Кратък наръчник за принцеси – част 2 | webcafe.bg
Webcafe

Кратък наръчник за принцеси – част 2

Ради
20.10.2010, 17:24 (обновена 20.10.2010, 17:40)
принцеса лия, междузвездни войни

Къде си бе, принце, че ми омръзна да чакам в тоя коптор

Драга принцесо! Моля, прочети първо "Кратък наръчник за принцеси - част 1"! (От редакцията)

5. Снежанка

Това е наистина трудна приказка, но пък си заслужава. Първо трябва да се скарате със семейството си и да заминете да живеете далече. Трябва да станете напълно самостоятелна и да се научите да вършите куп неща, за които  у дома не сте и предполагали.

Възможно е да живеете със седем момчета, докато чакате принца, но тъй като няма пълно щастие, те ще са джуджета, всяко с отделен кусур (не е задължително да ги срещнете накуп, може да се появят в живота ви едно по едно, може дори да не са седем)

Важното е, че накрая ще се справите сами с живота, с вещиците, с отровните ябълки, с джуджетата и ще се научите да вярвате на огледалата, като ви разправят, че сте „най-красивата в света" (ако не ги чувате да казват нищо подобно, може вие да им го казвате). Тогава ще дойде и принцът - когато най-малко го очаквате и ще ви напомни, че все пак сте принцеса.

6. Принцът жабок

Няма да разберете кога е започнала тази приказка. Просто един ден ще срещнете жабок - малък, смешен, глуповат и дори леко отблъскващ.

После ще разберете, че той е мил, чаровен, интелигентен, с добро сърце  и ще го целунете, а той ще се превърне в принц- мечта.

Сега обаче се подгответе за горчивата истина: жабокът всъщност никога не се превръща в принц наистина, това става само във вашите очи. Той винаги ще си остане... ами да кажем, че няма да се хвалите много с него.

Въпреки това, тази история има много плюсове за вас: няма да има много други принцеси, които да искат вашия принц, той ще Ви обожава, ще сте по-щастлива от много други принцеси, които само се показват по балове, а като се приберат, спят в различни крила на замъка с принцовете си.

Рисковете са, че може децата ви да бъдат жабчета и ще трябва да избягвате огледалата, за да запазите илюзията. Добрата новина е, че любовта е сляпа.

7. Красавицата и Звярът

Тази приказка малко напомня на предишната  - целувката ще извади истинския принц наяве. Но не трябва да бъркате Звяра с Жабок.

Звярът обикновено е мрачен, леко страшен, тъмен субект и все си мисля, че е добре да свири на китара. Онзи мрачен тип, който не се интересува от принцеси. Просто седи и мълчи и това, като че ли кара всички принцеси да се лепят за него. Той, естествено, е напълно вглъбен в себе си и собствените си проблеми и не дава пет пари за света като цяло.

Сега ще попитате: защо бихте се занимавали с подобен тип? Ами как защо, защото никой няма право да ви игнорира. Колкото повече не ви забелязва, толкова повече ще ви се иска да му изкрещите в лицето: „Аз съм принцеса, бе, ти за къв се мислиш?!?!".

Добрата новина е, че въпреки лошото си изражение, Звярът е нежна душа. Ако свири на китара, може да натрупа много парички и да ви купи замък. Няма нужда да споменаваме, че Звярът си е Звяр и в спалнята,  а като се приведе в приличен вид, е по-красив от повечето принцове.

Лошата новина е, че Звярът се опитомява трудно, а и още не е сигурно дали съществува в чист вид. Винаги има опасност да се натресете на обикновен мърльо, който се прави на Звяр, така че внимавайте, все пак сте принцеса.

8. Принцесата и граховото зърно

Ако сте отговорили с да на първия въпрос от теста в началото, то това  е вашата приказка. Накратко казано, все нещо ви боде, а ако не ви боде, то не е никакъв проблем да измислите нещо, за което да хленчите, да недоволствате и да вдигате скандали. Така правят истинските принцеси, всички трябва да се съобразяват с тях, нищо че голи и боси са закъсали посред нощ в далечно кралство, та се е наложило хората да им дадат легло.

Като някой ви даде нещо, редно е не да благодарите, а да го помолите да го смени, защото не отговаря на високите ви критерии. И който каквото си иска да говори, вас не ви интересува, вие сте принцеса!!! А и тоя принц с белия кон да се маха, да дойде с розов, иначе хич не се занимавайте с него!

 

Сигурно има още много приказки, които могат да бъдат разказани, но е време за лягане. Всяка принцеса трябва да спи добре, за да е красива!!!

Важното е всяка вечер преди лягане да препрочитате наръчника , докато го научите наизуст, после, както се прави с всички конфиденциални данни, е редно да го изгорите.

Успех!

Oще: жени  мъже  наръчник  приказки  принцеси  щастие 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 20.10.2010, 21:53

3 lala | 23.10.201014:23

аве вие не разбрахте ли, че е само за принцеси, къде се бутате?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.09.2010, 14:22

2 Pavur Pezev | 21.10.201000:01

Аз ся не вдянах,може да е от бирите,ама това социално заангажирана сатира ли е,или графомански експерименти?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.08.2010, 13:10

1 Georgo D' Tomazi | 20.10.201018:31

тази част е доста по-добра. четивна е. напредваш.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани