Ако ще изневеряваш, нека е с красива жена | webcafe.bg
Webcafe

Ако ще изневеряваш, нека е с красива жена

Николета Бонева Ховрин
06.05.2012, 18:18 (обновена 09.05.2012, 11:04)
Жена

Така си вдигаш цената пред останалите

Изневярата си е изневяра, няма какво да я обяснявам - прецаква нещата, това е едно на ръка.

Но има значение дали ще изневериш с някакво безцветно девойче, дето не бих забелязала, ако се размина с нея по улицата или с мацка, пред която жените губят ума и дума, и като я видят тичат до фитнеса, фризьора и най-близкия магазин с високи токчета на висока цена.

Ако изневериш с красива жена - това е предателство, ако изневериш с грозна жена, е унижение.

Драги мъже, нали сте усетили разликата във вниманието, което получавате от свободните жени, когато влезете в нощно заведение сами и когато влезете в нощно заведение, придружени от супер-яката-мадама.

Независимо ви е гадже, сестра, колежка или личният ви психотерапевт, независимо дали я прегръщате, целувате или просто й купувате пиене - няма значение. Фактът, че друга жена, при това не каква да е, е решила да прекара вечерта си с вас, автоматично ви вдига акциите.

Това е сигнал за всички останали жени в заведението, непреведим на адекватен език, че вие "си струвате". Веднага ще бъдете забелязани. Гаранция.

Е, сега вземете цялото това усещане и го обърнете наопаки. Ако влезете в същия бар с някакво девойче, такова едно - леко трътлесто, с недотам измита коса, и въобще не нещо, което ще разбуди дори и нашите сексуални фантазии, акциите ти спадат.

Защото всяка жена се сравнява с нея и ако оцени продружителката ти негативно, оценява и теб така. А какво остава да кръшнеш на жена си с това "нещо". Това ти действие повдига въпроса: "Абе ти мен познаваш ли ме въобще?!!", защото тази жена, която е избрала да живее с теб, е минала бая години, изпитания, избори, усилия, връзки, за да е това, с което си лягаш вечер. И се гордее със себе си.

И изведнъж ти играеш на дъмпинг, оценяваш по-високо от нея (щом си кръшнал) някакво си кифле там, на което тя не би обърнала внимание. Защото красотата, драги ми Казанова, не е въпрос само на биологическа даденост, тя е въпрос и на интелект. Всяка жена може да изглежда добре - достатъчно е да знае как да го направи и да положи усилие.

Адът на жените са другите жени.

Когато един мъж изневери с жена, на която останалите жени се възхищават, репликите, които ще чуе неговата половинка са: "Той не те оценява достатъчно", "Мъжете са такива", "Сигурно тя е виновна, нещо го е хлъзнала", "Слаби са им ангелите - като видят готина мацка и им се подкосяват краката"...

Един вид, не е добре това, дето си направил, ама не е като да не е разбираемо. В крайна сметка, колко такива сме виждали.

Когато един мъж изневери с незабележимо девойче първо няма реплики. Настъпва неловко мълчание, изпълнено със съжалителни погледи към измамената нежна половинка. Това мълчание съдържа неизречени мисли като: "Ха-ха-ха-ха-ха",  "Лелееее, ама какъв е тоя, бе...", "Тя, като ни обяснявяше колко е готин, сигурно е послъгвала - да не й се смеем", "Толкова ли е изпаднала?", "А Митко колко я обичаше, как можа да го зареже заради този..", "Знаех си аз, че тя нещо крие, те не бяха щастливи и без това"...

Тоест тя излиза глупава и не-толкова-яка, а когато намесиш репутацията на една жена като резултат от връзката ви, означава, че се изправяш не просто срещу женските бесове, но и срещу нейното его. А това е по-лошо, отколкото си мислиш.

По-добре да е красива.

Ако ще кръшкаш, поне избери жена, към която никой от двата пола не би имал забележки. Първо - ще си направиш кефа, второ - по-добре само предателство, отколкото предателство и унижение за половинката, трето - жените ценят по-високо мъжете, които са "хванали" по-яки жени, дори и в тази ситуация. Така че ако в резултат ти бият шута - поне ще си хванеш гадже по-лесно.

Oще: жени  изневяра  красива  мъже  половинка 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 25.08.2012, 16:52

69 Кованджиев | 25.08.201217:34

А защо отхвърлените жени са толкова отмъстителни???
Следва вашия коментар.Мяяуууу. Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.10.2010, 22:15

68 Eneya Vorodecky | 21.06.201213:52

Ейй, представете си, значи няма да изневерявате с която душа и сърце (и пишка) искат... а само с красавици... дори да не ви е красавица дръпнала вниманието, защото САКЪН, какво ще си помислят околните, представете си, вие изневерявате за секс/отношения, баче публиката ако не ви хареса другарчето и край... няма секс за вас.
Абе данък обществено мнение е голяма работа, ама това вече звучи повече като виц. Реално ли има толкова емоционално и интелектуално застреляни хора или тук се гаврят с нас?

А жените не изневеряват ли или ние можем както с красиви, така и с грозни (или тук ще е другия стереотип, не с красив/грозен, а богат/беден?). Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.11.2010, 20:25

67 Боби Перу | 21.06.201204:03

Оскар за парфюмирана простотия.Но поне се изходих добре,след невнимателния прочит на тая душевна повръщня. Кул
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.04.2012, 17:08

66 Diane Lane | 09.06.201202:11

Леле, Ховрин, по-добре беше когато не пишеше. Ебати мирогледа имаш, момиче! Ами ти си направо жалка, не се излагай. И, освен всичко друго, нямаш ли по-смислени теми за упражнение? В тази държава се случват толкова ужасни и съдбоносни дори неща, обществото се тресе от скандали, а ти си седнала да занимаваш аудиторията с некви измислени проблеми. За теб е от огромна важност с каква (по външност) жена са ти изневерили. Ами, извинявай, но съдейки по това дето си написала, има много голяма вероятност тя да е по-умна от теб. Прекалено много залагаш на външния вид, момиче. За теб няма ли Екзюпери, зен, нещо по-духовно така, да ти мине през русата главица? А както е известно, рускините бързо се скапват и много пият, а това допълнително ги скапва. Е, какво ще правиш тогава? Няма да си вечно млада, нали? Ами според теб излиза, че тогава мъжът ти с пълно право трябва да те шитне и да си вземе нещо по-младо и представително. Но един съвет от мен: мъжете обичат да се показват с хубави жени, но накрая се женят за грозни. Така че, сменяй чипа, скъпа, и по-скоро, докато не си му омръзнала или докато не е разбрал колко си куха отвътре.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.06.2012, 20:54

65 Дива Пешеходка | 08.06.201220:55

Срам за Шумен....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.01.2012, 15:57

64 Диян Янков | 14.05.201209:03

по добре вика muhihihihi

по добре ама за кого ? muhihihihi


не стига , че ... ами и на кура наклон ше ни давате Смее се

по принцип .. всяка жена на която се изневерява ..
си заслужава усещането , което предизвиква изневярата .

дали е станала мърла , ленива , мързелива .. или друго ..
не е толкова интересно ..

интересна е логиката и интуитивното схващане на жената в един такъв момент .

ако е грозна дебела и ниска тази с която е изневерил мъжа ..
автоматичното заключение и извод на околните е , че на тази жена на която са изневерили с такава .. нещо и куца доста сериозно ..

това не понасят жените !!

не понасят някой да им каже по такъв начин , че не ги бива .
а не че няма да преглътнат изневяра ..
за жените изневярата е доста по лесна за преглъщане ..

даже в някакъв момент проявяват солидарност с изневерилия ..
когато е изневерил с яката мацка ..
викат си поне си е направил кефа ..
тая е толкова готина , че всеки би я пожелал ..

а на грозната и дебелата какво да и желае ? Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.11.2010, 06:28

63 critic | 14.05.201204:02

Колкото повече толкова повече. В смисъл - колкото повече написани глупости, толкова повече коментари....
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 15.08.2011, 23:30

62 Radelen | 13.05.201216:21

И кому са нужни такива статии питам аз и отговор и не искам... Чуди се
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 11:52

61 Dimitar Stamboliyski | 10.05.201215:29

Сторми, мани, верно е от'секъде Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 18:49

60 conscience | 09.05.201220:25

По-добре богат и красив отколкото беден и болен
   

оценка

+0 -0