Webcafe

Ново 5: Тънката златна линия

webcafeLifecafe
04.04.2018, 16:59 (обновена 06.04.2018, 17:47)
ново 5, тънка златна линия

Почивните дни са моментът да отделите време за себе си

Какво ще правят другите около Великден? Ще ядат агнешко, ще се борят с яйца... Какво ще правите вие по Великден? Най-вероятно същото, но е чудесна идея покрай един от най-хубавите празници да отделите малко време и за себе си. И не защото е топло, защото е пролет и прочие банални аргументи. А просто защото от време на време си трябва.

Почивните дни са идеални за малко (или не толкова малко) пазаруване, но е по-добре да оставите безцелното обикаляне на тези, които не знаят какво искат.

Ясен и стегнат списък с желаните покупки пести време и накрая на деня ще се чувствате истински удовлетворена от шопинга. Това ще е тънката златна линия, която ще ви отличи от начинаещите в пазаруването. И като казахме златна, ето няколко прекрасни предложения, с които да се поглезите тези дни...

Pandora Shine

Какво е по-хубаво от красиви бижута? Красиви златни бижута, разбира се. PANDORA Shine е първата по рода си колекция на PANDORA - сребърни аксесоари, покрити с 18-каратово злато, които придават нов смисъл на глагола "заблестявам".

И тъй като съвременната жена не познава думата умора, един от ключовите елементи тук е пчелата. Не липсват и предложения от стерлингово сребро за жените, които предпочитат блясъка на този скъпоценен метал. Достатъчно бляскави, за да си припявате на себе си цял ден "You shine, you shine...".

I/TEMS свещи

Да се подаряват свещи вече е банално, а и се твърди, че носи лош късмет. Но кой е казал същото за това да си ги купите за себе си? Само че оставете на другите да си взимат "чаени свещи" с аромат на ванилия, който е толкова силен, че ви се завива свят. Истински фините аромати няма да ви причинят това.

Ароматите на свещите I/TEMS са създадени от специалисти в Меката на парфюмерията - Грас, Франция. Лавандула, черна ванилия и листа от смокиня са само част от възможностите. Романтичната вечеря към тях не е задължителна.

Esthederm - не само бижутата трябва да блестят

Един от най-важните аксесоари за една жена е... кожата. Само че в градските условия, в които почти виждаме какво дишаме, поддръжката й стана доста трудна. От Esthederm предлагат два продукта, с които значително да подобрите състоянието на кожата си.

Първият е City Protect - спрей за защита, който създава активна бариера, предпазваща кожата от замърсяване, слънчева светлина и други. Втората стъпка е Radiance Детоксикиращ Озаряващ Крем, който ще ви върне блясъка и естественото сияние. И двата продукта също така значително забавят процесите на стареене - нещо, на което не можем да кажем "Не искам".

Чисто, по-чисто, прахосмукачка Miele

На прахосмукачката вкъщи се гледа по два начина - като на задължително продължение на дясната ръка всяка неделя или като на предмет, който се отбягва, докато не стане абсолютно необходимо да се използва. Освен това трябва да чистите филтри, а и невинаги чисти задоволително...

Miele обаче е стандарт при домакинските уреди и не оставя място за компромиси. Blizzard CX1 е мощна, но тиха заради своята Vortex технология. А при нормална употреба филтърният контейнер трябва да се мие веднъж или два пъти годишно. Край на торбички, облаци прах и заобикалянето на прахосмукачката като демон.

IKEA - да спрем за миг

Знаем, че нашето психическо и емоционално благосъстояние е също толкова важно, колкото и физическото здраве (и всъщност може наистина да му повлияе). В забързаните темпове на съвременния живот често се чувстваме откъснати от природата, а често - и от самите себе си.

Затова колекцията HJARTELIG ни приканва да натиснем бутона "пауза", дори и само за няколко минути в нашето иначе трескаво ежедневие.

Независимо дали ще отделите няколко минути за йога, или ще се погрижите за растенията, или просто ще си починете, заобиколени от красиви, естествени материали - HJARTELIG е за всички онези моменти, които ни помагат да възвърнем своя фокус и енергия.

Oще: ikea  pandora  ароматни свещи  бижута  великден  златни бижута  икеа  почивни дни  празници  прахосмукачка  прахосмукачка miele 


Още от Ново 5