Да вкараме мъжете в секса! | webcafe.bg
Webcafe

Да вкараме мъжете в секса!

Никола Пенев
24.06.2011, 13:09 (обновена 27.04.2014, 00:18)
Секси блондинка

Ако ще избирате домашен любимец, който е мързелив и ще го храните, то поне да е красив, с голям к*р, мил и грижовен, както към вас, така и към децата ви.

Спорили гръкът и италианецът коя от двете нации е по-велика и коя повече е допринесла за еволюцията и човешката цивилизация.
Гръкът казал:
- Ние измислихме секса
Италианецът отвърнал:
- Ние пък вкарахме жената в секса!

Време е да вкараме и мъжа в секса, и то на подобаващото ниво, което всички заслужаваме!

Знам, че без революция няма да стане еволюцията, т.е . еволюирането на мъжа до такъв, живеещ преди всичко, за да доставя удоволствие на жените.

За да има революция трябват две неща:
- нещо, срещу което да се въстане и
- някакви, които да извършат смяната на политическия режим - преустройството на политическия, социалния и икономическия ред.
(За бюджета ще преговарям с партията.)

Облеклото може да е небрежно, а двете страни е добре да проявяват толерантност една към друга относно мястото и времето, както и да присъстват, защото ако някоя страна отсъства, инициативата може и да се провали.

Митнически манифест

Докога днешният "мъж под чехъл" ще е същият, както онзи така ненавижданият от вчера?

Скъпи съпартийки и съпартийци!

Крайно време е, тежката социална "диагноза" - "мъж под чехъл" да еволюира от "амеба" в обществено полезен домашен любимец, който обаче получава заслужено любовта и уважението на съседите си ... и който си има паспорт за ваксинации и обезпаразитяване.

Мили другари! Замислете се!
Докъде ни докараха дългите години мъжко господство - така нареченият Патриархат?
А?

Вследствие факта, че мъжете чудесно защитаваха обслужването на потребностите си, предявявайки "нечовешки" претенции към женските екземпляри, които им вършеха тази работа (каквато и да е тя ), чрез железния си подбор предизвикаха смайваща еволюция у жената като цяло.

Това на свой ред, за около 2 хиляди годинки само, усъвършенства женския вид до степен - Полу-Божество, за сметка на деградирането на мъжа.

Жените вече почти на 100 % са едновременно - красиви, умни, сексапилни, добре поддържани, работливи, грижовни, отговорни, полифункционални и т.н., и т.н.

Мъжете съответно - не са за обсъждане .
(Тук говорим в съпоставка с еволюцията на жените разбира се, а не сами по себе си в смисъла на "преди и сега")

Е?
Питам ви аз?
До къде ни доведе мъжкото господство?
До неприятен за женското око, ухо и комфорт резултат като цяло.

Какви изводи сме длъжни да си направим?
Значи е добре да бъде сменено!
Т.е. ясно е, че все повече се обръща палачинката и си се връщаме към старата форма на управление - Матриархата.

Хора!
Стига сте плюли по една тепърва разцъфваща и все повече търсена порода мъже - тази на подчиняващите се и гледащи ни в очите, по-съобразителните и адаптивни към промените във вятъра мъжки екземпляри.

"Мъже под чехъл" били! "Амеби" били... Кученца били! ... Еееее! Да си имаме уважението!
Защото... все повече се откроява тенденцията самотни, работещи и добре печелещи жени да предпочитат да се шибат с мъже, а не с кученца. Ами да си ги отглеждат тогава!

Тук мъжете ще скочат. Знам, дългите години "мъжко господство" над жените изкуствено са верифицирали обществената нагласа, че е очаквано и "нормално" само жената да е в подчинена позиция спрямо мъжа.

Питам ви аз: защо мъжът пък да не може?

Колко мъже познавате, които ще си признаят, че са "под чехъл" или ще се изкажат толерантно към такива, заклеймени като "мъже, подчинени на жените си"?
Николко, нали?

В същото време - да сте виждали надигнала се мощна вълна от разбеснели се мъже, които се борят за равноправие, както феминистките го правят ?

И не само... "Мъжете под чехъл" не мрънкат и не се оплакват. Какво обяснение имате?
"Мъжете под чехъл" рядко са малтретирани в сравнение с жените в подчинение.
Не само, а в повечето случаи са за завиждане, поради което са и мразени. Жените им добре ги обгрижват.

Дали ще бъдат безмилостно пое*авани или ще им бъде "заплащано" за това с изхранването им, отглеждането им, а от тях ще се иска само да си "трайкат" пред другите и да не надигат много глас, си е тяхна работа!

Защото... под юргана, ако искат... могат и бичове да въртят - имат пълната власт и свобода! Честна сделка!

К'во му е на мъжа под женско иго?
А?

Същото като под майчино иго, само че с бонус - яко пое*аване.
(Тъжно положение - сълза ми пусна.)

Негодувате, знам... но сложете ръка на сърце и си признайте, че това, което в действителност ви дразни в тези мъже е фактът, че те се възползват от двойния стандарт, който им позволяват жените до тях!

Хем ползват облагите от това, че са притежатели на пенис, което автоматично ги прави членове в клуба на голямото мъжко братство, хем - почти не си мърдат пръста да се потят за жената.
Е как няма да ви бодат очите!

Ами да внимават и малко по-скромно да го дават, както правят жените домакини. Красивите жени домакини. Не тия, дето ги бият, а тия, дето ги гледат като писани яйца.

Веднага "общественият враг" - защото завижда - решава, че щом жената домакиня е красива, значи е глупава и щом не е кариеристка, а единствено се грижи за това да кръжи около богатия си мъж, е безхарактерна, недостатъчно интелигентна и т.н.

Вярно е... има мъже "под чехъл", които са безхарактерни и некъдърни, че и грозни... и с малък к*р, а се е намерила някоя женица да ги търпи, само и само, за да има кого да посочи за баща на децата си. Така е!

Но много по-рядко се среща, да не кажа никак, да попаднете на мъже, които биха поддържали и час връзка с подобен отпадъчен за обществото типаж в женски род. Правилно! Много правилно! Боклуците не бива да ни заливат!

Така, че ...Жени... гордо яхвайте метлата и моментално качвайте изискванията!

Ако ще избирате домашен любимец, който е мързелив и ще го храните, то поне да е красив, с голям к*р, мил и грижовен, както към вас, така и към децата ви. (Допълнителното тунинговане оставям на индивидуалното въображение на всяка жена - аз щриховам базата.)

Ако пък не е "лале или зюмбюл", а е нехващащ окото работохолик, то поне да е добре поддържан, галантен, щедър, благороден, разбиращ ви, неревнив, старателно обгрижващ капризите ви мъж.

Всички останали, които не отговарят на комбинация от поне 10 топ изисквания, да не бъдат стимулирани и толерирани по никакъв начин! С цел отпадане от хранителната верига, следствие непригодност!

И се обръщам към отговорните им другари. Порицавайте ги! Мъжката солидарност и тя трябва да еволюира!

Ако пък пее, танцува, свири и пише стихове, то поне да е банкер, или най-малкото програмист .

По силата на еволюцията, е възможно подобна единна политика, рязко да повиши качеството на мъжете и за има - няма 3 поколения, ми се струва, че ще се усети.

Така заедно ще помогнем на човешкия род като цяло и на баланса между половете.

Хич и не се кахърете, че си отглеждате "мъж под чехъл"! Или че си имате такъв приятел!

Напротив!

Ходете с вирнат нос, но отговорно поддържайте породата и селекцията!

Не на помиярите!

Да живеят "чистокръвните мъже под чехъл"!

Oще: жени  манифест  мъже  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.08.2010, 22:54

38 Nikola Aslanov | 28.06.201111:26

В тая статия само първия абзац има някакъв (минимален) смисъл.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

37 Mile Manolov | 28.06.201104:57

не така рован-е. стар и известен факт е че:
Мързеливи мъже няма. Име неправилно демотивирани и неумело отстимулирани ^^
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

36 Rowan | 27.06.201122:47

krisx, йебем ви и мъжете дето не могат да изкарват пари за приличен живот на семействата си. Ама честно, докато има кухи лейки да ги хранят, ще има и такива мизерници. Моята логика е елементарна, поради простата причина, че не мога да раждам, да кърмя и да съм загрижен като майка в началната възраст на детето (първите 2 годинки) смятам за нормално да вложа усилията си за правене на пари. Ако и това не мога да правя, по-добре камъка на врата и от моста, да не замърсявам генофонда. От лузър мила, лузърчета ще раждаш. Ае със здраве.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

35 fALLEN | 27.06.201122:33

krisx - а неговата дума чува ли се? Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

34 Mile Manolov | 27.06.201122:19

"усъвършенства женския вид до степен - Полу-Божество, за сметка на деградирането на мъжа"

Кога станете цели-божества се обадете за една патка... до тогаа цаца и бири, че мнооо жега.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.05.2011, 11:01

33 Георги | 27.06.201121:06

Статията е доста наивна и повърхностна (или твърде дълбоко иронична?), но доста от коментиращите също се изложиха, показвайки висока "култура".
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.03.2011, 13:53

32 Ashkroft | 27.06.201119:14

Като си нямате пишки да си играете и айдеее Матриархат! То зарад вас "силните" жени България са обърна на Вагинален Армагедон (благодаря ти Карбовски). Няло кой да ви доставя удоволствие, че аз ако чаках някой да дойде да ми доставя удоволствие да съм оплешивял до сега.Щото едно изречение от "силната" жена мой да ти вкисне два часа секс...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.06.2011, 17:59

31 Lamian | 27.06.201118:02

Определено си страшна, може да станеш директор на водопад! Усмивка Чудесно послание за теб. Усмивка

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.03.2011, 10:30

30 axyaxy | 27.06.201116:32

правилно е че мъжете на нищо не приличат, но това е така защото който плаща, той поръчва музиката.. не може мъжа хем да плаща, хем и да красив.. затова красивите жени имат грозни мъже които ги гледат.. а грозните и тъпи жени си имат грозни и бедни мъже ;) грозните и умни жени си имат грозни и умни мъже, защото за тях визията не е важна, а душата.. статията е доста невярна.. над 95% от жените на нищо не приличат, хем грозни, хем тъпи Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.01.2011, 14:26

29 Jetero | 27.06.201115:16

Хахахахах луд!?!?! Някоя кифла си е повярвала че управлява света .хахаахахха скоро сигурно ще ни биете и на футбол боксиране Виж кво мила на всеки е нужна доза любов иначе за какво живеем? айде да се обичаме без да се състезаваме ... все пак произлизате от нас ..както и ние от вас....
   

оценка

+0 -0