Фелациото е основният секс на мързеливия, необразован, неумел, скапан, изтощен и срутен любовник | webcafe.bg
Webcafe

Кажи му нещо на френски, иначе няма секс...

Dolce Vita
27.09.2010, 15:37 (обновена 28.09.2010, 16:15)
мъж, секс

Снимка: © Getty Images

Фелациото е основният секс на мързеливия, необразован, неумел, скапан, изтощен и срутен любовник

Някога много обичах да разказвам следната история от живота на един от любимите ми писатели. На 52-годишна възраст старият мръсник Джеръм Дейвид Селинджър си нарочил 18-годишната Джойс Мейнард, която се прочула с някакво есе в някакво списание.

Сега, дали е харесал стила й или задника й - историята мълчи. Написал й писмо. Той, който се крие в гори Тилилейски Корнишки и гони с пушка всеки, който се приближи. Поласканата Джойс захвърлила следването си в „Йейл" и се завлякла в имението на стария Джей Ди. Останала да живее при него десет месеца, след което той я изхвърлил и никога повече не пожелал да чуе за нея.

Тя обаче си спечелила добри пари и литературна слава, като описала живота си с него и междувременно съобщила, че през цялото време единственият сексуален контакт, който й бил позволен с големия писател, била френската любов...

„Ти би ли правила свирки на Селинджър при същите обстоятелства?", попита ме след края на историята един познат, за да провери колко голяма е литературната ми пристрастност. „И още как! Даже бих си го записала в CV-то!" - отговорих аз. И така си останах - фелационистката на Селинджър. Записах си го по някакъв начин в биографията, поне като намерение, което, разбира се, след 27 януари 2010 г. вече няма как да изпълня без некрофилски подозрения.

Не съм дискриминационно настроена към никакви сексуални практики. Няма мръсен секс (който се гнуси - да си се люби с напарфюмирания си дезинфекциран вибратор). Просто някои сексуални практики са станали отвратителни като идея, а не като фактическо изпълнение. И то особено по тези земи, където живее много патриархална паплач, застинала в по-миналия век, но с претенции да прави секс като през 21-ви.

Свирката беше първият покорен връх в българската сексуална революция. Тя различаваше добрите от лошите момичета през 90-те. В края на 90-те новото предизвикателство стана аналният секс, а като влязохме в третото хилядолетие - инициация за мръсничество започна да се получава за участие в тройки, сунг-партита и всякакви други овчи стадни сексуални прояви. Масовка да има, да живеят СПИН-ът и хламидиите!

Свирката си стана демоде и хоп! - превърна се в задължителна.

Чакайте да се разберем. То и проникването не е задължително, дето се вика, та свирката! Забиваш си някой в бара, а той още преди да ти научи фамилията, да не говорим за бащиното име и рождения ден, вече иска да си сложиш в устата това, с което преди малко е пикал. И смята, че си му длъжна.

Това е интимен акт, който ще се случи чак когато започна да усещам половият ти орган като продължение на ръката си. В случай че не си Селинджър.

В светлината на констатациите за масовата пенисна мекота в страната на розите, фелациото си се превърна в conditio sine qua non, ако искаш да си осигуриш твърд инструмент за удоволствието си.

И с това са ме заплашвали - „няма да ми стане, не мога, ако не ми направиш свирка..." Да, баба ти на дядо ти само това е правила, докато си направят тези 5 деца. А ти си триста процента импотентен.

Фелациото е основният секс на мързеливия, необразован, неумел, скапан, изтощен и срутен любовник. Мързи го да прави секс, но иска да свърши. Вярва на глупостта, че за жената сексът е хубав и без оргазъм, че тя си осмисля живота само като доставя удоволствие на любимия. Ако е гейша и й платиш за услугата, точно това ще й осмисля живота. Но не интимния, а професионалния.

Жените обичат оргазмите, а чрез фелацио не ги получават. С удоволствие ще ти направи, ако я накараш да свърши. Но преди това, в случай, че не си написал „Спасителят в ръжта" - хич не се надявай.

Фелациото е сексът, който егоистичния, самовлюбен, женомразещ мизантроп позволява да правят с него. (Казусът Мейнард-Селинджър.) Той е въздигнал в такъв култ пениса си, че мисли много внимателно преди да го вкара някъде. Може да му коленичат, да му се кланят, да го обожават, но преценява кога да го ползва по предназначение. И достатъчно добри все няма, да му се не види.

И така, след тези разсъждения и поредната молба: „Кажи му нещо на френски, иначе няма да има секс" реших да сложа мораториум върху свирките. Пък и най-добрите любовници, които съм имала, не си падат по тях - това ми даде смелост. Така че нищо не изгубих, напротив - спечелих. По-добра селекция.

Свирките са занимание за свободни хора, които не чувстват нужда да се подреждат със сексуалния си партньор в никакви йерархии. Само тогава всичко е наред и всичко - както вече съм казвала - е невинно като детска игра.

Но този тип хора сме толкова малко у нас, че се познаваме лично и поименно. На всички други началници свирколюбители и тези, които искат да си спестят парите за две хапчета „Виагра" - да имат много поздрави от стария Джей Ди. Аз съм пас. Поне докато не видя нещо толкова добро като „Девет разказа" и „Семейство Глас".

