Някъде между Ева и змията | webcafe.bg
Webcafe

Някъде между Ева и змията

Боряна Влъчковска
12.01.2011, 12:11 (обновена 12.01.2011, 21:13)
жена

Всъщност, като се замисля, освен да се хвали чисто по балкански за размера на своята мъжественост, друго за българина-мъж не се сещам

Cприхав, скръндзав, самонадеян, самовлюбен, страхлив, смотан...

"Стига си съскала, смени плочата" - ми казва моята приятелка.

"Добре - казвам аз - злобен, завистлив, закостенял..."

Е това е равносметката. Между тези типажи трябва да избера моя бъдещ съпруг. Бащата на децата, които искам да родя!

1.Самонадеяният - гаджето ми от ученическите години. Красавец и отличник - неочаквано добра комбинация, за да не заподозре човек, че "има нещо гнило в Дания". Естествено, нещата си дойдоха на място - ужасен спомен за първия ми сексуален контакт. "Я, ма ти наистина си девствена" и последващата акробатика, осморки, премятаници, ха навътре, ха навън... кошмар.

Оргазъм ли?!!! ... Не събрах кураж да му кажа какво отвратително преживяване ми поднесе. Или може би съм си мислила, че проблемът е в мен, та нали той имал много други преди мен.

2.Самовлюбеният - баткото, който ми разкри вълшебствата на сексуалното удоволетворение. Пак красавец, телефонът му прегряваше от обаждания. Чувах откъслечни фрази на звънливи женски гласчета, след някой и друг разговор (с цел да бъде онагледена неговата мъжка толерантност) баткото изключваше телефона, заявявайки, че никой не е от значение, когато той е със своето малко зайче.

Глупачка, аз пък взех, че се влюбих. Не ми звъни - рев, флиртува с други - рев... Накрая реши, че иска да се женим. Ама как, аз съм на 17, ти на 23, можеш да поизчакаш. Обиден - тогава ще го направя с друга. Е, направи го... рев. След време разбрах че е сменил няколко - какво облекчение, а аз аха да падна в помийната яма.

3.Сприхавият - чудесен до момента, в който решиш, че не си на неговото мнение и... избухва Везувий. Това беше най-жалката връзка, която съм имала. Човек на изкуството, възприел живота като сцена, очакващ само ръкопляскания. Опитах ли се да го изкарам от някоя роля, върху ми се изсипваха хули, злостни нападки и разяснения относно моята ограниченост и липса на въображение - т.е. нещо от сорта тази краставица не е краставица, а мечът на Дон Кихот... Оставих го да се любува на театъра на живота си, зрители винаги има, ръкопляскания също... няма какво да го мисля.

4.Скръндзавият - много пари, лъскави коли, класни заведения, масажи, спа и други глезотии, отслабване с диетата на д-р Емилия незнам коя си... Домът му - последен писък на модата, комфорт. Страхотен секс. Дори съм на път да преглътна несекващите хвалби за сегашно благополучие и бъдеще на мултимилионер.

Нова година, подарък за мен - прекрасно пакетиран, завързан с панделка... ключодържател! Anyway, рекох си, мъж - не разбира. След радостните ми възклицания, шикозен ресторант, току седнали и самодоволното заключение: "Яж колкото и каквото си искаш, аз с тая диета съм направил такива икономии, че...". Забих нокти в длани, само и само да не изкрещя в лицето му гневните напиращи слова.

Финалът беше последваща забележка, че роклята ми е много разголена и той щял да поеме инициатива за моя гардероб. Грижовен човек. Станах и напуснах мълчешком, този път без драми и обяснения, дори се обърнах и му смигнах кокетно на изпроводяк. Явно преживяното започваше да дава циничен оттенък на моето мислене. А не бях такова момиче...

5.Смотаният - математик. Трябва ми здрав разум като компенсация на моя прекален романтизъм. Прекалено здрав разум - мечти не ми останаха. Всяко едно мое бъдеще действие беше подлагано на строг анализ, подплатен с "разумни доводи". Изгубих цялата си спонтанност, стигнах дотам, че в магазина се колебаех  по 15 минути кой домат да взема - онзи по-мекия, дето по мое мнение беше и по-сочен, или този твърдия, щото според теорията на вероятностите е по-малко вероятно да се окаже скапан отвътре.

Добре, съгласна, но така и не успях да вникна по каква теория, теорема, лема моят партньор изчисляваше моментите за интимност, според мене по тази - „6 от 49". Е, задрасках фиша.

6.Страхливият - да не се нарани, да не настине (що отвари съм правила), да не му се отрази прекомерния стрес. Лягахме по часовник, правехме секс по часовник, хранехме се в точно определено време от страх да не разстройваме биологичния ритъм.

Казват, че с какъвто се събереш, такъв ставаш, склонна съм да поспоря за по-горе изброените случаи, но тук при толкова болести със смъртоносен ефект как любимото ти място да не стане аптеката, при толкова нелепи случайности как да не ходя на прибежки от един светофар до друг или да не се вглеждам във всяка поолющена сграда, може някоя тухла из засада да ме апликира върху неравните павета, които също дебнеха и протягаха хищни ръбове, аха да ме направят поредния строшеняк, лъскащ скамейките в Пирогов пред вратата с надпис „Гипсовъчна". Абе, както обичаше да се изразява моят човек -"Страх лозе пази".

Краят тук е доста ексцентричен. Ми той избяга, ей така, просто драсна. Смилете се, не се смейте. Разхождахме си кучето на една поляна в покрайнините на Бояна, когато ненадейно се появи човек, водещ 3 крави. Под недоумяващите ни погледи една от кравите се запъти към нас. „Не бойте се, викаше краварят, тя е кротка" и аз повярвах. Страхливият - не, хвърли каишката на кучето и с бясна скорост на подскоци се шмугна нейде из храсталаците. Е, кравата дойде, подуши кучето и си замина. И аз си заминах от страхливия - завинаги.

Всъщност, като се замисля, освен да се хвали чисто по балкански за размера на своята мъжественост, друго за българина не се сещам. Няма го и в историята като кавалер, като... абе, като мъж... май само дамите ще ме разберат. Не си спомням коя първа го изрече - "Мъжът в живота ми съм аз". Мда...

Oще: връзка  жени  мъже  секс  съпруг 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 22.03.2011, 14:04

144 kick | 25.03.201110:41

хахаха добре се посмях, четейки за страхливия Много щастлив Вярно, че повечето мъже спадат към тези категории, но все пак има и нормални. Ноо на всички ни е ясно, че всеки човек си има трески за дялане и по-добре, че е така, защото ако не е страхливия, самонадеяния, стиснатия и т.н. тогава идва ред на скучния...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.01.2011, 10:29

143 M_I_R | 20.01.201111:39

офффф - и на мен взе да ми писва това непрекъснато женско оплакване по статиите - мъжете това, мъжете онова,мрън - врън...
дори и голяма част от нещтата да са верни - какво ще постигнем с това
мрънкане ? - мъжете ще прочетат статията и ще си кажат : "вярно е ! такъв съм! я да взема да се променя, че съм просто отвратителен! "

толкова ли нямаме положителни примери и хора в живота си за които да пишем?
Въпрос?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

142 Ramaqna17 | 19.01.201107:04

Михаил,грознико,никога няма да надраснеш това момче,а ти другия вземи се стегни,приятелства няма,кой ти е казал,че живота е хубав,споделяй си на ум не се прави на писател,освирепи говедата и какво..нищо!Оплюха те ,това ли търсеше,не си попаднал на място...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.12.2010, 06:00

141 Mihail Karadzhanov | 19.01.201100:52

Аезакми,
ти си педал ебан и грозен
травестит на токчета помпозен
в гъза си пръчка носиш ти
и от нея облизваш устните си

Живота е гаден за балък като теб
защото си девствен на двайсет и две
Защото си грозен и тъп и противен
и това в което те бива е да си жалък и пасивен

Поемаш хуища гигантско-грамдни
Ебат те животни с вибратори жадни
И чудят се всички защо си такава
пача, путка и лайно на крава
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.12.2010, 06:00

140 Mihail Karadzhanov | 19.01.201100:35

АезПедал,

Моли се да не те намеря, светът е малък!
Лош или много луд Палав Лош или много луд
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.01.2011, 06:47

139 aezakmi | 18.01.201123:37

Миличка тези мъже вие жените ги създавате, защото вие ни възпитавате ясно ли ти е - и като си толкова феминизирана какво ми хленчиш като шибана дамсел ин дистресс
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.01.2011, 06:47

138 aezakmi | 18.01.201123:27

Проблемът ми с младите жени е, че... харесвам възрастни жени над 30! Поздрави на Злати! Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.01.2011, 06:47

137 aezakmi | 18.01.201123:27

Яд те е че съм по-красив и готин от теб. Всъщност мацките си падат повече от мен от колкото по теб! Проблемът ми с младите жени е, че... харесвам възрастни жени над 30! Поздрави на Злати! Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.12.2010, 06:00

136 Mihail Karadzhanov | 18.01.201123:16

Хахахаха, Аезкин е девствен на 22 и коментира ебахти статията Хаххахахахаха Много щастлив Шокиран Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.01.2011, 06:47

135 aezakmi | 18.01.201123:14

По личен опит знам, че жените спадат в същите категории. Ти със сигурност за околните си в някоя от изброените категории. Какво ще кажеш за "мис комплексирана многознайка". Ти мъж ли си търсиш или баща на детето?! Това звучи толкова отвратително, ти си само един ходещ инкубатор, чиято единствена цел в живота е да издриска дете, това разбирам от това "баща на детето ми". И то няма да е само твое дете отрепко, защото ще е и на баща си, какво е това собственическо поведение!?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани