Как да си забием мъж | webcafe.bg
Webcafe

Как да си забием мъж

НаЖеЖеНо
28.01.2011, 10:38 (обновена 28.01.2011, 15:36)
Колежка, секретарка

Снимка: © Getty Images

Предложих на една позната да се пренесе при мен, понеже трябва някой да плаща половината наем.

"Много ти е хубав апартамента... ма с твоа съсед иам ени неопределени отношения, къде в момента супер ме устройват... Пък ако се пренеса при тебе, с него ще трябва да решим - смисъл, ко прайм нали... а мен са не ми трaа отговор на тоа въпрос".

Идеята за умишлено неопределени отношения беше нова за мен. Нали уж хората по принцип искат обратното - да си изяснят позициите, а не да си говорят с недомлъвки. Без да смятам политиците, естествено.

Ако се вярва на американските учени, които тотално лишиха от смисъл думата "изследване", повечето жени разделят мъжете в две категории: САМО ПРИЯТЕЛИ и НЕЩО ПОВЕЧЕ. Оказа се, че имало и трета:

ПРИЯТЕЛИ с потенциал за НЕЩО ПОВЕЧЕ

(И това си го открих сама. Излагате се, WikiLeaks!)

Ако вие сте типичната жена от 21 век, то вашия живот минава повече пред телевизора, отколкото в реалността. Тогава наред с пуканките и колата пред екрана сигурно сте лапнали идеята за сватба с най-добрия си приятел. Тоест, с него си обещавате да се ожените, ако и двамата още сте самотни на 40. Американската мечта...

Като с повечето неща обаче, и тук американците се показват силни в маркетинга и слаби в качеството. Идеята им е популярна и лъскава... ама не струва!

Първо, повечето момичета си имат 5-6 "най-най-най-добри приятелки", но нямат най-добър приятел. Или ако имат, той е гей.

И второ, дори да имаш нормален най-добър приятел, да се ожениш за него е все едно да се ожениш за малкото си братче. Бррр!

Затова аз имам по-добра идея:

застраховка "Личен живот"

"Е каква пък е тая застраховка Личен живот сега?" Ами - алоооо! - застраховка в случай, че нещо се обърка в личния ти живот. Което винаги става, понеже с годините изискванията във връзката достигат абсурдни висоти.

Преди беше достатъчно да се спогаждаме за дистанционното и да не си ровим в телефоните. Пет години по-късно изведнъж се скарваме къде ще учи (нероденото още) наше дете след осми клас. Или неочаквано научаваме, че нашият любим има три извънбрачни деца, две от които - според него - с извънземен произход...

Ъм... добре де, това последното е малко прекалено.

Но така или иначе се оказва, че тая връзка няма да я бъде. А 30-та година чука на вратата и ти връчва призовка за взимане на решение: да живееш в пустотата на една отдавна мъртва връзка или да се озовеш сама и гола в студения свят, топлейки се на клечка кибрит с надпис "Все още имам време да си намеря някой"...

Без сълзи, моля! Нека ви обясня повече за тази застраховка «Личен живот».

Вместо хартиена полица тук ти трябва произволен индивид от другия пол - по твой избор. Целта е с него да имате неопределени отношения - ще сте нещо като добри познати, които могат да станат както много добри приятели, така и нещо повече. И това ще зависи само от теб.

(Забележи, че тук имаш избор, докато в американския вариант все едно някой ти прави услуга.)

Само за жени - мъжете да не четат нататък

Как работи схемата: първо набелязваш познат с необходимия потенциал. Малко повече разговори, малко по-секси дрешки, малко "случайни" докосвания и ако той не е видял потенциала ти по-рано - о, чудо! - вече е прогледнал.

Известно време го задържаш в облаците, макар и без да минаваш границата с табела "Чисто приятелски отношения". Градусите между вас се повишават и - о, второ чудо! - той самият започва да полага усилия работата да се опече! Като наивно мисли, че ти дори не подозираш за чувствата му, камо ли - че всъщност си планирала появата им!

И... точно тук го мятаме във фризера. Без да го разфасоваме обаче! Не става дума за това да си лъснем егото и да натрием носа на горкото момче. Хубава работа, да не сме някакви садисти?!

Напротив, нужен ни е цял и жив. Полу-жив, всъщност. Абе, замразен. Надписваме найлоновия плик с номер и дата и отиваме на лов за следващия.

Питаш се: а ако се случи неочаквано добър улов и в ръцете ни се окаже страхотен екземпляр? Защо просто не видим как ще тръгнат нещата, вместо да ги замразяваме?

Ами защото, точно като при секса, тези глупави мъже просто не могат и не могат да улучат момента. Идват когато не трябва, бързат когато не трябва, а точно когато трябва - спират. Мрън!

Мъжете идват накуп - като тролеите от градския транспорт

Типичен пример: имаш връзка, която засега върви добре, той ти предлага да живеете заедно и хоп - точно сега се появява #2. И е зашеметяващ! Ех. Защо при теб винаги се появява екземпляр с потенциал, само ако ти все още изследваш нечий друг потенциал... и не си свободна.

А накрая лоялността ти към #1 се оказва излъгана и ти напразно въздишаш по #2 и по фантазията „Какво можеше да стане". А за да се подиграе с теб докрай, Съдбата ти изпраща и #3! Сякаш нарочно е чакала момента, в който си разочарована до степен да нямаш апетит за пресен мъжки дивеч. Нито сили.

Само че когато огладнееш отново може да нямаш достатъчно време да започваш нещо отначало, тепърва да търсиш най-добрите съставки и да се пазариш за тях.

Затова се възползвай от момента и си намери няколко "застраховки" - докато изобщо не ти трябват. Направи го, докато самата идея ти се струва нелепа и смешна.

Защото, ако етикет „Стара планина" се рекламира като синоним на качество, етикет „Стара мома" е съвсем друго нещо.

Oще: жени  мъже  нажежено  свалки 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.03.2011, 15:40

54 detencetooo | 28.08.201118:39

Не се очудвам, ако тая е сама повече от година ... Тъпа статия ... Да се "презастраховаме" ... Все едно че хората са някаква стока - ако тоя тиган не пече добре, да си имаме втори ... Докато приемате хората ( това към мъжете и жените - към всички) като някакви предмети, и имате не знам си кви изисквания ... Така ще е ...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

53 Ramaqna17 | 31.01.201101:55

@Миле,до сълзи ме разсмя...мерси,нужно ми беше след блудкавата статия Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

52 Mile Manolov | 29.01.201115:16

Още ли не го измислихте ве.. Приоритетите са ясни:

пиене, ядене, ебане

Според човека и възраста се въртят. В някои случаи спорт също може да се добави.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

51 pueblo | 29.01.201114:38

Смее се уважаеми дами,
ако някой ви е казал,че балъците са измрели през втората световна война-не му вяравйте Смее се има прекалено много все още....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.01.2011, 12:54

50 Jivko Russev | 29.01.201112:40

Скъпи дами, ще ви открехна как се забива мъж. Всъщност техниката е както се забива пирон- с чук. Та отивате значи до най-близката железария, купувате си един трикилограмов чук и действате. За разлика от прийомите на авторката тук резултата е гарантиран. Освен всичко друго, след "забиването" няма опасност обекта да мърда във фризера
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

49 fALLEN | 29.01.201112:37

роуане - много черно-бяло гледаш на нещата. този във фризера също може да е ВЪВ ВРЪЗКА, както авторката се изрази за героинята.
и когато тя му се хване за клона, може всичко за него да си е просто страничен секс. например.
пък тя нека си въобразява глупостите, които си въобразява. ;)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

48 fALLEN | 29.01.201112:34

а и не знам, когато някой започне "връзка" с подобни схеми и сметки, в крайна сметка - това каква връзка е въобще, за какви чуства изобщо може да иде реч и т.н. много изкуствено всичко... подобни схемаджийки, никога не рискували да останат сами, според мен не са особено щастливи.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

47 fALLEN | 29.01.201112:32

това е поведение тип "хващаш нов клон, преди да пуснеш стария". в случая имаме много поднесени наблизо клони, докато се държим за стария.
обаче все рано или късно си намира майстора, а за жена колкото по-късно - толкова по-зле.
или - дръжте се така с другите, както бихте искали те да се държат с вас.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

46 Rowan | 29.01.201111:16

@ ( 37 ) No censorship | 28.01.2011 17:53

Да ти отговоря на въпросите. Има и такива хора, че стават и много. Емоционално осакатени от някоя връзка, притиснати са от ЕГН-то, и се опитват да играят на сигурно. Мислят се за по-умни от останалите и към връзките подхождат от позицията "да излъжат някого". Няма как да излъжат природата обаче, пък и само глупаците си мислят, че са по-умни. После защо близо 50% от населението на земята страдало от депресия. Щото всички са много "умни".
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

45 Rowan | 29.01.201110:50

Хах, любимата ми статия на нажежената. Аз това за фризера му казвам слагане на резервната скамейка. Да дам едно мнение на мъж поочукан от живота, но и поочукал известно количество каки с претенции, че могат да си играят с мъжете.

Лошо няма жената да се опитва да си подреди живота, разбира се с уточнението, че желания и краен резултат е щастлив брак с "принца" и едно - две чавета. Да разчопля малко играчите на резервната скамейка първо. Мила ми авторке, ако един мъж приеме позицията на резервен играч, там отстрани да те чака, повярвай ми, той не заслужава изобщо да играе в твоя отбор. За кой ли път споменавам за вроденото мъжко заболяване, наречено "мъжко его". Точно това заболяване обаче, дава на мъжете онова желание и енергия да вървят напред, да се развиват, да успяват в живота. При мъжете съгласни да стоят във фризера, това заболяване е перманентно излекувано. Дори недай си боже някога да се събереш с това, нека го наречем "мекотело", то ще е винаги в твоята сянка, ще го влачиш на буксир, с две думи ще ти служи за домашен любимец, с когото да може да правиш секс. То пък и секса ще ви е един... Резервния играч няма самочувствие, нито в личния живот, нито в работата, изтъкан е от комплекси. Никога няма да работи с власт, винаги ще го мачкат. Нали не очакваш качествен секс от подобно "недоразумение"? А дали не е по-добре без него, от колкото с него? Пък и случайно да се замисли, че и той е жив човек, и ти просто му губиш времето да открие някоя подходяща за него, амортизираш чувствата му, или егоизма вече е положителна черта на характера?

От другата страна, така желания "алфа мъжки". Онзи който инстинктите ти показват, че винаги ще изплува, ще ти даде сигурност, ще е готов на всичко за да си защити "самката", ще усещаш с върховете на косъмчетата, че той е способен да създаде здраво и силно поколение. Не ти ли хрумна в "русата" главица, че този тип мъже не търпят двойните игрички, че всяко случайно събитие навело го на мисълта, че има и някой друг, за него означава отпадане от "алфа-мъжката" позиция, и ще изчезне от живота ти, за време по-малко от необходимото да изпърхаш с мигли? Добре е да знаеш, че този тип мъже имат необходимост да уважават "самката" си, а уважението към жената го свързват с най-низшия мъж с когото си е имала работа. Това е другата възможна причина да го изгубиш, ако надуши нещо общо с резервния играч. Да добавя, че стабилната връзка се държи на доверието, едно такова нещо, което се гради бавно и трудно, но може да изчезне за миг. Дали си струва заради застраховката, да изтървеш алфата?

За финал нажежената, ако жените имате силна интуиция, мъжете имаме желязна логика. Ръководим се от по-ниски, животински инстинкти. Надушваме нещата, забелязваме дребните детайли, събираме две и две и винаги получаваме четири, а ако някой мъж не може да ги прави тези неща, по-добре да стои далеч от живота ти. Работи с интуицията си, заеби логиката на застраховката и фризера. Пък и десетината жени, които познавам и знам, че работиха по тази схема преди време, сега са 30+ и имат профили във всичките сайтове за запознанства.

ПП:Ако някой си помисли, че коментирам първосигнално и сливам лирическата героиня с авторката, да го духа. Просто така ми е по-лесно да пиша, а написаното от мен, ако може да индуцира малко електродвижещо напрежение в главата на някоя кака, не съм си трошил пръстите напразно.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани