки по същност, въпреки, че това е само на пръв поглед. Ако са 1 и 2 - пак проблем,  взаимоизключващи се в голяма степен. Моят съвет е да са 1 и 3. Правим уговорка, че под "умен" няма да разбираме "дървен философ", а просто някой който знае как се правят пари, а под "грижовен" - този някой да е готов да ги похарчи за вас.

...Най-добре е да оприличите Обекта на някакво животно, така ще сте по-подготвени за лова, ще сте свикнали с мисълта, че вие сте ловеца. Внимавайте какво животно избирате - ако е хищник, лесно може да се обърнат ролите. Точно тук е уловката. Ако изберете шаран, няма да е трудно улавянето, ама освен да го изпапкаме на Никулден, каква друга полза ?

Определяне хабитата на обекта

Не става дума за хобитата, а за местата които обитава. Именно обитава, а не "живее" - няма живот за него преди да ви срещне. Ако вие не сте убедени в това, как ще успеете да убедите Него. Това е много важна стъпка, ако се сгреши последствията са фатални. Нали разбирате, че да дебнете тигър в океана е почти толкова безмислено, колкото да хвърляте въдица за акули насред пустинята. Иска се известна подготовка, за да се слеете със средата на жертвата - визуално и вербално.

Нека обясним - трябва да изглеждате като обичайна част от пейзажа и съотвтно така да звучите. Пък и да ухаете. За радост, има известни специфики на любовния лов в сравнение с реалния, иначе би трябвало да се намажете с екскрементите на Обекта. Не че понякога не помага ...

Примамки и захранки

Искаме да уловим жив звяра, за целта трябва да се приспи - когато се събуди, топките му вързани. Има два варианта за упояване - стрелба или поглъщане. Ако ще го стреляме, трябва да го примамим в обсега на нашето оръжие. Понякога се ползват мюрета - някоя креслива "приятелка", на която не държите. Ако мюрето се окаже въоръжено... най-много да се изпозастреляте взаимно.

За примамка може да се използва тате, ако имате тате, който става за целта. Една снимка пред Кабинета Му, ама така че да се вижда позлатения надпис или на фона на Големия Сейф... Абе вие си знаете, ако не вие, то тате знае, стига да е такъв тате за какъвто говорим.

Могат да се използват и фалшиви примамки, като неясни намеци за далечни, ужасно богати и самотни лели в Америка, ама не се препоръчва -  дивечът напоследък се е изхитрил и не вярва на непотвърдени слухове.

Ако упойката ще се поема орално, не се смейте, отнася се за него, въпреки, че често и обратното помага, се използват различни "захранки". Най-често натурални, но може и артифишъл. Запомнете - всичко е разрешено в този вид лов, всичко!

Това което следва... - но за това следващият път, както и за тактиките "Умряла Лисица",  "Не съм Такава" и "Не Вярвам на Мъжете..."

Oще: жени  лов  любов  мъже 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 02.01.2015, 20:57

38 Bacillus Bulgaricus | 14.02.201610:26

И ко за Умек!? Умек навремето правеше здраво минимал техно, а наскоро го чух - пълна скръб. Умекнал до неузнаваемост. Много щастлив Голям праз и да не си го чувал някой си Умек.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

37 Thea Atanasova | 21.12.201012:24

Междо другото като заговорихме за Умек, ти видя ли какво стана с Бала в Бяло? Умек взе, че не дойде и сега очакваме повторение - в началото на 2011 г. Но поне билетите ни не изгоряха, и ще можем да ги използваме за входа. А дано да дойде тоя път. А иначе чалга-тръби има много, но мисля, че те са от подрастващото поколение. Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

36 pueblo | 21.12.201000:04

Теа, Много щастлив кое не разбра от ЧАЛГА ТРЪБИ?искам да кажа,женоря слушащи и превърнали чалгата едва ли не ,в гайдинг лайт на живота си или %-та такива слушащи чалга ти се струва съмнителен......това лесно се тества Много щастлив (отнася се с пълна сила и за мъжете,разбира се) попитай някоя/й какво е това УМЕК ?Да го weba например,и виж какво ще ти отговори....най-вероятно ще те попита-що е умекнал? и такива работи
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.10.2010, 00:35

35 Anton Andonov | 20.12.201020:25

Не аз съм я закъсал, не разбра ли..ама съм оптимист Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

34 Thea Atanasova | 20.12.201018:22

Пуеблю какви са тия чалга тръби само не разбрах Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

33 fALLEN | 20.12.201014:34

бе важното е да отбележиш, че не си я закъсал, че ако некой вземе, че си помисли, че си го закъсал, уеуе мауе... Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.10.2010, 00:35

32 Anton Andonov | 20.12.201004:06

Пуебло, тук беше адски прав! Хе, хе. Абе и аз обичам да пиша много тук, но не означава, че съм я закъсал. Плюс това, не можеш да кажеш, защото личния ти живот е такъв...ами той постоянно се променя. Днес си блогер, утре си министър Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

31 pueblo | 19.12.201021:50

Смее се бас държа,че аффторката ще си остане сама с написаното...
коя бг кифла ще седне да чете как се свалят мъже? и то пък точно в този сайт!!!! ако е в някой жълтав вестник,може и да бъде прочетено.и най-важното- 91,7896% ОТ БГ ЖЕНИТЕ СА СИ ЧАЛГА ТРЪБИ!!!!!!!
ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО Е ИЗЛИШНО
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.11.2010, 19:30

30 Кекс на екс | 19.12.201013:36

Мерси, Georgo D' Tomazi (2Кул Мъж съм. Това съм го разбрал и без някой да ми го обяснява. Смее се
Ама ти може да ми обясниш какво общо според теб има полът по отношение на коментара ми или на статията?
Впрочем псевдонима и картинката си съм ги избрал в общи линии набързо и произволно и не влагам скрито послание в тях. А бутилката е може би, защото разговорите тук стават като с познати в някоя квартална кръчма.
Както и да е, да не се отклонявам повече от темата.
Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.11.2010, 16:42

29 Iivaylo Kirov | 19.12.201012:28

От всичко най много ми харесват коментарите ... и то не само на тази статия ами и на всички подобни ! Ако това е журналистика ... закъсали сме я яко Объркан Но пък с промяна на ценностната система с годините .... може би е закономерно . Иска ми се да видя статия в която да се обяснява как мъж да си намери нормална жена ... ама ... що е време ... все е пред нас ! Усмивка дуел
   

оценка

+0 -0