* След съгласието на автора, публикуваме текста с известни редакции и съкращения.

Oще: жени  мъже  отношение  секс  селинджър  удоволствие 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 30.09.2010, 23:38

31 emilia | 03.07.201114:53

Към charma: Много правилен коментар, браво!
Ако мъжът лиже жената по клитора, само тогава му се полага свирка. Иначе не! Ако мъжът иска да му се прави свирка, но без да отвърне със същото на жената, това си е услуга от страна на жената и тогава той трябва да отиде на проститутка и да си плати за това.
Ако един мъж не иска да прави кунилингус (значи лизане по клитора) на жената, то той не трябва да приема фелацио (свирка) от жената, колкото и да настоява жената да му духа.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.05.2011, 10:15

30 charma | 27.05.201117:11

защо, редакторите допускат обидни и нецензорни думи, от комплексирани мъже, които си мислят, че само тяхно е правото да изпитват удоволствие от секса?!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.03.2011, 17:34

29 baybay | 05.03.201117:44

Фелациото е специална форма на близост и покоряване. Нищо против и нищо лошо за фелациото, но само ако боготвориш човека срещу себе си. Във всички останали случаи, това е изпразнено от съдържание и от всякакво основание мероприятие, поне доколкото касае жените!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.12.2010, 17:19

28 zhena | 28.01.201120:13

Ха ха ха, сега разбирам защо ми донесоха книга на Селинджър. Много сбъркани мъже има ха ха ха...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.11.2010, 21:20

27 Snezhanka Alekseeva | 11.12.201012:51

13 Момчил Люцканов | 28.09.2010 12:20 - най-адекватния коментар към тази статия според мен, поздравления...

1 Оня Дето Го Трият | 27.09.2010 16:17 - тоталното изказване, разсмях се от сърце, благодаря, много точно!

Макар и късно, мога да добавя, че заради подобно отношение към самите себе си най-вече (каквото демонстрира тази статия и повечето женски коментари под нея), жените не получаваме търсеното в интимните отношения... И понеже Превъзнасянето стана масова практика, предразсъдъците са заседнали здраво в съзнанието на мнозина и от двата пола. Вместо да си доставим Взаимно удоволствие, като така и така ще си отделяме от личното време и пространство в опит за споделяне един с друг... Едно е сигурно - нищо хубаво не се получава с предварителна негативна нагласа и притеснения...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.11.2010, 19:30

26 Кекс на екс | 29.11.201021:54

Мъжете "реагират толкова остро", защото все се намира някоя жена да мърмори за нещо - не искала френска любов, не искала да работи, не искала да е студено... Искала това, не искала онова... мрън мрън мрън
Цял живот все недоволни, все нещо не им стига, все нещо не е както трябва да е.
Някой замисля ли се защо има толкова статии, книги, проучвания как да направим жената щастлива и няма нито едно такова как да направим мъжа щастлив? Усмивка
На всички, които, ще тръгнат да ме опровергават, че са си ОК и не мрънкат за щяло и не щяло - браво. Честито на вас и на приятелите ви. Много щастлив
За останалите нямам какво да кажа. То без друго няма и да се опитат да разберат.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.11.2010, 17:05

25 fleur | 12.11.201017:10

Не разбирам защо толкова остро реагират мъжете, нещата стоят по този начин.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.11.2010, 20:02

24 Pithecanthropus Erectus | 11.11.201020:06

само се чудя, дали причината да/не са най-добрите ти любовници - понеже не са искали свирки . . . и аман от превъзнесените ви статийки . . . така ли си говорите на първа среща? а на втора?
иначе весело
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.11.2010, 17:40

23 TPECKATA | 11.11.201018:19

Мда, литературата доста въздейства на въображението, не отричам. Че сексът "е в главата" отдавна е открито и проверено.

Иначе аз си гледам от моята камбанария...
добре де, добре
Две мутри се срещат на улицата и си приказват за най-различни неща. По едно време единият пита:
- Абе, брато, ти знаеш ли, какво е това френска любов?
- Знам бе! Лижеш там където се пишка!
- Аха! Това го знам, ама не знам кое, пластмасовото или порцелановото, бе?
ангелче
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 18:56

22 Kpaxian | 30.09.201019:22

"Не съм дискриминационно настроена към никакви сексуални практики. Няма мръсен секс (който се гнуси - да си се люби с напарфюмирания си дезинфекциран вибратор). Просто някои сексуални практики са станали отвратителни като идея, а не като фактическо изпълнение. И то особено по тези земи, където живее много патриархална паплач, застинала в по-миналия век, но с претенции да прави секс като през 21-ви."


Далеч съм от мисълта да се заяждам, макар че най-вероятно коментарът ми ще бъде възприет именно така. От целия, типичен за тази авторка текст, цитатът по-горе ми се наби в очите и главата. Ше ми се някой да разясни какво е имала Долче Вита предвид с това изразяване на сексуалната си разкрепостеност. Няма мръсен секс?... Интересно ми е, ако нейният (не знам дали фактически съществува такъв, защото тя е вечно нещо анти) партньор и обещае неземна любовна прелюдия, без да е необходимо дори да го докосва, само при условие, че се намаже с - простете за цинизма - собствените си изпражнения и му направи "златен дъжд", как би окачествила тя подобна сексуална практика... Въпрос
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани