Мухльовците стават мъже в Интернет | webcafe.bg
Webcafe

Мухльовците стават мъже в Интернет

Елисавета Домовчийска
26.04.2010, 10:42 (обновена 28.11.2014, 19:39)
мъж, мърльо

Мърльото от 22-рия етаж става мъж в Интернет

Той първо е мърльо. Мърльо е условно казано, не е задължително да живее сред разхвърляни дрехи и отдавна немити съдове от презаетата му майка... Може да е от втория или 22-ия етаж, но със сигурност е от някоя крайградска панелка. Крайградска, защото квартали като Изгрев, Тракия или даже крайни блокове в Гагарин и Кючука са за нормалните пловдивчани някаква провинция извън града, населена с довчерашни чирпанци, пазарджиклии, асеновградчани и прочее... но да не го избиваме на градски патриотизъм. Тук става дума за съвсем друго нещо. Става дума за Интернет общуването.

Та мърльото от 22-ия или 2-ия етаж е решил, че може да се представя за нещо в Интернет. Той не е имал сериозна връзка от 20-ти век насам, бил е безработен последните 2 години и три месеца, мама е била негова благодетелка и хранителка, няма възможност да има нормален сексуален контакт у дома, защото го е срам да заведе момиче там, а е вече на 25 или 29 години...

В редки случаи се е случвало да е излизал да живее на квартира, където да съжителства с някоя по-богата от него какичка. За последното вероятно ще ви сподели как е живял и е искал даже да се ожени за нея. Но попитайте нея и тя ще ви каже как едвам го е изгонила от къщи, и че той не струва колкото тригодишния наем на едната стая от апартамента.

Ако още не ви е станало ясно - представям ви днешния „мамин златен" с претенции за независимост и склонност към курварство. Немалко хора казват, че мъжете днес са станали по-големи курви от жените. И ако погледнем повърхностно - случва се мъж да издържа жена, но в повечето случаи мъжете са наясно за какво става дума. Те дават пари, плащат квартири, плащат прически, маникюри и прочее, но с ясното съзнание, че са силните , че от тях зависи да си прибавят точки към актива и да спечелят едно създание от женски пол, което очевидно се впечатлява от такива дарове и такова внимание.

Как обаче стоят нещата с мъжете-курви? В повечето случаи те се запознават по Интернет, представят се за нещастни и онеправдани, изгонени от хазяйката си или отхвърлени от родителите си. В други случаи зарибяват, че ще се захванат с голям бизнес с огромна възвращаемост.

Горките жертви на мухльото-измамник се трогват - мнозина дават само по 10-20 лева, но някои си позволяват волно да пожертват и стотина примерно. Има и единични случаи на измамени жени, които теглят заем от няколко хиляди, за да „помогнат" на измамника.

В повечето случаи боклукът-използвач прекъсва всякакви отношения веднага след като получи парите - ще зариби и друга, и трета после, че и десета... Само понякога, усетил, че жертвата е много податлива, може би ще продължи да я манипулира.

Но никога, абсолютно никога не очаквайте от него нормално държане - няма да се появява на уговорени срещи, ще ви обещава да ви се обади в 9 часа, а ще ви звъни в 10, ще ви остави за малко някъде - уж отива за момент да се види с някой, а няма да се върне, след края на срещата няма да ви изпрати дори с едно довиждане, а само ще гледа как по-бързо да се измъкне...

По това ненормално държане лесно можете да познаете измамника. Въпросът е как след всичко това все още се намират толкова жени, които да се вържат на Интернет-мухльото...

Oще: интернет  мухльо  мъже  общуване 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 26.01.2013, 13:11

12 дали | 18.04.201320:20

към,,алисе,,е щом мъжете сме мрънкала кво да кажем за вас ма сексистка парясницо-и за кво ти е баровеца да ти купи парцалки от мола и после да те изрита след 2 месеца(ако си късметлийка без бой)това ли ти е сентенцията мъжете разполагащите да те подхвърлят цял живот като куфар =е явно някой доста ти е поразбил сърцето ,ще се изтаковам на майка ти на гро..
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.01.2013, 13:11

11 дали | 18.04.201320:19

към,,алисе,,е щом мъжете сме мрънкала кво да кажем за вас ма сексистка парясницо-и за кво ти е баровеца да ти купи парцалки от мола и после да те изрита след 2 месеца(ако си късметлийка без бой)това ли ти е сентенцията мъжете разполагащите да те подхвърлят цял живот като куфар =е явно някой доста ти е поразбил сърцето ,ще се изтаковам на майка ти на гро..
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.02.2012, 18:34

10 Silvana | 11.02.201218:56

Ами само едно мога да кажа.....ГОСПОД ДА ПАЗИ ОТ ТАКИВА МЪЖЕ......ПФФФФАХХХХХ......
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.10.2010, 16:03

9 Daisy | 18.10.201016:29

Мъже - жени, Жени - мъже, все тая.
Какво е това разделение, какви са тези глупости мъжете ли са повече курви от жените или обратното, има основни неща в човешкото поведение и те не се определят от пола. И понеже аз лично смятам, че нямам право да слагам етикети и да съдя този или онзи, смятам че тук е изключително подходяща народната поговорка, че не е виновен този който яде баницата, а този който я дава.
Живота е тук и сега. Ако все пак ти си с някой или с някоя и нещо не те кефи, опитай да го приемеш какъвто е като човек, а ако не можеш - просто е, кажи аз съм до тук и успех в начинанията ти. Нещата, които ни се случват са уроци, житейски опит, нищо повече.
Живота е прекрасен и няма нужда от тези неща, като злоба, обиди, категоризиране и други подобни тъпотии.

И само за протокола и аз съм преживяла подобна връзка, не точно спонсориране, не точно мамино момче, но отчасти ги имаше и тези неща, научих си урока .....разделихме се и всеки по пътя си, никакви лоши чувства, просто различни амбиции и цели :-) muhihihihi
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.05.2010, 21:51

8 Elisaveta Dimovchyiska | 09.07.201023:14

ще направя автокоментар по темата,
та! наскоро ме поканиха в една телевизия в коментарно предаване с подобна тема, но аз отказах да отида, не знаех, че написаното тук е станало чак толкова популярно. отказах по една съвсем елементарна причина - както се досещате, статията е абсолютно тенденциозно написана... а човекът, който я провокира, мога вече само да го съжалявам, по простата причина, че никога няма да бъде обичан..... та не го мисля повече.... но четох доста подобни и свързани истории, и наистина измамите за сметка на игра върху нечия чувствителност не са никак маловажни и редки случки, струва си да се говори за това, за да може жените-жертви,( а ние жените сме си податливи на емоционални манипулации безспорно,) да се предпазят от това явление, ....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.04.2010, 18:26

7 Blanche | 28.04.201018:41

Естественно че веднага има засегнати господа...но статията удари точно в десятката.Аз имах гадже,точно копие на гореописания "мърльо" ,който наистина живееше и до живот сигурно ще живее на втория етаж с майка си,само че в крайния пловдивски квартал "Смирненски".От прозореца му преди се виждаше нивата,сега построиха китна болница та нивата е закрита с болница Усмивка.Въпросния мухльо наистина не е работил последните няколко години и общо през живота си не е работил повече от няколко месеца,продаде нивиците на дядо си и реши да се прави на бизнесмен но некадърника си е некадърник,похарчи всичко за месеци а резултат никакъв.Краката му винаги миришат,не си сменя боксерките по една седмица,обича мизерията и хаоса.Когато е гладен крещи на майка си "дай да ям ма",каквото всъщност е отношението му както към жените около него,така и към приятелите му Усмивка.Мърльото е крайно комплексиран от дете,бил е дебело заекващо момче,което в момента се отразява на заобикалящите го хора.Държи се винаги арогантно,обижда и заповядва и с татуировки и мачовско поведение се опитва да прикрие същинската си мухльовщина.В крайна сметка е нищо повече от беден селски цървул...жалко за следващата жена която ще попадне в мизерния му животец Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.02.2010, 14:47

6 Yorgo | 27.04.201009:57

Да! Интересна статия. Бих искал да кажа поздравления, но нещо определено ме смущава. Аз не съм пловдивчанин, нито дори съм от района около Пловдив - да не говорим, че споменатите райони не съм ги и чувал даже. Та да си дойдем на думата не разбрах защо живеещите в тези квартали са мухльовци, а тези дето са кореняци пловдивчани да не са, та нали последните си викат един на друг "м...."
Нямам намерение да ставам дедектив защо авторката е насочила статията си към тази група хора, но вероятнотя има някакви основания за това. Липсата на достатъчно здрава себеоценка подбужда понякога хората към наивност и след като има податливи ще се намерят и възползващи се. Дали това е само женски проблем - не мисля, вероятно ще се намерят ужилини и от другата страна, но са необходими очи и от другата страна за видят различния нюанс. Лошото в случая е, че подобни рани винаги оставят болезнени следи в човешката психика. Не ни остава нищо друго освен да бъдем по - внимателни и да не се доверяваме на случайни приятелства, то и тук понякога се омотаваме като разбираме погрешно познанството като приятелство, но да не отиваме в друга тема.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2010, 19:10

5 GohoBG | 26.04.201019:10

добър материал определено!
явно Дамата е с опит в нещата... Намига
дейстителността е такава, каквато е, а не
каквато ни се ще и си я представяме във
фантазиите си... Чуди се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.04.2010, 10:36

4 pier | 26.04.201016:58

боже, що вместо да висите в Интерент не ходите да правите компания на мъжете докато гледат Барса-Интер, да видите кви приятни и естествени хорица са и колко малко им трябва, за да се радват на живота - два, три гола на Меси и толкова... кой въобще сваля онлайн в днешно време, това е като да се нахраниш виртуално егати
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.03.2010, 10:06

3 vanko1 | 26.04.201016:06

защо са ви криви мъжете все? това са то българските жени, все мрънкаци, все недоволни. Ми усмихвайте се повече и правилно казва колегата - не вярвайте на всичко, като искате нежност и романтика, търсете си ги другаде, какво правите в нета
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани