Как ми липсват дребните скандали и рутинния секс | webcafe.bg
Webcafe

Мъжки работи

Чочо Попов
18.08.2010, 11:23 (обновена 18.08.2010, 16:10)
Мъж и жена

Снимка: © Getty Images

Ценете това което имате и се борете за него, защото загубите ли го, веднага друг ще заеме вашето място.

Минаха шест месеца, откакто скъсахме. Няма ги вече монотонното ежедневие, дребните скандали, сценките на безсмислена ревност и рутинният секс.

Не знам как съм търпял пет години. Ще се ориентирам вече към нови "завоевания" - "карантинният" период от раздялата трябва да е изтекъл...

Обади ми се Калоян - трябва да отидем в София, във връзка с някакъв изпит, свързан с работата. Било формалност...

Естествено, че ще е - както 99% от нещата в моя живот: от получаването на мизерната ми заплата до това, че все още "движехме" с бившата, докато тя вече спеше с други...

Формалности! Нищо, ще си припомним студентските години.

Калоян е пич, лепят му се само готини мацки и скоро си хвана една бъдеща психоложка, но той винаги е на "отворена" връзка. С нас ще вземем и Митака, да се разходи малко. Женен е отскоро и му се "живее" още... и иска да е на "отворена" връзка - т.е. ще "покоряваме" нощна София.

Пристигаме. Настройката е, че ще забиваме след изпита. Е, ще забиваме, но спред командировъчните. Как къде? Естествено, че в "рая" за бедни - Студентски град.

Настаняваме се в едно хотелче наблизо. Имам някакви вътрешни терзания, че сме като гей дружинка, защото финансите ни стигат за една стая с две легла (едното е двойно, подчертавам!).

Рецепционистът ни гледа странно... и той не е много читав. Можем да разчитаме на него за всичко - не, благодаря! Определено ще заключваме стаята.

Изпитът минава, като така и не схващам целта, също като на работа. Калоян предлага да си вземем "момиче". Има телефони от чатовете на навити мацки... срещу заплащане.

Митака е много ентусиазиран. Аз се съгласявам с половин уста тип "аз такива неща по принцип не правя". Митака ще преговаря. Първи номер - никой не вдига, но това не може да ни откаже! Втори номер - успех!

Обажда се девойче и започва някакъв комичен пазарлък в стил "квартален плод - зеленчук". От наша страна - трима сме, големи пичове при това, от нейна - 60 лева на човек за час, може да вземе и приятелка. ОК! Ние сме в Студентски, кога може да дойдеш, ами аз съм в... Пловдив. Студен душ! Явно няма да стане така.

Решаваме да посетим една от многото чалготеки в Студентски град. Обстановката горе-долу става - има нимфетки, имаме си маса в "центъра" на купона, компанията е добра.

Дотук добре, но аз чалга не слушам и се настройвам с няколко водки. Пак нещо не се получава... Забелязвам компания от четири момичета в близост до нашата маса - типични кифлета - студентки.

Нали трябва да си припомня какво е женско тяло, решавам да се пробвам. По принцип не ми върви много в "дискотечните" свалки, а и тънкият момент "две малки = увереност + свежи лафове", почти винаги го изтървам, затова решавам да "атакувам" най-грозничкото момиче (най-некрасивото, за да няма обидени дами). Последва диалог:

- Здрасти
- ... (тъпа усмивка)...
- Много си гъвкава в танците, не можеш да останеш незабелязана!
- Дааа...
- Днес в хороскопа си четох, че ще имам интересно запознанство, сигурен съм, че става въпрос за теб!
- ... (тъпа усмивка)...
- Искаш ли малко компания?
- Ами аз съм излязла с приятелки...

В този момент рязко загубих оригиналност и дадох "отбой" към моята си маса. Тъпи кифли, поне водката е евтина...

Взе да ми се доспива. Междувременно Калоян беше тръгнал някъде, а Митака ме уведоми, че все пак си е намерил "момиче" и ще трябва да хапнем някъде за "около час", докато се освободи терена.

Прибираме се в "интимната" ни стаичка, а нашият човек не е много удовлетворен - "пеперудата" му правила фелацио с презерватив!!! Как само се е променил светът! Резултатът от вечерта - загуба с 1 на 2... като нашият гол е много спорен.

На другата сутрин се прибрахме - Калоян при психоложката, Митака при жена си, а аз... вкъщи. Какъв е изводът от цялата история?

Ценете това, което имате, и се борете за него - загубите ли го, веднага друг ще заеме вашето място.

По дяволите, как ми липсват монотонното ежедневие, дребните скандали, сценките на безмислена ревност и рутинният секс.

Oще: студентски град  чалга 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 28.10.2010, 16:00

2 Нора Георгиева | 29.10.201014:25

Точно, точно... за това следващият път просто се примири с рутинния секс и дразнещите спорове, с пресите за коса, с Кари или каквито са там интересите и Усмивка Ако не се лъжа, Платон беше казал "И да се ожениш и да не се ожениш, пак ще сужаляваш" ;)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.08.2010, 14:49

1 SmokedSalmon | 24.08.201010:10

Тази статия все едно аз съм я писал...истинска и позната до болка. Не се притеснявай, пич..рано или късно всичко си идва на мястото и пак ще има рутинен секс, дразнещи и непоносими спорове, при което пак ще ти се иска да си бройкаш с дружките, да мечтаеш за ултимативната "мъжка" свобода и т.н. Хората винаги искаме това, което нямаме и оценяме нещата истински само когато ги загубим (колкото и клиширано да звучи). Cest la vie!
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани