С@мота в мрежата | webcafe.bg
Webcafe

С@мота в мрежата

Мия
01.05.2011, 18:00 (обновена 03.05.2011, 08:46)
любов, интернет

Аз пък реших да видя за какво става дума - защо тя така го ревнува и иска да го запази за себе си

Не, няма да пиша за онзи емоционален роман на Вишневски, макар че докато го четях, честичко разпознавах там себе си. Иска ми се да разкажа за моя виртуален живот и за леките капанчета, които човек среща в така наречените сайтове за запознанства. Виртуалното може и да не е като реалността, но си има всичко, за да заприлича съвсем на нея. Има интриги, ревност, преследване, влюбване, изоставяне, лъжи и истини - всичко.

Първо да уточня - имам регистрация само в един такъв сайт и то от доста време. Влизам там на приливи и отливи, в зависимост от собствената ми потребност. Не търся връзки, нито секс, просто се забавлявам. И понякога, съвсем учудващо за мен, намирам и хора, с които си струва да преминеш на по-горно ниво.

В самото начало нямах снимка, опитвах се да впечатля някого с думи. Добре написаното инфо лично мен би ме впечатлило, но за съжаление това не се отнася за масата потребители. Един-двама души, които го забелязаха и оцениха, все още са ми приятели.

Мина време, престраших се да сложа снимка. И тогава се започна... Получавах по стотина писма на ден. С времето се научих да разпознавам с кого би ми потръгнал диалогът и с кого не. Селективността е добра черта, която спестява доста време и ядове.

Тя (селективността) ми подсказа и в онази скучна януарска вечер, че човекът, който ме заговори, не е като другите. Отличаваше се с интелект, сетивност и такт, каквито рядко се срещат напоследък.

Зароди се флирт между нас - фин и изтънчен. Всичко, което имахме и което можехме да си дадем тогава, бяха думите. Не, не говоря за влюбване, говоря за комуникация в най-чистия й вид. Говоря за общуване и споделяне, за зареждащи емоции, на които се наслаждавахме и които очаквахме всеки ден с нетърпение.

Лошото на тези места е, че там всички виждат приятелите ти, и понякога това може да ти причини неудобства и конфузни ситуации. Приятелка на мой приятел (същия от по-горе) си направи един куп регистрации на фалшиви мъжки профили, за да ме заговори. Вероятно наивно е предполагала, че още след "здравей" ще й кажа дали съм преспала вече с общия ни приятел.

Разпознавах я още в самото начало, но съвсем умишлено я оставях да драпа по баирите на собствените си илюзии. Как я рапознавах ли?! Лесно е, когато познаваш добре човека, към когото е интересът й.

Несъзнателно или умишлено, тя дърпаше разговорите ни все натам. На моменти ми беше смешно, на моменти жалко... Когато съвсем ми дожалееше за нея, й казвах нещо завоалирано, което да я наведе на мисълта, че може би подозирам коя е. Изтриваше се моментално.

Най-интересното е, че точно тя ме провокира да се срещна наяве с общия ни познат. Подобно драпане не би могло да е напразно и безпричинно. Никой не си прави такъв труд за някой, който не си струва.

Да, струваше си! И все още е така...

Oще: запознанства  интернет  онлайн  ревност  сайтове за запознанства  самота 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 22.09.2010, 20:30

33 Lyubomir von Bogdanoff | 04.05.201114:33

По-добре е Такеши да публикува текстове в Буук.ми, за да качи нивото, защото настоящите са прости бездарници, които не могат да надскочат генезиса си!!! Идея
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.05.2011, 21:48

32 Amanita Мuscaria | 03.05.201121:48

Takeshi просто изкърти!
Поклон!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

31 boris | 03.05.201119:10

Takeshi
-----------------------
Велик си бате!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.01.2011, 15:46

30 Haha | 03.05.201113:56

Обама&Осама - култово!!! Пляскане Пляскане Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

29 boris | 03.05.201113:18

Срамота е това в мрежата!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.02.2011, 21:53

28 Kykep | 03.05.201111:08

Такеши,
Само заради твоите коментари си струва да влизам в този сайт!
Браво ДА!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.04.2011, 13:15

27 sake | 03.05.201109:26

Браво Такеши,страхотна метаморфоза и актуална при това,виртуоз си.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.07.2010, 16:36

26 Профилът е закрит | 03.05.201101:27

Обама запали светлините в Овалния кабинет, седна на бюрото, отвори лаптопа и изтри профила на Рашид. После запали от пурите на Клинтън.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.07.2010, 16:36

25 Профилът е закрит | 03.05.201101:26

Световния лидер на терористите започна да се гримира с усърдието на венецуелска претендентка за Мис Вселена. Сенки, светъл фон дьо тен, спирала. Не обичаше изкуствени мигли, за това подчертаваше своите. Терорист №1 погали гладките си бузи. Точно преди час лично окастри невчесаната побеляваща брадица и след контрата с остра като хроничен бронхит кама се чувстваше странно. Вероятно заради балсама от козя мас. Малко пудра и червило и пак се огледа. Хареса се. Изпълни се с увереността на дрогиран смъртник- мъченик в американска полева баня. Тази вечер той/тя щеше да се срещне със своята сродна онлайн душа. Смуглият Рашид Ал Бакари Саня Джуру с когото си кореспондираше от замръзналите пещери на Хиндукуш най после щеше да добие реални очертания.

Терористът се усмихна срамежливо, осенен от спомените за първия контакт. По принцип презираше шейтанското изобретение на неверниците и лично ликвидираше всеки мюсюлманин дръзнал да ползва сайтовете за запознанство, но по късно разбра, че това е отлично средство за набиране на нови камикадзета, разочаровани от суетността на западния свят. Представяше се за Зухра Несрин, атлетична арабска девойка изпълнена с помисли за скопени неверници набучени на анусите си като захарни петлета на клечка. В описанието си беше написал/а, че мечтата му/и е да пилотира Еър форс уан, форсиран към Белия дом докато на спуснатия колесник се вее Джордж Дабълю Буш обесен на топките си. Знаеше, че сайта за запознанство- muslim-virgins.net се следи от ФБР, ФСБ, ЦРУ, МИ5 и МОСАД, които на свой водеха тиха пропаганда, чрез свои фалшиви профили, но не се притесняваше, защото ги разпознаваше безпогрешно по правописните им грешки. Беше поместил/а пет свои забулени снимки. Доста дръзки фотоси които и/му бяха спечелили много фенове от Мароко до Шри Ланка и от Судан до Пакистан. Със смущение се сети за 6-тата снимка изтрита от админа на "мюсюлмански девици"- почти еротична актова пикчър, която показваше голотата на големия пръст на левия крак, безсрамно подаващ се под бурката. С което си спечели едномесечен мюсюлмански бан.

След пет години чатене, Терорист №1 беше задобрял в психологията на средностатистическия регнат потребител в сайтове за запознанство. Безпогрешно различаваше правоверните от неверниците, кибиците от отдадените на каузата, заможните от бедните, потентните от импотентните, куражлиите от страхливците. Беше му необходимо да прочете три реда от нов профил, за да реши дали човекът зад него ще бъде вербуван за шахид, за спонсор или е просто прост чиновник от Ленгли, щата Вирджиния. Не беше подготвен обаче за онази зимна януарска вечер в която лежеше на сламата в поредната пещера, а компания му правеше катъра носещ акумулаторни батерии захранващи китайския епъл. На 5 425 метра надморска височина, вятърът беше ураганен, но пещерата беше дълбока, като утробата на украинска проститутка. И също толкова топла и влажна, факт който предизвикваше изпотяване на екрана и неговото раздразнение. Айман ал Зауахири от време навреме надничаше от съседната пещера, свързана с неговата в един своеобразен мезонет и му засичаше колко време е онлайн, мърморейки, че неверниците кръжат над тях с безпилотни самолети с тежки бомби. С други думи, пак трябваше да изключи нета за пет минути, за да не му засекат сателитната комуникация.

А Терорист №1 не искаше. Току що го беше заговорил Рашид Ал Бакари Саня Джуру, африкански брат от Кения. С маслинени очи, заразителна усмивка и увереност, че Аллах ще победи. Боже, какъв мощен интелект, каква визия за света в който шериата щеше да властва. Безкрайни екзекуции, почасови молитви и за капак планета без жени на публични места. Само мъже, мъже... докъдето поглед стига. Флиртът се случи от самосебе си. Изтънчен, непорочен и интелектуален. Думите ги свързваха, разстоянията ги разделяха. Не, те не бяха влюбени- ставаше дума за кристална емоция и вълнение, породено от очакването на поредната онлайн среща. Ах, как мразеше миговете в които Зауахири го караше да рестартира- Терорист №1 поне 15 пъти беше на косъм да му пусне калашников откос в грозната чалма, да прости Аллах убийствените помисли.

И ето, денят Х настъпи, Лидерът на терористите щеше да се срещне със своя безподобно умен и красив приятел, щяха да се смеят хванати за ръка докато гледат самоубийствени мисии в ютуб и да пият бъзов чай. Той излезе в градината, погледна звездите в небето над Исламабад, когато чу шум в лунните сенки на храстите.
- Ти ли си? - радостно извика Терорист-а. Внезапно десет пламъчета проблеснаха придружени от пукотевицата на автоматично оръжие. Той изненадано видя как куршумите тропосват безразборен шев по бежовата роба и се просна в зеленчуковата леха сред чубрица, лавандула и бамя.
- Не се съпротивлявай, предай се- нервно излая морски тюлен от шубраците и за всеки случай изпразни още два пълнителя. След като се увери, че и двете вероятности са невъзможни от сенките се показаха вапцаните лица и на другите тюлени. Те се надвесиха над най търсения човек на планетата.

- Полковник, къв е тоя травестит?! - наруши тишината сержанта, дребен, жилав мъж с над 20 мисии във Виетнам, Либия, Ирак и Афганистан.
- Мадафакъ- отрони Полковника, опулен като евреин в свинеферма. Той светеше с фенерче ту в снимката която познаваше цял свят, ту във физономията на простреляния- голобрада, гримирана, фризирана и с размазано червило.
- Аз мога ли на цялото разузнаване да им ... майката- не издържа накрая офицера- ... и лелята на онези кретени от Ленгли. Не съм станал морски тюлен, за да стрелям по селски шимейл на гъза на географията!!!
- Полковник, да уведомим ли Кондор едно? - попита сержанта докато се почесваше там където не го сърбеше.
- Осъществи връзка, нареди Полковника и се изплю върху Терориста за когото не подозираха, че е Терориста. "Сър- каза в слушалката Полковникът- ликвидирахме го сър!" каза истината изричайки лъжа офицера и се изчерви под боята за камуфлаж.
- Добре, погребете го в морето- каза Кондор едно и затвори специалната линия. Обама запали светлините в
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.04.2011, 13:15

24 sake | 02.05.201120:33

Хубав оксиморон Патилане-"напълно празно".
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани