Жените предлагат само секс 5 | webcafe.bg
Webcafe

Жените предлагат само секс 5

Миро Апостолов
03.10.2011, 10:12 (обновена 04.10.2011, 06:19)
Секс

Не, мацките не са жени. Те са нещо като ГМО-та на жени

Отдавна ми е писнало от номерата на мацките. Мацките сякаш нямат мозък, а вместо него в главите им циркулира особена желирана субстанция, смес от холивудски блудкажи и инфантилна недоразвитост. В резултат - бебешко непрохождане в света на нормалните човешки отношения, в частност на връзките.

... Именно жената е висше творение на природата, казвам го с цялата си вътрешна убеденост. Именно тя е по-добрият пол и съчетава една невероятна нежност, обаяние и вътрешно излъчване, но тази жена аз не съм я виждал никъде на живо. С едно единствено изключение.

Мацките са ГМО-та на жени

Не, мацките не са жени. Те са нещо като ГМО-та на жени. И ако все пак по доста неща са се различавали и те, и номерцата им, едно винаги се е повтаряло - те самите се прецакват една друга. Някаква дяволска сила упорито ги кара да го правят, докато са живи. Абсолютно всяка, с която съм бил досега, не е имала истински приятелки.

Истината е, че мацките въобще не са си приятелки помежду си, а постоянно злобеят, говорят лошо една за друга, гледат да спят с гаджето на "най-добрата си приятелка", конкурират се жестоко. Злоба, злоба, злоба, сякаш цялата лава е изскочила на Земята и се е втвърдила в жалките им подобия на емоционалност. И при мъжете може да се среща, но като изключение.

И аз сега изглеждам озлобен, но то е следствие от това, на което съм се нагледал за моите 32 години. Мацките не се поддържат, взаимно си подливат вода, постоянно се предават една друга, надсмиват си се. Мога да дам сигурно поне сто примера, но ми е гнусно да го правя.

Жени, момичета, мили мои мацки! Вярно, добре ми е било с всяка от вас през нощите, пълни със секс, когато сте били мои. Но то е, защото съм знаел, че на сутринта ще ви кажа поредното Goodbye! и ще се върна освободен дори от намек за верига в моя мъжки свят.

Мацките сами не уважават себе си

А и как да го правят? И аз да взема да се трансформирам от човешко същество в модни дрешки, прическа и заучено стереотипно поведение, и аз хич няма да се ценя и уважавам. Вие сами се превръщате в стока на мъжкия пазар, само етикетчето ви липсва.

Сами ставате щампи, нахвърляни според младостта и хубостта си по сергиите на мъжката похот, сами свеждате интелекта си до разговорчета за "другите кучки", а живота си - до изнервящо надцакване.

Защо мисля така ли? Не че съм жертва, не се изживявам като такъв, аз съм просто изплютото следствие от гнилата, шибана реалност.

... И така, баща ми е един жалък стар коцкар. Това е най-краткото и точно описание за него. Той е на 55 години. Отдавна се разведоха с майка ми. После тя се омъжи и има син на 15. Живеят на хиляди километри оттук. Искаше да избяга колкото може по-далеч, за да не го вижда, дори случайно, и да я връща към "хубавите" им спомени.

Да, баща ми е класическият коцкар. Жалък кръшкач. Откакто го помня, е такъв. Ако кажа обаче "това му е в кръвта", все едно да го оправдавам. А аз не искам. Не желая да приема поведението му.

Да влезеш в обувките на другия...

Казват - да влезеш в обувките на другия, за да го разбереш, но неговите никога няма да са ми по мярка. Иначе, идеално го разбирам. Не е много сложен. Просто винаги е правил каквото си иска. Бил е себе си. Това сега е модерно. Понякога се чудя тия, които крещят днешните жалки и смешни рецепти за модерния човек, тъпи ли са или са с прекалено промита чувствителност.

Какво значи да бъдеш себе си? Баща ми винаги се е държал като невероятен егоист. Получавал е на часа желаното от живота. Мадамите на първо място. Не, на него никога не му е било лошо с избора си да бъде коцкар. Тъй че и без да му влизам в обувките, ми е пределно ясен.

Той няма някакво сложно, многопластово поведение. Това е просто живот за сметка на останалите. Ти да си добре, да си верен на себе си, нищо, че всички край тебе ще страдат.

За баща ми жените са единствено източник на удоволствие. Заради егото му. Той е богат, смята се за пич, печели много и има яхта. Вярно, може да печели. Там е пич.

Но да се върна на мадамите. За него винаги има по-млади, по-близко до него и по-различни, тъй че всяка е преходна. Леснопостижна и бързопреходна. Ако някоя му се дърпа, той не я гони, да не е луд? Морето пълно с риба, само да подложи мрежата и русалките са вътре. Нали функцията и на лесните, и на трудните мадами е да стават за секс?

Споделял ми е, че никога не търси нещо по-сериозно в контактите си, защото му изглежда налудничаво. ... Баща ми е от тия, дето вечно се оправдават със слабия си ангел. Така успя да съсипе майка ми. Тя е Жената, която на живо ми е разкривала, откакто съм роден, какво свято нещо е тази дума.

Тя е прекрасен човек, и външно си е гот, още даже си е гот, нищо че е вече на 55. И по характер е чудесен човек. Казват, че външно много приличам на нея... Но старият коцкар не само й кръшкаше непрекъснато, а сякаш и се гавреше с нея. Знаеше, че тя плаче по цели нощи, няма как да не е знаел, защото се чуваше.

Сякаш се наслаждаваше да я тормози. Флиртуваше с приятелките й и с дъщерите им, със съседките, със сервитьорките, с разни мръхли по заведенията - най-безсрамно, пред нея. Нямаше спирачки. Ако тя му кажеше нещо, я обиждаше. Наричаше я с какви ли не гадни имена.

"Тъпанарка", "кокошка", "повлекана", "шибана крава". Нямам нужда от терапия, защото не искам да забравям тия обиди. Напротов, искам да ги помня. Синовете стават като бащите си. И аз сменям мацките през ден. Станах като него.

Но то е и защото ме е страх, че ако се появи специалната, и по някаква си нейна странна приумица вземе, че се влюби точно в мене, аз ще я съсипя по същия начин. Страх ме е, че ще я убия вътрешно, както баща ми за малко щеше да направи с майка ми.

Да, това престъпление не се наказва от закона, но то съществува. Да убиеш живеца на човека до тебе. Не искам да изживея живота си по неговия начин. Ще съм си социален самотник, ако трябва до смъртта и няма да се женя, но не искам да го повтарям!

...Като бях много малък и аз плачех, щом чуех майка ми да плаче. После почнах да му викам да не я обижда, докато един ден му стоварих юмрук в лицето и той спря. Не е посягал на мама, и мен рядко ме е удрял. Но, както казах, й посягаше психически. Беше я страх от него.

Разбирате ли такава любов?

Викаше й така, сякаш я удряше. Беше лесно избухлив. Такива са хората, които са свикнали да е на тяхното. Лесно се дразнят от всичко, което им се опре. Дори не знам кое е по-лошо. Беше я подчинил по най-гадния начин. Беше я парализирал. Тя сякаш не живееше, а само страдаше.

Казваше, че го обича. Не я разбирам такава любов. Но и нищо няма повече да кажа, защото само майка ми си знаеше какво точно й е. Отстрани се съди много лесно. Ще кажете - ти съдиш и баща си. Вярно е, него го съдя, но това съм го изживявал толкова пъти, че знам ей тук, вътре, че коцкарът нямаше никакво право да се развява така. Има си неща, които са ясни и това е едното от тях. Като си взел свястна жена, отвръщай й със същото. Толкова!

После майка ми си тръгна. Бях на 15. Представяте ли си, цели 15 години на такъв тормоз! Нещо като личен Чернобил в стаята ти. В леглото ти. В мислите ти. Петнадесет години тя го търпя!

Е, това е, страдат свестните мацки, кучките са си добре. И затуй свестните са толкова кът, че аз още не съм срещнал дори една. А и да срещна, както казах, може би ще я отмина, защото с мене тя едва ли ще е щастлива. Хм, то и при баща ми и майка ми може да е почнало с любов.

... Да се върна на 55-годишния коцкар. И аз донякъде все пак го оправдавах с химията на мъжката му кръв, но напълно се преобърнах преди три години. Една вечер се върнах от командировка ненадейно и отидох направо на яхтата, че времето беше невероятно.

Обожавам тия морски вечери в разгара на лятото. Значи, отивам там, размеквам се от гледката, че бях бесен от едни неуспешни преговори, слизам към луксозната каюта, каня се да си сипя питие и да потъна в креслото, отварям и виждам баща ми накуп с две мадами.

Всеки мъж има фантазии и това е една от най-срещаните, но съвсем друго е да видиш баща си така. Не че съм задръстен, но нещо тогава се пречупи в мене. Пък може и да съм задръстен, знам ли? Той имаше толкова самодоволно и сластно изражение, като че целият свят беше негов, като че всичките мацки на света му принадлежаха, като че това, че беше съсипал майка ми и мен, беше напълно, ама напълно забравено и безнаказано, и така и щеше и да си остане.

А в очите му нямаше нищо. Празнота. Тотална. Защото това си е затъване. Прелюдия към шест накуп, да речем.

И на майка ми очите бяха изхабени, преди да го напусне, но по друг начин. Не беше така безнадеждно, живецът просто се беше скрил навътре. Беше се скътал. И се върна поразително бързо, като се махна от него.

Аз вече бях голям и ние доста бяхме разговаряли. Тя отдавна искаше да се махне, но той почна да я изнудва с мен. Старият имаше многа пари и я заплашваше, че ще наеме пет-шест свидетели и те ще я изкарат най-голямата пачавра на света, и тогава ще ме оставят при него. Тя се боеше да не стане така и оставаше. Но очите й все повече издъхваха. Изсъхваха. Беше ми страшно да я гледам. Тъжни стъклени очи.

Един ден казах на майка ми да се маха от него. Да не търпи и миг повече. Казах й, че ако не се махне, може да го убия. Да не се сдържа и да избухна. Аз търпях само заради нея, защото тя все ме молеше да не се намесвам. А бях доста силен вече, защото тренирах.

Казах й, че ще остана при него, няма нужда от съд и повече болка, и че щом стана пълнолетен, ще се махна от този идиот. И тя го направи. После живна, виждахме се често, тя се разхубави, подмлади се с петнайсет години, намери си свестен мъж, архитект, и двамата заминаха за Лондон.

Роди им се син, той сега е на 15. Живее в хубава и свястна среда момчето, аз им ходя на гости и, дявол да го вземе, но те са ми много повече семейство, отколкото той. С него вече не се виждам изобщо.

Та, такива работи. Е тук стигам до корена на всичкото. Баща ми не беше красавец, но пак му се лепяха. А когато след 89-та забогатя, мацките направо полудяха. Настървиха се да го имат, да го искат, да му се слагат, да се надцакват, направо взривиха пространството на десетина метра край него с постоянен марш на голи цици и бедра, на лъстиви погледчета, на облизващи се устни, обещаващи рая на земята.

Е, той си беше и още е коцкар, но те бяха алкохола за алкохолика. Те са в основата. Или поне са наравно виновни с него. Като момче не ги слагах така в сметката, но отдавна вече знам.

... Ако толкова много мацки не бяха жалки подобия на жени, ако всичките те бяха като свестни като майка ми, светът щеше да е друг. Коцкарите като баща ми щяха да минат на сух режим и щат не щат щяха да мирясат. А майка ми нямаше на прекара най-хубавите си години във вътрешна самота и тъга. Ако всички жени бяха свестни като нея, светът щеше да е друг.

... Срещна ли Жената, няма да я срещна в синята лагуна, нали, а във въртопа от предлагащи се мацки. И знам ли, след една-две, пет години, когато любовта все пак се поуспокои, когато привличането все пак се поумири, когато някоя вечер изпия онова фатално дванайсетгодишно уиски, а морето е особено хубаво, и на тоя фон наоколо се развеят нечии бедра и без капка свян ми се предложат... Знам ли... Знам ли, ако имам тогава син, дали той няма да сложи първия къс кървяща неизличима злоба в сърцето си?

Да, на теория е лесно. Като очакване е вдъхновяващо: 
I believe I can fly
I believe I can touch The sky...
Но мога ли го наистина? За дълго, за цял живот да съм свестен? А, мацки? Ще ми го позволите ли?

... Това писане не е моята лична вендета, не е! То е просто моя начин да разбера по-добре и да продължа живота си.

Oще: баща  връзки  жена  жени  любов  майка  мацки  отношения  приятелки  секс  семейство 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.02.2012, 00:39

340 Bea P. Velinova | 09.02.201201:12

Ако не ме болеше ужасно много от всяка дума тук, може би щях да взема книгата. Но просто.... трудно е да преживееш всичко това отново, та дори и само на хартия.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.01.2012, 17:15

339 Dana Stanimirova | 30.01.201217:18

Хей,бейби!Страхотно,много интересна поредица,браво!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.09.2011, 11:47

338 Miro Apostolov | 26.01.201215:43

https://www.facebook.com/pages/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81/210025282418331
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.09.2011, 11:47

337 Miro Apostolov | 26.01.201215:37

Bistra, Красиана, Женина, Iva, Alice, Елисавета, Анета, Dilyana, Rose Mary, Tatyana, Мануела, Hristina, Дарина, Kathy, Анна, Диана... И особено Radina, чийто изключителен характер ме трогваше неведнъж...

Както и ти бейби, която пропускам, за да не изреждам страници с имена..., прочела ме и харесала ме или искала да ме питаш разни неща, на които така и не успях да ти отговоря тук или във фейса, реших да го направя чрез книга. Много страници в нея бяха вдъхновени именно от вашите коментари и писма, момичета.

И накрая се получи... Бруталните истини на един сваляч с над 200 бройки за секса, жените и връзките са в книгата ми "Жените (не) предлагат само секс", която след няколко месеца ще е в книжарниците. Автор е моят добър френд Алекс Павлоff.
През тези пет месеца получих хиляди писма във Фейсбук, предложения за приятелства ... И вярвам, че историите, които съм споделил, ще бъдат възприети от вас като послание за търсене на любовта. Признавам, че пътуването с тая книга беше едно от най-вълнуващите ми преживявания.

Хей, бейби, аз пак искам да съм в теб, но като приятел Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

336 Michelle | 24.01.201221:57

Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.01.2012, 20:01

335 coolboss | 22.01.201221:59

Жените предлагат само секс ДА!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.01.2012, 21:19

334 Лилит | 11.01.201222:06

Жените предлагат само секс, защото само те умеят да правят секс. Мъжете не ставате за това Усмивка
Понякога сге опитни и добри в любовната игра, но като че ли я правите повече за нас, не за вас. Вие не разбират секса.
Не вярвам да си изключение, авторе Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.10.2011, 22:41

333 korneliq | 04.11.201122:08

Хайде де пиши вече Миро,какво става???Искаме още статиии!!!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.10.2011, 20:00

332 Nqkakva | 29.10.201121:32

potnik tova e maila mi
babysexy@abv.bg
4akam te da mi pi6e6
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.10.2011, 20:00

331 Nqkakva | 29.10.201121:30

eee pak se razminahmeУсмивка
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани