Жените са най-големите врагове на феминизма | webcafe.bg
Webcafe

Жените са най-големите врагове на феминизма

Dolce Vita
02.09.2010, 12:56 (обновена 02.09.2010, 13:21)
феминистки

Мили дами, благодарение на феминистките, от които вие се разграничавате,можете да гледате порно, дори да участвате в порно...

В Римската империя е било нормално имение, в което живее патрицианско семейство от около десетина души, да има към 500 роби. Помним от училище класическото определение за робите по онова време - говорещи оръдия на труда. За тях не се предполага, че имат чест, достойнство, чувства, интелект. Можеш да ги изриташ в задника по всяко време без никаква причина, да ги караш да те носят от стая в стая, да ги чукаш когато си поискаш - каквото ти хрумне.

Как обаче десетина патриции успяват да държат в абсолютно подчинение 500 души? Робите надвишават господарите си числено около 50 пъти. Но вместо да се надигнат и да пометат хората, които ги правят луди, те безропотно приемат всичко и не смеят да гъкнат.

Как става това? Много просто. Когато някой роб от имението вдигне ръка срещу господаря, заедно с него се избиват всички останали 499 и се купуват нови. Така говорещите оръдия на труда сами се контролират помежду си. Внимават някой да не надигне глава и да не поиска да ги избави от робството.

Това ми разказа днес приятелка, която по силата на образованието си и огромната си ерудиция е много на „ти" с историята на цивилизациите. Искаше да разсее унинието ми, настъпило след прозрението, че жените са най-големите врагове на феминизма.

Защо, по дяволите, се вълнувам от чужди женски нещастия? Помагам на разни бити каки да се отърват от насилниците си, подкрепям ги да не се задоволяват с нищо по-малко от най-доброто, насърчавам ги, че са способни, умни и с всички шансове за успех, а не тъпи украсителни кифли-готвачки, в каквито понякога се опитват да ги превърнат мъжете.

Някога имах приятелка, която си ходеше синя целогодишно. Мъжът, с когото живееше, я пребил за първи път няколко месеца, след като се събрали. Да не мислите, че става въпрос за сервитьорка на гарата и тираджия? Нищо подобно, става въпрос за образовани интелектуалци с добър стандарт на живот.

Нервите ми не издържаха, когато приятелката ми разказа как онзи изрод я изритал така, че си счупил пръста на крака в нея, след което я набил, защото го била наранила. И за десерт и наврял бърсалката на под в лицето.

Тогава си казах - край, не мога повече, ако трябва ще те вържа с белезници за парното у нас, но ти повече в този дом няма да се върнеш. Не си омъжена за него, нямате деца, печелиш достатъчно пари. Сега ще викна една приятелка и с нейната кола отиваме да те изнасяме, докато изродът е в командировка.

Речено - сторено. Закарахме я в дома на родителите й заедно с багажа, а майка й дълго ни прегръщаше, плачеше и ни благодареше. Издържа моята приятелка свободата си няколко седмици, след което една вечер ми се разкрещя: „Ти ме направи нещастна! Искаш да съм сама, затова ме накара да се изнеса. Искаш да превърнеш всички в себе си. Мразя те!" От тогава не си говорим, не се срещаме, нямаме представа какво става с другата.

Отдавна съм свикнала с отзивите на мъжете към феминистичните ми тези. Тъпаците търсят трагедии в личния ми живот и ми прикачват живописни етикети, най-милият от които е „недоклатена грозотия". Умните мъже ми се кефят, защото... са умни.

Обаче изобщо не мога да свикна с реакцията на жените. Не мога да свикна с робския страх, че изказвания като моите могат да предизвикат недоволство у господарите. И тогава ще избият всички ни, като в Римската империя.

Робската психика така диктува - за да не те ударят теб, тикай напред някой друг роб, та той да отнесе гнева и ритниците на господаря, а ти да спечелиш точка и да ти се размине. Без изобщо да си даваш сметка, че така бетонираш робството. И изобщо не ти хрумва, че ако всички бити скочат и протестират, може пък насилието да спре.

Обръщам се към всички жени, които пищят подмазвачески, че феминизмът е занимание за недоклатени грозотии и лесбийки. Мили дами, благодарение на феминистките, от които вие се разграничавате, днес имате право да гласувате, да работите, да ви плащат колкото на мъжете, да се чукате без брак с когото си поискате, без да ви овалят в катран и пера, да раждате деца без подпис в Гражданското, без след това да ви пришиват алени букви на роклите, да се жените за този, когото обичате, а не родителите да ви продават на 12-годишна възраст на някой 50-годишен пергиш с пари, да получавате оргазъм накрая на всеки секс, без да ви изгарят на клада като вещици, да мастурбирате спокойно, да си купувате вибратори, да гледате порно, дори да участвате в порно, да сваляте мъже, да ходите с къси поли и големи деколтета, да учите в университет, да съдите мъжете, които ви бият и да ги пращате в затвора, да не ви обрязват клиторите, за да не се кефите на секса.

Та това дължите на феминистките. Те не искат да ги харесвате, дори и „Благодаря" не търсят от вас. Ама поне не ги притискайте към земята, когато заплашените патриарси се опитват да им отсекат главите.

Oще: жени  нещастие  роби  феминизъм 


Още от Masters of Sex

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.11.2010, 17:38

30 Gergana Mitanova | 18.11.201017:49

В момент на внезапно обхванало ме бездействие по време на работния ден, се зарових да чета "творбите" на "феминистки" настроени дами и последвалите коментари, които за мое голямо забавление, успяват да прерастнат в "междупланетни войни" в стил Марс срещу Венера.
Та зачитайки се в коментарите Ви в мен се породи желанието, да Ви попитам следните въпросчета:
1. Уважаеми редовно спорещи под всяка "творба", наистина ли проумявате написаното или просто първосигнално се впускате в поредната битка на несвършващата война "Марс срещу Венера!?
2. Изпитвате ли удовлетворение при всеки свой "удар" по противника в стил " те са по-тъпите, ние въртим света "?
3. Не е ли по-лесно, вместо да се стараем да накараме другите да разберат нашата гледна точка и да се съгласят с нас (иначе са тъпи и не ни разбират), да си дадем взаимно правото на различно мнение и да уважим количеството сиво вещесто, което безспорно проличава при някои от коментиращите тук, приемайки факта, че умението да разсъждаваме и правим избор, всъщност ни прави едновременно уникални и еднакви - тоест ЧОВЕЦИ, а не МЪЖЕ И ЖЕНИ!?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.09.2010, 22:51

29 panopsihikum | 25.09.201023:34

Поредното мегатъпашко словоблудство...аман от плякор, дето сами не могат да си устроят живота, а си врат носовете в чуждия...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

28 Kiril Atanasov | 15.09.201016:50

Това с арабина и бомбите ми хареса. А пък за порното дето се споменаваше - да не би преди това порното да се е снимало само с мъже? Даже напротив - за един мъж там е много по-трудно да пробие отколкото за една жена, ма сега тва не противоречи ли на идеята на феминизма, че жената не е стока или пак минаваме на двоини стандарти ?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.08.2010, 04:30

27 Ateista | 12.09.201007:23

Освен гласуването не бих одобрил нито една от т.нар спе4елени свободи.
Курвинлъка ли да одобрявам и подкрепям?
Равенство в парите ли да одобрявам(добре,4е го няма де факто),след като жена с пари е по-опасна от арабин опасан с бомби?
Тц.
забрави,може да гласува6,за другото - в друго време,в друг свят, и само в някои държави.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

26 fALLEN | 05.09.201020:29

кире, тия "нормалните" от снимката изглеждат по-добре от наш'те нормално тука у форума. да не говорим че има още нива на деградация - некви дето се изживяват на мария кюри (тва сигурно е нещо като да си мислиш, че си наполеон). там за кви джирби иде реч, не ми се и мисли... Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.08.2010, 13:33

25 Kiril Atanasov | 04.09.201010:32

Сега се загледах и в снимката на статията - е няма такава пародия. Всички нормални жени се съблекли по сутиени и горят дрехи като за световно, а явната лидерка на това занимание (ако не сте я познали това е Тайра Банкс) си стои с анцунга от страх да се съблече и да не й се видят следичките от операцииките. А дали се радват на една и съща популярност сред мъжете, много ме съмнява...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.07.2010, 11:27

24 ot4eto | 04.09.201010:28

До автора относно примера който дадохте с вашата приятелка. Това е психично състояние на емоционална зависимост и се лекува при психолог. След като я изведохте от там, това беше втората стъпка, да се консултира с психолог.
Аз съм твърдо за феминизма. Стига той да не ни отчуждава. Защото мъжете и жените сме равностойни и имаме нужда един от друг. Това е възможно най-просто казано.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

23 fALLEN | 04.09.201000:57

по-точно
http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/21/633496341521023324-Sexism.jpg
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

22 fALLEN | 04.09.201000:55

тая снимка казва всичко: http://lh6.google.com/Dohnutman2/R5Ley0ggQCI/AAAAAAAAKkw/l1UnD9BnGj8/s400/hooters-protest1.jpg

всичко останало са глупости. Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.08.2010, 22:54

21 Nikola Aslanov | 03.09.201022:11

И след всички тея "привилегии" дето са си ги извоювали, а именно да бачкат до откат, да се чукат с който си искат и да раждат деца от който си искат, да се омъжват за който си искат (пак се омъжват за някой пергишин с пари, но по собствено желание, е друго си е), да гледат и да участват в порно, да носят къси поли, па ако щат да ходят и голи, да свалят мъжете (боже, какво постижение) да получават оргазъм след всеки секс (ако си така - евала) и да искат само най-доброто и прочие и прочие ...
И накрая с всичките тея далавери феминистките си седят сами щото: 1. Най-доброто е ограничена бройка. 2. На най-доброто изобщо не му се занимава с феминистки.
Иначе централната идея ми харесва (макар че съм тъп) и е така - женската природа е най-големия враг на феминизма. Въпреки това на жените жертви трябва да се помага, а мъжете насилници трябва да се наказват. Ама когато самите жени са против това какво да се прави?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани