9 причини да смятаме, че геймърите са страшни любовници | webcafe.bg
Webcafe

9 причини да смятаме, че геймърите са страшни любовници

webcafeLifecafe, по The Richest
14.10.2016, 13:57 (обновена 16.10.2016, 19:13)
геймъри

Смели, сръчни, но не и бързи...

Кой каза, че геймърите са нърдове? Прочетете следващите редове и помислите дали не ги бива в много важни области, различни компютърните игри.

Игриви са

Ами, да, да обичаш играта не е нещо, което важи само за виртуалната реалност. За това се изисква специална нагласа на съзнанието и характер. Геймърите са стратези, те знаят как да започнат, откъде да минат и какво да направят, за да стигнат до целта.

Наясно са, че има и други, които се борят за същото и са склонни да ги неутрализират. Абе, играчи, то си е заложено в самата дума...

Имат добра координация

Доказано е, че геймърите имат много добра координация в пространството. Те реагират бързо и рефлексите им са безпогрешни, когато трябва да се действа на мига. Представете си, че си полегнете с някого, който толкова добре знае какво прави, че не е нужно дори да поглежда.

Геймърите бързо схващат и бързо се ориентират в нови ситуации и начинания, играта го изисква. Това лесно може да се прояви и в спалнята.

Мултитскват

Много научни проучвания са доказали, че хора с опит в компютърните игри притежават завишени способности да се ангажират с множество дейности едновременно.

Мултитаскването може да е нещо особено вдъхновяващо в условия на обмяна на любовни ласки. Те могат да държат джойстика, да се концентрират върху целта, да внимават какво се случва наоколо и да реагират на всичко във всеки един момент едновременно. Не звучи зле...

Игрите развиват бързата мисъл

Дори на мнозина да не им се ще да го признаят, не е тайна, че когато сърцето се разхлопа, мозъкът спира да ни води. Не и при геймърите.

След дългия опит на взимане на бързи решения по време на напечени игри, тези мъже успяват да вкарват мисъл и контрол дори в кризисни ситуации.

Никой не може да отрече, че тези качества са нужни в леглото, особено когато твърде бързо стане твърде горещо и някой трябва да се поуспокои, за да продължи напред.

Добри са в ръцете

С цялото това цъкане пред екрана тези хора знаят как да си използват ръцете. И пръстите. Тези момчета просто нямат избор, трябва да са добри в това.

А сега да приемем, че някои деликатни участъци от женското тяло могат също да бъдат обект на тяхната ненадмината ловкост, сръчност и умел допир. Всичко е въпрос на навици, това е.

Обичат технологиите и.... Играчките

Дам, геймърите са зарибени по технолигиите и всяко устройство и механизъм, вкарани в спалнята, биха представлявали интерес за тях.

Така че ако ходите с геймър и много искате да го накарате да експериментира с някоя играчка в леглото, хич не се колебайте - това е вашият човек, той ще я вземе, ще я включи, разучи и използва, както си му е реда.

Фантазьори са

Геймърте имат богато въображение. Неизбежно е с толкова много различни жанрове игри на пазара тези хора да не са се научили да приемат нереалното за реално и да се потапят в него напълно.

Както знаем, фантазиите са нещо ключово за доброто представяне в леглото, така че не се изненадвайте, ако човекът срещу вас си пада по разни шантави неща, дошли сякаш от далечни светове, в любовната игра. Има си причина.

Могат да се концентрират

Концентрацията е водещо умение при всеки, който обича да играе игри. И може да бъде изключително полезна в приказния свят на любовните подвизи.

Способността на геймърите да се фокусират напълно върху това, което правят, гарантира сбъднати женски мечти - пълно внимание, интерес и никакво разсейване по време на случващото се. Коя жена не бича да е център на внимание? Особено в такъв момент?

Не спират, докато не победят

О, да. Геймърите носят сериозен състезателен дух и хъс за победа в себе си. Те се учат от грешките си и продължават да играят, докато не победят.

Всеки знае, че удоволствието в секса за жената не винаги идва много бързо. но това няма как да обезкуражи един геймър, напротив - предизвикателствата просто ще го мотивират.

Ето защо щастливата мацка, избрала да си поиграе с геймър, едва ли ще излезе от играта без да е стигнала до финала...

Oще: бърза мисъл  видеоигри  геймъри  джойстик  комптютри  компютърни игри  мултутаскинг  секс  сръчност  стратегии  технологии  умения в леглото 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 16.10.2016, 09:09

2 Biser Pukalski.10205801304750295 | 16.10.201609:12

Поредните изсмукани анализи.Всъщност геймърите така са обсебени от игрите,особено онлайн,че са по склонни да играят,отколкото да обърнат внимание на момичето до себе си.И дори тогава ще гледат да се върнат по бързо във виртуалността.Отделно целия този анализ за мултитаскинги,победи и подобни дивотии няма ама абсилютно никакво потвърждение в реалния живот.Точно обратното.Тези хора са по склонни да живеят във виртуална реалност,отколкото да излязат на житейска битка.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.05.2014, 08:51

1 Ivan Bardarov | 14.10.201617:58

Статията е сексистка, хохохо! :)

Геймър = мъж
Играчка = жена

Шо така бе :)
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани