Мухльото не може да запълни дупка | webcafe.bg
Webcafe

Мухльото не може да запълни дупка

Николета Бонева Ховрин
22.03.2011, 10:29 (обновена 29.08.2011, 09:42)
Жена сянка

изведнъж идва неделя. Изведнъж няма работа...

Ходиш на работа. Ако имаш късмет, ходиш на работа, която харесваш. Колкото повече харесваш работата си, толкова повече имаш от нея. Не просто защото ти възлагат повече, а защото ти сам си я вземаш. Носиш си я в чантата с лаптопа, носиш си я в мейла, носиш си я в тефтера, размазан между червилото и пудрата в дамската чанта. И най важното - носиш я в ума си.

И изведнъж идва неделя. Изведнъж няма работа. Не че няма, но си с ужасен махмурлук, тонове мръсно пране, купчина чинии в мивката и кочина на нощното шкафче, където се прескачат опаковки от презервативи и чашата със засъхнало кафе от вторник.

Възможно е да се разплуеш в леглото с отвратително романтичен филм, който не те кара да мислиш, може да изплуваш и до близкото кино с приятели, но и е желателно да въдвориш ред и в няколкото квадратни метра, които обитаваш предимно през нощта. (Защото освен работа, имаш и приятели - и „вкъщи" постепенно се превръща в мястото, където стоят дрехите за утре, възглавницата, кенефа, банята и каса бира...)

Изведнъж усещаш, че ти се иска да прегръщаш хора. Някой ти говори за радиацията, която пълзи от Япония към останалите части на света, а ти само си мислиш колко ли би било хубаво просто да усетиш топлината на тялото му; друг ти разказва как си мерят пишките със супер мързелив колега, който обаче е добър в интригите, а ти просто искаш да те погали по косата.

Колата, дрехите, заплатата, родителите, гаджето, сметките, цигарите... те говорят, говорят, говорят. Една прегръдка?

Така изведнъж идва ред на мухльото. Нямам нищо против мухльото, вероятно женският му вариант е кифлата, или по-скоро поничката, нямам идея... Всеки пол има някой, който е останал назад, по един или друг начин.

Кажете здравей на нашия мухльо. Започваш да си мислиш в един момент - ами, да, нашият принц (в случай, че приемем че съществува), явно още изтрезнява някъде, затова защо не взема да запълня времето с някой под ръка. Винаги има мухльо под ръка.

Грешка. Помните ли първото изречение - мухльото не може да запълва дупки. Има реална вероятност да прави секс. Мухльото може да се използва предимно през нощта, но това важи и за всички останали мъже така че защо да се затлачваме?

Имайте предвид, че след неделя идва понеделник и умственият, емоционален и всеки реален будилник ще завият сутринта и ще превключиш на работен режим. Ще извадиш костюма за работата, която обичаш, независимо дали той е маратонки или токчета. Ще си спомниш колко добра си, по дяволите, и като го погледнеш ще ти стане тъжно.

Не за него, а за себе си. И вместо да те излекува от нуждата ти за презареждане и подкрепа, ще те накара да се чувстваш още по-слаба.

„О, Боже, само толкова ли постигнах?"

Той, милият, няма вина. Не съм най-добрият пример за защитник на добрите отношения между хората, защото... нали се сещате... изпила съм доста долнопробно отношение. Но все пак... каква му е вината?

Че се е съгласил да прекара време със супер яка мацка? Между другото - предимството на мухльото е, че се грижи и за теб, защото всеки път си мисли, че е възможно да му е за последно... Обикновено е прав. Но той все пак се надява.

Но да си го изкарваш на него те прави още по смешна. Печалното е, че го знаеш. Именно затова недей!

Oще: дупка  мухльо  неделя  николета бонева хорвин  принц  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 08.08.2011, 13:42

85 Кристина Петрова | 29.08.201116:39

Благодаря Усмивка)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.07.2011, 13:50

84 dobobig | 29.08.201112:50

Дупки пълним секакви.......Ама не копаем,щото за това си има други хора...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

83 Mile Manolov | 29.08.201105:38

Кристина не се аби ве... ората дупки пълняти се нема запълване ти за една снимка ^^
Пък и си има на нея откаде е. девиан нещо си Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.08.2011, 13:42

82 Кристина Петрова | 29.08.201101:41

Николета, от къде имаш тази снимка и с какво право я ползваш??!!! Тя е моя! Ще те замоля най-любезно да я смениш! Е*ати нахалството!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.04.2011, 13:35

81 Dimitar Petkov | 09.08.201118:06

Той принца още на чашата с кафето от вторник е прозрял ,че няма да е тая принцеса Усмивка))
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 11:52

80 Dimitar Stamboliyski | 29.03.201111:24

@ Toni:

Ей, батка, колко си прав... Бах'ти, тея велики 30! И ся като почнаха да ми имитират заетост, соцЯлна тежест и оДговорност - то не са непланувани чавета, плод на пиянски секс, то не са кредити, ипотеки, заеми, мортгейджове, борчове от секъв характер, щото нали, Бубайкови с ей такаа плазма, пък ний йоще на корекомското хитачи... Па и мноо ясно, че и некое кюмбе на колелета требе, нали сички сме от некъде, пък и на наш Гошо му увисва плъшока, ако не е подпрел шкембе у волана... То, нали и Цена като ражда, там илядо лева си требе, дофторе са, за тех сметка да немаш... Хапартамента у "Младост", нищо че със комшуту от съседната кооперация един парапет ви дели и цъкате карти на третия етаж на балконите (то, с комшийката социализацията отдавна е факт)...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

79 Bichkiiata | 28.03.201121:00

Toni Andonov

Какво да се прави, това са кръговратите на живота, акането, чуркането и те се повтарят. Обаче има нещо съмнително в това, че си като Тея, на нея както и на всяка жена са и разрешени някои работи които ме смущават ако ги иска и мъж.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.03.2011, 10:49

78 Rodrigo Diaz de Vivar | 28.03.201100:04

Жив да си ми Тони.
Ей тъкмо сега се разделихме с една твоя наборка, дето и е писнало от мъгляви разсъждения.
Иска милата да отидем на ресторант, да хапнем добра кухня, да пием по нещо добро в клуба, а след това да напълня дупката колкото мога.
Ей така скучно да си повика.
Пък ти си приказвай за скуката и еднообразието на бохемския живот.
Води я в планината, бери и цветенца и и показвай небето.
"Опедерастиха се младите, но пък е за добро, ще си отебем."
Това е "мъдрост" на мой приятел.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

77 Mile Manolov | 27.03.201121:36

Тони, а ти ко искаш да правим бре? Да преписваме меднелеевата таблица за разнообразие ли? У тоя свет се пие за да се "резетнеш" и да почнеш седмицата изпразнен от съдържание у секи смисъл иначе се случва да се хлъзнеш у среда например, а не е убаво ^^
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.02.2011, 13:08

76 Toni Andonov | 27.03.201119:46

Подкрепям Тея, напълно. Аз съм на 30г. Това, което ме удивлява е ограничената инициативност и идейност на българина, както стила и начина на прекарване на свободното време. За това и аз движа с по-малки от мене, защото се чувствам по-добре. Моите връстници, освен, че са уморени винаги и имитират постоянна заетост, мога да ги оприлича на хора, чийто ежедневие се свежда само до работа, храна и жена му/децата или мъжа/затворени в апартамента или събота на хижа (пиене и ядене). Ние не живеем, а ПОВТАРЯМЕ, повтаряме политиците които си избираме, повтаряме да си купим неща от същият магазин, в който са ни нагрубили, излъгали в теглото на сиренето, повтаряме грешките си многократно, повтаряме си че има надежда от отколешно време, повтаряме уикендите си в правенето на едни и същи скучни, еднообразни елементарни човешки операции, повтаряме думите си, пътя за да си купим хляб. Ние сме като грамофонна плоча с един и същи запис и иглата спира и почва да повтаря последния акорд винаги на едно и също място. Ако времето не е спряло, то цикъла му е много къс...и отново и отново...
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани