Да се омъжиш за девственик | webcafe.bg
Webcafe

Да се омъжиш за девственик

Lifecafe, www.xojane.com
13.08.2012, 16:16 (обновена 16.08.2012, 11:04)
Халките

Снимка: © Георги Анастасов, georgianastasov.com

Когато срещнах съпруга си, бях ужасно изстрадала

Разбрах, че е девствен още на втората ни среща. Беше нещо в начина, по който ме прегръщаше. Е ... може би и фактът, че бяхме на втора среща, а той още не се бе опитал да ме разсъблече.

Вярно, че това говори по-малко за неговата невинност, отколкото за сексуалните маниаци, с които съм излизала в миналото, но все пак си го издаде от раз. 

Колко дълго бихте изчакали вие, преди да попитате някой мъж дали не е девствен?

Аз лично го попитах в прав текст на третата ни среща. Бяхме в един лунапарк и чакахме на опашката за едно влакче на ужасите, когато го попитах директно: "Абе ти девствен ли си?" Без никакъв контекст, без нищо, което да изразява негативна или позитивна оценка от моя страна. Дори не понижих тон заради непознатите хора около нас.

Когато той ми отговори утвърдително, му зададох въпроса, който задават всички хора, сякаш определението се беше променило по някакъв начин: "Значи никога не си правил секс с никой? Нито веднъж?!" Бях изненадана, когато ме удостои с отговора си: "Ами... не".

Това ми се стори толкова невероятно и същевременно изключително хубаво. Аз не бях точно светица, но можех да преброя партньорите си на пръстите на едната си ръка. 

Вероятно се дължи на факта, че сексуалният ми опит до този момент бе доста разочароващ

Първото ми истинско сексуално изживяване се случи в осми клас, когато гаджето ми по оново време ми предложи да го направим. На 13? Не, мерси! Казах му, че е свободен да излъже приятелите си, че сме го направили - и той упражни тази си свобода. До последната си година в гимназията, две момчета ме бяха зарязвали заради това, че им отказвам секс.

Когато най-накрая се стигна до това да правя секс, ме боля много и ми се стори, че това са най-дългите три минути в живота ми. Каква загуба на време само. А за да ми бъде още по-гадно се оказа, че гаджето ми, което беше "толкова влюбено" в мен, накрая прави секс с едно друго момиче в училището - за което разбрах, след като му погледнах електронната поща. След тази случка се отказах от секса за 4 години.

Наруших това с един "приятел с екстри". Само че той не ми беше приятел и нямаше екстри. Оказа се, че бившото му гадже е бременно от него. Тя беше в осмия месец, обаче аз бях тази, която повръщаше в банята.

Накрая случих на един мъж, който толкова много искаше да ми свали гащите, че в един момент започнах да си мисля, че може би там долу има диаманти. И така, в един момент на слабост, се поддадох. Както става в сълзливите романтични комедии, след това се привързах силно към него, а той се оказа най-противният човек, който съм срещала. 

Когато "връзката" ни приключи, бях благодарна на бога, че не съм забременяла от това животно 

Когато срещнах съпруга си, бях толкова изстрадала, че обмислях да постъпя в манастир. Следователно неговото признание, че чака да се ожени, преди да прави секс, беше странно, ала освежаващо за мен.

Навремето не съм мислела, че той и аз ще се оженим, а просто ми беше кеф да излизам с някой, който не ме притиска да правим секс. Кой би могъл да знае, че обещанието на този мъж да се пази за сватбата си е ключът към спазването на моето лично  обещание?

Когато се сгодихме и хората откриха, че не правим секс и се пазим за след сватбата, изведнъж ме обзе непреодолим шок и ужас. Осъзнах, че всяка двойка прави секс, особено сгодените двойки. Беше достатъчно старомодно за някои хора, че все още не живеем заедно, ала да не пробваме секса преди да се обвържем доживотно си беше направо отживелица. 

И все пак бях доволна от обстоятелствата

Всъщност си мислех, че те добавят един различен елемент във връзката ни. Има какво да се каже за очакването. Не съм от най-търпеливите, но ми харесваше идеята за забавеното удоволствие (особено като си спомнях за всички онези моменти, в които нямаше никакво забавяне, но и никакво удоволствие). Някои дни просто бяха по-тежки от другите.

Макар че бях сигурна в решението си, хората около мен непрекъснато се опитваха да ми всяват страх с въпроси за това дали съм наясно с всички ужасни неща, които биха могли да се случат, ако се омъжа за девственик.

Една от приятелките ми, която беше напълно ужасена, ме попита: "Ами ако не знае къде да го сложи?" Сякаш пък има милион и едно места, сред които да избира, докато аз лежа под него парализирана и не съм способна да го насоча, ако е необходимо. Други пък питаха: "А ако не знае какво да прави?" На което отговарях с: "А кой въобще знае?" 

Характерно за секса е, че трябва много тренировки, за да се напаснат двама души

Независимо от това колко опит имат хората в една връзка, пак се налага да се научават на някои неща. "Ами ако свърши след 15 секунди?" е друг загрижен въпрос, който много ми задаваха. Бях обмисляла този риск, но реших, че все пак ще правим секс повече от веднъж в живота си. Една преждевременна еякулация не е основание за развод.

Вече са минали около 6 месеца от сватбата ни и все още се опитвам да намеря тениска, на която пише "Омъжих се за девственик и оцелях!". Ама наистина, всички тези притеснения бяха напразно. Той знаеше къде да го сложи, как да го направи и не свърши за 15 секунди. Това не само е оцеляване, ами си е чист успех.

Жени с девствени гаджета от всички народи - имайте надежда! 
Разбира се, стига да нямате някоя ужасяваща история, свързана с това. Предполагам, че все пак има и хора, които също са се омъжвали за девственици (или поне са правили секс с тях) и това е било едно от най-лошите им изживявания. Аз обаче такива не познавам, така че ако сред вас има от тях - нека споделят историята си!

Oще: брак  девствен  девственик  жена  мъж  сватба  секс  съпруг  съпруга 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 31.10.2010, 20:02

66 азът | 18.09.201514:58

Е заради такива, ебящи се неправилно трябва да дойде ISIS. После ще ви питам пак как я мислите. Бесен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.11.2012, 12:50

65 lilavolale | 21.11.201221:29

Много ме забавлява тази статийка...браво...и човек преди всичко трябва да прави каквото си иска и каквото усеща, че е правилно за него самия, а всичкия страх, който се излива от околните може да се върне при тях или да отиде в канала...страха е от различното и неизвестното...изисква се смелост, за да скочиш....и да полетиш...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2012, 11:29

64 Nick-Web | 18.08.201211:38

Леле, колко хейтъри има тук!

Вие нямате ли си друга работа :-) смешници.

На мен много ми хареса статията - искрена и добре разказана, а и историята си е за похвала - че все още има хора, които са готови да правят това, което чувстват за правилно без да се поддават на натиск от познати и непознати, от обществото като цяло. Защото това е твоя живот, затова трябва да правиш в него това, което те кара да се чувстваш спокоен и жив.

Желая ви много успехи и радост за в бъдеще!
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 23.07.2011, 20:43

63 Бобо | 15.08.201220:38

Бички, говориш за човек от канадския щат британска колумбия. Със сигурност за секса е виновна украинската жилка а за неплануваната щерка си преборил немската. Да ти е жива и здрава и убава. Кул
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

62 Bichkiiata | 15.08.201220:00

peta_wawa

Много чалма там при вас ма кака, а и как може да сравняваш Монреал с Торонто по колорит.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

61 fALLEN | 15.08.201219:45

чакайте малко бре, някаква, която, по сосбтвените и думи, е живяла, живяла, та чак и е писнал живота, среща някакъв, дето живот не е виждал, та целия му свят грее в очите на таз мръхла сега. какво по-логично и симетрично в таз подредба? Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

60 peta_wawa | 15.08.201219:24

Бички, да имаш да взимаш, след Дубай нах-много националности живеят в Торонто. Монреал е назад, направи си справка Намига. Сега като се отдели Квебекия като отделна държава ще мине още по-назад сигурно Плези се.
Колкото до девствениците, ще им кажа само че всички ще съжаляват и те, и партньорите. Нямам нищо против мъжете около 30 и нагоре, но тези от 16 до 20 бяха УАУ Смее се, такива маратони само в спомените по-късно Смее се ....
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

59 Bichkiiata | 15.08.201217:59

А щерката девствена ли е, Бички?

Ха-ха-ха леко, тънко по лайснта лело, но ще ти отговоря.

Голямата кукла, мисля, че си загуби девствеността това лято с един 19 годишен разбойник, но аз не я питам за такива неща.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

58 Bichkiiata | 15.08.201217:48

лело

Не тази малката е на 5 години, а на 5 август другата навърши 18.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.09.2010, 15:20

57 Manuela Gerenova | 15.08.201217:45

Марийке! Ти къде така без да почерпиш?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани