Жените, които симулират оргазъм, изневеряват | webcafe.bg
Webcafe

Жените, които симулират оргазъм, изневеряват

webcafeLifecafe, по Huffington Post
18.08.2016, 10:20 (обновена 29.08.2016, 17:43)
o

Проучване разкрива връзката между театъра в леглото и изневерите.

Крехко и мистериозно нещо е женската сексуалност. Да си бил с много жени не е никаква гаранция за това, че си успял да опознаеш дълбоките страни на тяхната чувственост и да им доставиш истинска наслада.

Това за жалост понякога не се случва дори в сериозна и дълга връзка, защото не всички са готови да говорят наистина открито за секс, предпочитайки да го раздават като по филмите.

Така понякога вместо освобождаващ и страстен контакт се случва театър. А някои дами са особено добри актриси.

Жените, които редовно симулират оргазъм в сексуалните отношения със своя партньор са по-склонни да му изневерят според проучване върху женската сексуалност, публикувано от Международната академия за сексуални изследвания (IASR).

Авторите на проучването Райън Елсуърт и Дрю Байли се допитват до 138 жени и 121 мъже в романтични връзки в желание да открият еволюционнoто предназначение на женския оргазъм.

Хипотезата им била, че неговата основна функция е да задържа жените в моногамна връзка.

Според изводите от изследването, честотата на самите оргазми няма отношение към това дали една жена е склонна да изневери или не, но навикът й да симулира върховно удоволствие има връзка с подобен риск.

По-конкретно, установено е, че симулацията на оргазъм пряко се свързва с вероятност от минало, настоящо или бъдещо сексуално предателство на партньора.

Експериментът е в противоречие с други проучвания, които предполагат, че жените симулират оргазъм, за да защитят егото на партньора си и така да го задържат по-дълго време ангажиран и заинтересован във връзката.

Oще: връзки  женски оргазъм  изневяра  интимност  отношения  предателство  секс  симулиране на оргазъм 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 12.11.2010, 17:05

2 fleur | 20.08.201612:19

Когато се налага симулиране - работата не е в ред, логично е да изневеряват.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

1 boris | 18.08.201621:04

Мъжете които симулират финансов успех, също мдоста по - често изневеряват.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани