Защо тъгуват жените? | webcafe.bg
Webcafe

Защо тъгуват жените?

Dolce Vita
05.09.2010, 12:15 (обновена 05.09.2010, 13:09)
жени, алкохол

Кои останаха сами? Пет лузъра, една суперотличничка и четири жени средна ръка.

Оказва се, че изследователите на различията между половете са единодушни в едно - мъжете и жените са средностатистически интелектуално равни. Но както знаем - ако аз ям зеле, а ти пиле, двамата статистически ядем пиле със зеле, макар аз да съм примерно вегетарианка.

Оказва се, че сред мъжете има много повече интелектуални двойкаджии и много повече пълни отличници, докато жените общо взето са интелектуални четворкаджийки.

Президенти, богаташи, революционери, учени, НО също така и серийни убийци, бандити, бездомници, наркомани и пияници - все предимно мъже.

Сега да пренесем този научно установен и отдавна доказан факт в един бар.  В него има 20 мъже и 20 жени.

Седем от мъжете са екстремно умни като добрия Уил Хънтинг. Седем са пълни боклуци, полуидиоти, бъдещи обитатели на затворите и на канавките. Останалите шест са средна ръка.

Сред жените имаме 2 отличнички, 2 двойкаджийки и 16 четворкаджийки. Хайде да се опитаме да чифтосаме това статистически правилно сборище. Ще стане още по-драматично, защото тогава пейзажът ще се омаже съвсем от емоционалните различия.

Четворкаджиите са моментално уредени със секс, любов и взаимност. Така ни се получават шест двойки средна ръка и хартисват 10 жени от златната среда. Двете двойкаджийки на секундата забиват двама от двойкаджиите, което води до непожелан остатък от 5 лузъра.

Двете отличнички имат минимални шансове, защото едва ли някой от седмината суперотличници ще ги пожелае, а пък те по-ниско от своето ниво трудно ще погледнат. За високите мъжки постижения са отговорни качества като агресивност и склонност към конкуренция. Ако ги притежаваш, е малко вероятно: първо, да те търпи много умна жена; и второ, да си вземеш такава вкъщи.

След като на работа и извън дома си в непрекъснато състезание и доказване, в интимния свят искаш само да грееш и да получаваш кравешко възхищение. Просто такава е природата на мъжете, така им диктува тестостеронът.

Така че е най-вероятно седмината суперотличници да грабнат шест от жените средна ръка и един особено елитен екземпляр да успее все пак да се чифтоса с едната суперотличничка. (Но семейства като Кюри са толкова редки, че са статистически незначителни инциденти, които само доказват правилото.)

Кои останаха сами? Пет лузъра, една суперотличничка и четири жени средна ръка.

А сега ми кажете как да са доволни жените? Поради някакви прищевки на генетиката пет абсолютно сгодни женици са принудени да се занимават с пет пълни човешки отпадъка.

Интересно, че понякога те го правят, защото обществото ги притиска да се реализират като жени. С най-голямо желание и отдаденост се опитват от този генетичен боклук да направят хора и да изградят с тях семейства. Естествено с пълен неуспех. Или с цената на много преглътнати унижения.

Онзи горе е голям шегаджия. Според Кевин Смит („Догма") е Онази горе, но според мен си е от мъжки пол. Защото така описаната статистическа несправедливост е в полза на тестостерон-производителите. Мамка им!

Oще: жени  мъже  секс  семейство 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 10.01.2011, 19:01

28 kalinkata | 10.01.201120:18

Браво

Страхотна статия и напълно вярна
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

27 Kiril Atanasov | 20.09.201010:27

Абе и много сте ми интересни тия жени бе... Уж независими и незнам си какво, а в същото време на всяка на устата като пример е САЩ - държата, в която определено еманципацията е някакъв сюреализъм. Откъдето е тръгнал шаблона за модерното семейство с мъж като глава на семейството... и където все още важи с пълна сила. Където жената работи, не защото домакинството има нужда, а просто да не скучае. Я малко дайте без двойните стандарти...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

26 Kiril Atanasov | 20.09.201010:22

@Tutankamon А я върви да видиш у ТексасО как е и какво се случва с жената, която иска да се развежда или нещо такова. Ще си вземе децата, ама на куково лято... За издръжка даже няма право и да мечтае. Да не говорим, че сигурно Тя ще плаща издръжка и обезщетения за пропуснати ползи...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

25 fALLEN | 19.09.201020:35

тутанкамоне, я пак провери, как е точно в сащ, че плещиш простотии. Усмивка ако искаш срещу свирка че те спонсорирам да отидеш, да разгледаш за седмица, па като додеш да разкажеш за лични впечатления акк е точно. Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.09.2010, 22:51

24 panopsihikum | 18.09.201000:19

Кофти си избрала ника си, на нищо dolce даже и не пахнет, я за@#и тези теории и живей нормално, айде моля, Мария Кюри-неразбрана, требва ти едно яко, ама както си требе, като лейди с лейди говоря Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

23 Kiril Atanasov | 15.09.201016:46

Ами то жените ако не са лапнали по шеметна кариера и гоят михаля по върховете на незнайно какво, тогава падат веднага в другия вариант, дето търсят донор. Първите се усещат, че вече са чукнали триисеттака, а още са нямали сериозна връзка и се отчайват, че никой не ги иска.. ми така е ... всеки гледа да си вземе на най-малко километри с максимална гаранция. Повечето мъже на около 30-35 вече са се споили с някоя от втория тип, така, че няма какво да търсите там. Направо 40+ или 30-(минус т.е надолу)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

22 Крив Макарон | 15.09.201011:59

В Бг нещата имат малко нестандартен отенък. Тук двойкаджийките се мислят за шеметни отличнички. Четворкаджийките пък мислят само за шеметни отличници. Отличничките смятат четворкаджийте за лузъри. Лузърите, пък много се кефат на четворкаджийки. Четворкаджиййте не мислят особено много за жени. Мислят дали да не скочат при отличниците или пък да се върнат в блатото на двойкаджийте и пияниците. Двойкаджийте са много успешни един пред друг. Събират се в затворени общества и наистина, ако някой си мисли, че може да ги промени, се е объркал ужасно. Отличниците са предимно мафиоти. Кефат се на двойкаджийки и на тройки с четворкаджийки. Стронното е, че вски се чуди, защо не му излизат сметките Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.08.2010, 11:58

21 Tutankamon | 15.09.201010:00

Нека да направят като в САЩ да им взимат на мъжете за издръжка поне 50% от паричките, а ако им гледаш и отрочетата и повече, и да видиш колко хрисими ще станат и ще си опичат акъла! Проблема на българката е, че трябва да търпи каквото и да е, защото няма избор, или е зависима финансово или пък и да си потърси нов, то резултата надали ще е по-добър! Освен това жената има по-малко време да се реализира и да направи семейство и с течение на времето шансовете и намаляват, правопропорционално на увеличаването на възрастта и бръчките и, докато един мъж може да направи дете и на 60 г. Това е - животът не е честен, някой мислил ли си е някога друго!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.09.2010, 14:12

20 Белка Стрелка | 14.09.201018:39

Каквито и да са жените ще търсят нещо "По-".Генетично е няма начин.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

19 Kiril Atanasov | 11.09.201010:26

Ами това само подкрепя моята теория за привличането на опозитите Усмивка
Ако и човек малко се позамисли реално как стоят нещата - ако сте наблюдавали познати двойки и семейства, няма как да не сте забелязали, че единия в повечето случаи и малко "ПО-" от другия (по-умен, по-образован и т.н). Много са рядко хората, където и двамата са на едно ниво. Аз само 1 такова семейство познавам, а при тях някак си не може да се каже, че се случва нещо интересно. А пък ако включим и външния вид ... стана тя ... Колко пъти съм виждал двойки, където се чудя как такова хубаво момиче/момче се е хванало с такъв/ава охлюв/скокомърчила. Очвадно е, че не е финансовата част. Лично познавах такива двойки и винаги ми е било чудно как са се сформирали, ама кво да правиш - природа...
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани