Жените предлагат само секс 2 | webcafe.bg
Webcafe

Жените предлагат само секс 2

Миро Апостолов
15.09.2011, 11:03 (обновена 16.09.2011, 14:30)
Секси женица в зелено

А това Нинче обожаваше да се прави на интригуваща мацка... По неособено умен начин

Мацките са обсебващи. Вплитат се в живота ти и пускат безброй разклонения във всеки твой ден и час от живота ти, опитват се да те обсебят и в мислите ти.

Имаш чувството, че са развили някакво особено сетиво, чрез което те следят, знаят предварително нещата, които тепърва ще разбереш за себе си. За това работи и цяла мрежа от приятелки.

Мацките са нелогични. Когато се отвратя от номерцата за пореден път и кажа на съответната, че искам само секс, аз казвам точно и само това - че искам само секс.

По нейната си логика обаче тя търси куп скрити нюанси в тези простички три думи. Колкото по-откровен и еднозначен съм, толкова повече мацките включват арсенала от номера. Може би защото обожават да контролират всичко и ги ужасява мисълта, че им се измъквам.

Може би, ако им казвах точно обратното - сладки приказки, обещания, романтика и т.н., тогава щях да съм им безинтересен. А така ги предизвиквам - и те се развихрят.

И комедията почва - аз се изплъзвам, те настъпват. Започват бясно да звънят. Получавам есемеси посреднощ, драматични обаждания, следят ме кога ще се появя в Скайп. Кошмар.

В началото беше забавно, после - смешно, вече е нетърпимо. Толкова еднакво предсказуемо незряло поведение, хвърлени на вятъра женски емоции, толкова преиграване. Дори и сънищата ми не са чак дотам сюрреалистични.

Стана нещо с мацките. Отивам в "Кубо" в полунощ. Поръчвам си питието и искам да съм сам. Навсякъде около мен е пълно с гола плът, от 14 докъм 45-годишни. Сред сто момичета, облечени като проститутки - и почти държащи се така, има едно-две нормални, т.е. невзрачни.

Голи пъпове, татута, халки на пъпа, на езика, камъче на зъбчетата, коси с прекалено голям обем, грим, от който изглеждат като близначки, липсващи поли с евтини прашки, топове, разкриващи евтини скандални сутиени, и най-вече поведението... Не знаят какво искат.

Като деца са, днес едно, утре друго. Така им е изгодно. Все някой друг да отговаря за тях. Някой мъж. Някой друг да им е виновен. Да ги води в тъмното. Децата не отговарят за постъпките си, нали? И мацките. Те са деца на мъжете си.

Затова си падат по врачки, по мистерии, чакат някой с милиончета да им падне от небето, киснат цял ден по кафенета и козметички и сивото им вещество гъбясва от бездействие. Така са свикнали, защото, нали, като заголят циците и вдигнат крака, светът им пада на колене. Досадни, дразнещи повторения.

Нинчето не е просто мацка, тя е отделна категория. Има един тип жени, които са родени да развалят хубавите връзки. Това им е мисията в живота. Развалят и семейства, ей така, от кеф, без да се впечатляват. Все едно ядат пуканки. Толкова са посредствени, че развалянето на нещо стойностно им е като храна. Така се поддържат във форма.

Нина можеше да служи за реклама на тоя тип мадами. С нея се срещах преди две години - между другото. Отвреме-навреме правехме секс. Тя знаеше, че едва ли ще може да ме хване за нещо по-сериозно. Но гледаше да забие покрай мен и някой друг, по-старичък, все пак движа със себеподобни богаташчета.

Обожаваше да се прави на интригуваща мацка. Идва с половин час закъснение, но не с кокетен, а с един сериозен, загрижен поглед. Не се усмихва. Казва, че е имала сериозна причина и сяда хем самоуверено, хем притеснено. Сигналите винаги са леко смесени.

Блузка в турско синьо, бухнала черна коса с твърде голям обем, евтина гумена гривна на ръката, кръгли златни обички. Сяда, прегърбена от слабост, и премята крак върху крак. Циците й са големи и направо я дърпат надолу.

Вади мобилен телефон, слага го пред себе си и постоянно, уж крадешком, го поглежда. И това всеки път.

Говорехме си за мистика, за политика, за астрология, за мъжката душа, за какво е сготвила особено старателно вчера късно след работа, но не се оплаква, а само споделя; за това, че парите не я интересуват, за мизерията в България... И не знаеш дори една дума дали е била искрена.

Тая мацка нямаше чувства. Такава стена от прекрояване, от прикриване, такова загрижено и естествено лицемерничене, че в един миг можеш и да й повярваш. Тя те изслушва, не говори много, не настоява, гледа те с тия очички...

Пием и ядем, настройваме се за секс. В крайна сметка тя много добре знаеше, че връзката ни е като за една нощ, че всяка нощ може да е последната ни, тъй че в секса нямаше задръжки, беше добра и обиграна.

Какво да кажа накрая. Ами не мога да си отговоря на защо жените от една страна отчаяно искат да контролират ситуацията, от друга, веднага щом постигнат контрола, губят интерес към мъжа.

Отдавна съм прозрял тая игра. И като едно нормално човешко същество, не искам да бъда контролиран. Не им го позволявам. И така те не губят интереса си, което вече ме ужасява.

Престанете да задушавате! Това не е човешкото поведение. И затова предизвиква в отговор само сълзите ви. Разочарованието ви. Неудовлетвореността ви. В крайна сметка всяка си го получава.

Oще: жени  мъже  секс 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.12.2014, 19:07

260 Шамито | 30.05.201514:13

Забележете автора говори за мацки а не за хора от женски пол.За животински същества които искат само секс каква трябва да е реакцията?Ами също така животинска.При животни от двата пола какъв морален принцип може да установиш освен животински нямащ нищо общо с човешкия морал.Статия която ако не я погледнеш от хумористичната и страна е чиста перверзия.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.04.2012, 00:44

259 hidden_in_the_shadows | 30.05.201502:25

Олала данет.

Тук в тея 200 коментара - всеки се прави, че е расъл в саксия и не вижда по-далеч от носа си. Какви глупости говорите, бе хора!?
Измислица било, такова било, онакова било!? Моля? Всякаш не сте излизали от вас. Мога да ви кажа, че тая бройка на колегата - 200 - големичка е, ама не е нещо специално за човек на 40 години. 25 години да е сексуално активен човек - 8 контакта на година идва. За 10 дни на морето - поне 3 изпаднали можеш да намериш и ти остават още 5 за другите 11 месеца в годината. Да правиш секс вендъж на два месеца с различен/на - не е голяма философия. Особено ако стандартите са ти занижени.

Аз на такива неща съм се нагледал, че даже това с 8-те мадами на година ми се вижда даже скромно. Не за мен де, аз уцелих джакпота и година и половина се лекувах от полови болести, та спрях с безразборния секс отдавна, но имам познати..много познати... Виждам какво се случва. А вие тук се правите на ... абе все тая.

И за да е по-интересно - да разкажа случка от преди 2 седмици. Чакам приятел за по бира в петък. Само 1 бира - затова и бях с колата. Изкъпах се, изтупах се, излязох и седнах в колата да послушам малко чалга и да пуша 1 цигара. Звъня му - не вдига.. Идиот - уговорихме се, пък се прави. Пуша си цигарката и му звъня след 10 минути - никакъв го няма. Мина се известно време - звъни ми. Вдигам. Къде е - на паркинга на билла!? Окей - паля колата и тръгвам. Отивам там и какво да видя - седнали в неговата кола с една мадама и пушат, усмихнати. Ясно е какво са правели. Викам им - айде към бара. Той - "Не, брат - трябва да я закарам първо". Супер. Закарахме мадамата, отиваме в бара и какво да чуя - тая същата вечер е била на друг бар с приятеля си, излязла е, но се е изнизала "набързо", уж за да помогне на някаква приятелка да си оправи някаква рокля - а се е оправила с моя човек на паркинг !?
И това е една от мнооогото истории от последните 5 месеца..

Така де, живи, здрави и да ползвате кондоми, за да не берете ядове като мен Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.09.2011, 11:47

258 Miro Apostolov | 26.01.201215:42

Bistra, Красиана, Женина, Iva, Alice, Елисавета, Анета, Dilyana, Rose Mary, Tatyana, Мануела, Hristina, Дарина, Kathy, Анна, Диана... И особено Radina, чийто изключителен характер ме трогваше неведнъж...

Както и ти бейби, която пропускам, за да не изреждам страници с имена..., прочела ме и харесала ме или искала да ме питаш разни неща, на които така и не успях да ти отговоря тук или във фейса, реших да го направя чрез книга. Много страници в нея бяха вдъхновени именно от вашите коментари и писма, момичета.


И накрая се получи... Бруталните истини на един сваляч с над 200 бройки за секса, жените и връзките са в книгата ми "Жените (не) предлагат само секс", която след няколко месеца ще е в книжарниците. Автор е моят добър френд Алекс Павлоff.
През тези пет месеца получих хиляди писма във Фейсбук, предложения за приятелства ... И вярвам, че историите, които съм споделил, ще бъдат възприети от вас като послание за търсене на любовта. Признавам, че пътуването с тая книга беше едно от най-вълнуващите ми преживявания.

Хей, бейби, аз пак искам да съм в теб, но като приятел Намига

https://www.facebook.com/pages/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81/210025282418331
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

257 Michelle | 24.01.201221:58

Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.01.2012, 20:01

256 coolboss | 22.01.201222:18

ДА! Пляскане Пляскане Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.09.2011, 21:58

255 Polly Pavlova | 31.12.201117:35

Mnogo priqtenl stil Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.11.2011, 03:21

254 pompey | 13.11.201103:40

СМЪРТ ЗА ЖЕНИТЕ!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.11.2011, 18:44

253 dj_yavor_vc | 12.11.201120:06

А ти пък Мина си страшно оригинална с това изтъркано клише... Чуди се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

252 fALLEN | 22.09.201120:18

мноу палаФ пиирас... Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 12:57

251 Мина | 22.09.201116:39

Ей, потник, това ти ли си на снимката? Много си грозен, братче, дано поне си богат да ти пуска отвреме навреме некоя стара мома!!!
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани