Компания предлага да скъса с гаджето вместо вас | webcafe.bg
Webcafe

Компания предлага да скъса с гаджето вместо вас

webcafeLifecafe, по The Telegraph
14.05.2015, 12:48 (обновена 17.05.2015, 08:36)
Меж и жена

Защо да се стресирате излишно, когато някой друг може да каже сбогом?

Искате да приключите връзката си, но не ви стиска? Е, вече може да платите на друг да го направи вместо вас. Поне ако живеете в Австралия. Sorry It's Over (Съжалявам, всичко приключи) е компания, основана, за да изпрати есемес или кошница със змии на бъдещото бившо гадже вместо вас. И всичко това за по-малко от 4 евро.

Фирмата предлага широк набор от начини, по които да кажете на доскорошния си любим, че предпочитате вече да не е наоколо, пише Telegraph.

Sorry It's Over може да изпрати до половинката ви съобщение или мейл с текст:

„Не трябва да се виждаме очи в очи. Чувствам, че сме твърде различни. Не е заради теб, заради мен е. Между нас няма вече химия. Надявам се, че ще бъдеш добре. Нека да останем приятели".

А може да изберете и различен подход:

„Как смееш да ме третираш така! Всичко свърши и не мога да съм по-щастлив/а. Заслужавам нещо по-добро. Ти няма да намериш никой/я по-добър/а от мен."

Ако това не ви допада, може да напишете персонализирано съобщение, което компанията ще изпрати вместо вас. На малко по-висока цена, но отново услугата струва по-малко от 20 евро. Ако доплатите, може да изпратят вместо вас цветя или кошница с утешително съдържание - бутилка вино, шоколади, носни кърпички, ядки или желирани бонбони.

Късане на живо чрез посредник струва малко повече - почти 50 евро. В сайта има и слогани като

„сърцето е създадено, за да бъде разбито" или „Не плачи, защото приключва, усмихвай се, че се е случило"

„Никога не е лесно да се разделиш с някого, затова оставете нас да свършим мръсната работа. Защо да се притеснявате да казвате сами сбогом на любовника си? Кой има нужда да тъгува и кой има време за това?" казва сайтът на компанията.

Не е ясно дали компанията вече има клиенти, нито дали са останали доволни от услугата. Но няма как да се отрече, че са намерили неокупирана бизнес ниша.

Oще: австралия  гадже  гаджета  двойка  компания  компания за връзки  компания за късане  любовници  раздяла 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.