Курс по стенене, масаж и връзване | webcafe.bg
Webcafe

Курс по стенене, масаж и връзване

webcafeLifecafe, по Guardian
29.01.2016, 16:50 (обновена 04.02.2016, 10:33)

1 от 4 снимки Назад Напред

секс, секс фесивал

Снимка: © Getty Images

Всякакви фетиши, сексуалности и практики са представени на двудневния "Фестивал на наистина добрия секс" (Festival of Really Good Sex) в Сидни, Австралия

Така нареченият "Фестивал на наистина добрия секс" няма как да не грабне вниманието на всеки, който следи програмата със събития и актуалните тенденции в секс-индустрията вече пета година.

Очакването е нещо като първия учебен ден - вместо да тръпнеш какъв учител ще ти се падне за класен ръководител, сега очакваш да видиш как хора мастурбират или правят нещо, за което само си чувал.

Festival of Really Good Sex се провежда в края на януари всяка година в Сидни, Австралия.

В рамките на два почивни дни посетителите са приканени да "премислят какво означава добрият секс за тях, отношението им към секса изобщо и тяхната идентичност". Дотук със скучната част.

Организаторите са включили семинари, пърформанси и вечерна парти програма - от "Как да правим бебета" до "Порно йога за порно любители".

Има и курсове по еротично връзване, водени от японка, по стриптийз, така че да не се излагане пред вашия партньор, по масаж на пениси, както и специални съвети за дебели хора как да превърнат излишните килограми от недостатък в сексуално предимство.

Когато казах на приятелите и колегите ми, те моментално ме взеха на подбив, а аз си представях, че отивам на масова оргия.

Всъщност, по-голямата част от програмата е теоретична, предимно дискусии, но практическата част също си я бива. Има много нерви, смях и неловки ситуации от сутрин до вечер. Това е един от сигурните начини да останете без пари, особено ако сте туристи, и в края на деня винаги остава съмнението дали си е струвало и не беше ли по-добре просто да отиде на плажа.

Започнах със семинара „Дишане и стенание по време на оргазъм", воден от известния практик и учител по еротичен масаж Джоузеф Крамър.

В началото той показа няколко техники за дишане, защото това се оказа от ключово значение за доброто сексуално преживяване - сами със себе си или с партньор. Последва 30-минутна обща еротична медитация, в която всички упражнявахме дихателните техники - вдишване и издишване.

Ефектът бе осезаемо стимулиращ и в един момент хората отпушиха гърла. Един мъж започна да вие като шотландско овчарско куче, а жената до мен сякаш преживяваше родилни мъки. В този сюблимен момент единственото, което ми идваше наум, беше моят телефон, напъхан в дъното на чантата, откъдето след малко щеше да бъде изстрелян перфектният tweet.

Накрая имаше щастливо разплакани хора. Все едно бяха преживели някакво прераждане или географско откритие, а мен дори обещанието за колективен организъм, предизвикан с дишане, не ми действаше и не ме интересуваше пред дигиталната зависимост и стремежа колкото се може по-бързо да се добера до телефона.

Осъзнах, че трябва да се пречистя или поне да инсталирам приложение, което да ми напомня да прекарвам повече време в „реалния свят".

Още един извод - знанията за секса толкова много липсват

Единственото, което помня от училище, са няколко снимки на гениталии, както и стадиите на сифилиса. В класните стаи не се отваряше дума за удоволствието или желанието за секс, а по-скоро за безопасността, съгласието и доверието към партньора. Тогава ни разделяха на двойки и се упражнявахме в поставянето или в нарушаването на граници.

Може би сексуалното образование трябва да е малко по-различно, но това е друга тема.

Фестивалът на наистина добрия секс за мен продължи с курса „Зарадвай татко", евфемистичен израз за BDSM, в който жените са „сладките момичета на татко" и ролята на мъжа е акцентът.

От самото начало нещата тръгнаха ударно и водещият Лукас Зрипа избра най-сексапилното момиче от публиката, покани я на сцената и с едно махване на ръка й заяви: „Аз ще те имам". От там насетне нещата не станаха по-малко странни.

Водещият намести девойката в скута си и започна да я гали.

Говореше й неща от сорта на "Татко знае най-добре", "Хубаво е да си лош", че ще я накаже, защото не му се е подчинила, включително като й вземе колата и кредитната карта. Обясняваше, че доброто му момиче трябва да спечели отново неговото доверие, а също така и да му даде пълен достъп до телефона и електронната й поща.

В това време шокираната публика научаваше много за този вид връзка между "татенцето" и "подчиняващото се момиче".

Това може и да работи за някои двойки, но не мога да приема финансовия контрол и правото на жената да откаже секс.

По-късно Зрипа обясни, че във BDSM връзките доминацията на единия партньор и динамиката е въпрос на общо съгласие.

"Един от основните въпроси на курса е колко далеч може да стигне съгласието, ако двамата са обвързани от силна любов и доверие. Отговорът, който давам, е - таванът е в небето. Важното е заедно да определите правилата", каза той.

Фестивалът наистина няма ограничения - има модули, посветени на секса между мъже, половия контакт с дебели хора, 15-минутни масажи на клитора и на пениса, полигамия, изневерите, еротичната фотография, дори на прегръдките. А за най-издръжливите има и 4-часов сексуален ритуал, в който да се включат.

Ако търсите дефиниция на добрия секс, този фестивал предлага много възможности, така че в края на деня наистина може да имате по-добра представа в главата си, теоретично или практически.

Oще: bdsm  връзки  двойки  добър секс  еротично връзване  любовни връзки  наистина добрият секс  секс  секс курсове  секс с дебела жена  сексуално образование  уроци по секс  хубав секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 23.05.2014, 08:51

1 Ivan Bardarov | 29.01.201619:35

Защо, кажете моля ви защо
да губя време над задачите,
щом в сексучилището на града
най-тачени са повтарячите?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани